• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Günaydın kızlar ☀️☀️☀️ kızlar regl bittikten iki gün sonra yumurtlama olur mu benim bu sabah yumurtlama akıntım vardı letu kullanıyorum 5 gündür 6 gün sonrada doktor kontrolüm var letu kaç günde yumurtayı büyütür
biraz erken canım ama olabılır ilaç kullandığın icin benim bi arkadaşım regl bittiği hafta hamile kalmış

Merhaba dün kasık ağrısı ile acile gittiğimde beta 720 çıktı fakat alttan muayenede kese gözükmedi rahim kalınlaşmış dedi doktor.
Dün 6 gün geçmişti adetim.
Hala kese gözükmemesi normal mi? Ve rahim kalınlaşmaş demesi ne ifade ediyor
normal canım rahim kalınlaşması istedikleri ve iyi görülen bir durum bebeğin tutunması için rahmin kalınlaşması gerekiyor gebelik devamı için iyi bir şey yani

Kızlar vajinal bi hassasiyet ve akıntı varken gebelik olur mu, bugün çatlamanın 8.günü birden akıntı ve bi batma gibi bi şey başladı yine gebelik oluşmayıp enfeksiyon mu oldu acaba
olabılır canım yani enfeksiyob ayrı bısey sonucta hanileykende olabılırsın. hamilelikten öncede kapabilirsin gebe kalmayada engel değil yani

Reglim 10 ocakta bitti kızlar bugün ovu testine başladım reglin 3 . Günüde letu içmeye başladım sabah uzayan akıntım vardı yumurtlama olur mu bu kadar çabuk aklım yine kar 😃

Eklentiler

• IMG_2035.jpeg
    IMG_2035.jpeg
    418 KB · Görüntüleme: 5
Back