- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #1.861
Kızlar bulantıları başlayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle en mantıklısı bu ikisini bir arada görmek en iyisiOncelikle hayirlibilsn cnm bnde oylebyapacagim beklemek zor ama ikisini bir gorcm insallah
Heheh insallah sozunu tutabilrsin cogu 6+2 de duyuyor kalp atislarni ama bnm dr bna ole tarih verdi dedi iksni br olsn iyi dedim sabirsiz br durum ama en azindn surekli sitres olmam bukezde fazlasiyla merk vr tbi :) insallah bir sknti olmz yani anne karnndayken kanama olrsa Allah korusun igne vurup durdurabliolr onun disinda Rabbim nasip etmisse zten bisey olmz eskiden ultrasonmu vrdi :))))kesinlikle en mantıklısı bu ikisini bir arada görmek en iyisi
yoksa ikide bir gidip heyecan yapmamk stres yapmak gereksiz
ilk olunca böyle düşünemiyor heyecan yapıyor insan
birde su kan testini tekrarlatmak mesela
artmadı diyelim ne olucak mesela yapılacak hiçbişey yok ki
ANNE karnındaki bebege hiç kimse müdahale edemez
yapılacak bişey yok zaten
düzenli kontrollerimizi yaptırıp sabırlı olamk lazım
bende 7. haftada gidip görmek ve duymak istiyorum allahın izniyle
ikincide öyle yapacagıma dair söz vermiştim kendime çünkü:))
Bnm sabahlari oluyor bazen ama iki gndur ykKızlar bulantıları başlayan var mı?
tabiki canım bir sıkıntı olursa vücut hemen belirti veriyor zaten gebelik sistematik bişeyHeheh insallah sozunu tutabilrsin cogu 6+2 de duyuyor kalp atislarni ama bnm dr bna ole tarih verdi dedi iksni br olsn iyi dedim sabirsiz br durum ama en azindn surekli sitres olmam bukezde fazlasiyla merk vr tbi :) insallah bir sknti olmz yani anne karnndayken kanama olrsa Allah korusun igne vurup durdurabliolr onun disinda Rabbim nasip etmisse zten bisey olmz eskiden ultrasonmu vrdi :))))
Yumurtlamadan sekiz gün sonra kanda görülür bhcgKızlar benim bat 20 Ekim. Bugün kan versem sonuçtan emin olabilir miyim. Doğru çıkmama ihtimali olur mu acaba. Normalde adet gecikmesini bekleme taraftarıydım ama, iş yerindeki bir durum yüzünden öğrenmem lazım.
Bende ama dayanacagim bn artk bir anneym sabir gerektirir anne olmak :)))tabiki canım bir sıkıntı olursa vücut hemen belirti veriyor zaten gebelik sistematik bişey
anne herzaman hisseder
önlemini alır
bende dayanırmıyım bakalım:))
sözümü tutacagm:))
Bu cumartesi kontrole gitmem gerek ama hala DR-Hastane karar vermiş değilim, araştırdıkça da kafası karışıyor insanın. Pendik yüzyıl hast. şuan bana en yakın gelen hastane..
benım henüz gecikmem 2 günlük ama ben regl olmam gereken gün çok kustum midemi üşüttüm sandım o günde regl olmayınca şüphelendim test yaptım. kokulara hassasıyet var bugun de işyerimde aksi gibi işkembe vardı heryer kokuyor bana. bu kadar erken de kusma ve bulantı olur mu bilmem ama ilk hamileliğimde çok kusmuştum
Aynen benim de öğürmem falan olmadı ama sanki midemi üşütmüşüm gibi bi bulantı sürekli bikaç defa kustum ama yemekten sonra oluyo bana sabahları değilBende hiç kusma ya da öğürme olmadı, ama midem de sürekli bir bulantı hali, sanki dönen bir dönme dolap var gibi :)
anladım canım bende calısıyorumKızlar benim bat 20 Ekim. Bugün kan versem sonuçtan emin olabilir miyim. Doğru çıkmama ihtimali olur mu acaba. Normalde adet gecikmesini bekleme taraftarıydım ama, iş yerindeki bir durum yüzünden öğrenmem lazım.
oradada iyi dr lar varmış ama tam olarak bilmiyorum.Henüz hiç birine gitmedin mi peki
Aynen benim de öğürmem falan olmadı ama sanki midemi üşütmüşüm gibi bi bulantı sürekli bikaç defa kustum ama yemekten sonra oluyo bana sabahları değil
inşallah diyelim kan testine giderim bir iki gün içindeBenimde 2 gün gecikmem vardı. 3. gün testte silik cıktı ogün kan verdin beta 67 çıktı canım bence bir test yap derim.
Benim tek belirtim aç olmam ve fazla gaz vardı. Regl belirtisi diye düşündüm ama öyle değilmiş :)
Umarım vardır :)
Bende varım canım sat 3eylül yaş 21 10/06/2018
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beyzaeliz[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]