• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah korktuğundan emin umduğuna nail eylesin. Sabır kalmıyor bu dönemlerde bende aynı şeyleri yaşıyorum. Her an bir korku var. Allah’ın dediğinden gayrisi olmuyor. Hayırla sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah canım. Kalp atımını çok rahat duyacağınız bir haftadasın pıt pıtları duyman dileğiyle güzel haberlerle gel :KK66:
inşallah sayfamızın ebesi :) sende bize çok yardımcı oluyorsunuz inşallah buraya hepimiz doğum müjdelerimzi vererek yorum yaptığmz günleride yaşarız.

herkesgibiyim herkesgibiyim @Mystory-06 @safari_go @melaike06 ve daha adinin bilmedihomiz Ankara li arkadaslar onerdiginiz doktor hastane var mi
Canım benim İnan daha bende karar vermiş değilim eskiden beraber çalıştığımız doktor hanımın yanına gidiyorum lokman hekim demetevler şubesinde ama Doğum yaptırmıyor Hocam on iki haftayı bir doldurayım bakarım hastane.. Ama gönlümden evde doğurmak geçiyor :KK45:

selam kızlar, sabah muayenedeydik 6+2 de kalp atışını duyduk :emir_bebek:pır pır atışını gördüm Allahın bir mucizesine daha tanıklık ediyoruz çok şükür:KK200:
çoook sevindimmm pıt pıt pıt kalbi maşallah sağlıkla gelsin annesi :)) bende yarın 6+3 tahmini tarihhmle gidiyorum bakalm yarn anlayacağız, senin tarihin tahmini internetten hesapladığnla eşleştimi ?

Canım benim İnan daha bende karar vermiş değilim eskiden beraber çalıştığımız doktor hanımın yanına gidiyorum lokman hekim demetevler şubesinde ama Doğum yaptırmıyor Hocam on iki haftayı bir doldurayım bakarım hastane.. Ama gönlümden evde doğurmak geçiyor :KK45:
cesaretine hayran kaldım :D :D evde nasıl bi cesaret ebecim sen doğum yapıcan yaptırmıcan kolay mı o iş öyle :D :D

çoook sevindimmm pıt pıt pıt kalbi maşallah sağlıkla gelsin annesi :)) bende yarın 6+3 tahmini tarihhmle gidiyorum bakalm yarn anlayacağız, senin tarihin tahmini internetten hesapladığnla eşleştimi ?

sağol canım, evet benim tahmni doğum tarihi ile ölçümler uyuşuyor dr 6+1 ya da 6+2 uyumlu görünüyor dedi. Sen de duyarsın inşallah. Eşin vidioya alsın ben bugün sürekli o pıt pıt sesi dinliyorum :)

bayanlar merhaba 4+6 dayım şuan . bugün sağlık ocagına gittim.

doktor bu hafta keseyi görmek için dr.a gidersen alttan bakarlar tavsiye etmiyorum dedi.

haftaya karından görünür sonra ki hafta kalp atısını duyarsın dedi.

bende kasımın ilk haftası gidip ikisini de ogün görmek, duymak istedim.

Doğru mu düşünüyorum acaba ?

Siz nasıl yaptınız ?

canım bende geç gitmek istiyorum yani zor oluyor beklemek etmek ama geç olsun güç olmasın

Kızlar benim bat 20 Ekim. Bugün kan versem sonuçtan emin olabilir miyim. Doğru çıkmama ihtimali olur mu acaba. Normalde adet gecikmesini bekleme taraftarıydım ama, iş yerindeki bir durum yüzünden öğrenmem lazım.
Benim bat 14 Ekimdi. 9 Ekim'de kan testi yaptırdığımda değer 150 idi. Geç döllenme yoksa sende de çıkacaktır.

bayanlar merhaba 4+6 dayım şuan . bugün sağlık ocagına gittim.

doktor bu hafta keseyi görmek için dr.a gidersen alttan bakarlar tavsiye etmiyorum dedi.

haftaya karından görünür sonra ki hafta kalp atısını duyarsın dedi.

bende kasımın ilk haftası gidip ikisini de ogün görmek, duymak istedim.

Doğru mu düşünüyorum acaba ?

Siz nasıl yaptınız ?
ben tüp tedavisiyle hamile kaldım doktorum kese için çağırmadı 2sini beraber görmek adına 2 hafta sonrasına randevu verdi. öylede yapabilirsin. problem olacağnı sanmıyorum gitsende her türlü bekletecekler şiddetli ağrı sızı yaşarsan mutlaka git kese nerede olduğuda önemli.

aynen bende sabaha karsı sabah ezanında uyanıyorum sonra uyumak mümkün degil
cabalıyorum yokkk beyin uyumuyor
wc ye gidiyorm geliyorm yatıyrm dön allah dön sabah oluyor işe kalkıyorm

Suan saskinim ben gibi birini gordum.sabah ezanindan bile once uyanip tekrar uyuyamiyorum halbuki uykucuyumdur.onceki gebeligimde de raporlu oldugum halde erkenden uyaniyordum is saatimden once.gebelik uyku yapar diye bilirdim

ALLAH sağlıkla yavruna kavuştursun bende progesteron kulanıyorm jel olark, tüp tedavisiyle 2.de tuttu. daha önce bir kürtajm var boş gebelk yaşadım yarın için hem endişeliyim hem korkuyorm hem heyecanlıyım duygularım karmakarışık... yavrumu ALLAH a emanet ettim taktir onun sağlıkla inşallah kavuşuruz.

Aynen ben de oyleyim hala.her gittiğimde de korku olucak eminim buna.engel olamiyorum takdir Rabbimin halbuki.insaallah saglikla kavusuruz

Suan saskinim ben gibi birini gordum.sabah ezanindan bile once uyanip tekrar uyuyamiyorum halbuki uykucuyumdur.onceki gebeligimde de raporlu oldugum halde erkenden uyaniyordum is saatimden once.gebelik uyku yapar diye bilirdim
kızlar uyuyamayanlarda bende varım :D :D sabah 6da uyanıyorum hadi haftaiçi çalışıyorum anlarımda haftasonu gözlerim gene açılıyor :D ama akşam 9 en geç 10 gözlerim kapanıyor sizler akşam erken uyuyanlardanmısnz

kızlar uyuyamayanlarda bende varım :KK70: :KK70: sabah 6da uyanıyorum hadi haftaiçi çalışıyorum anlarımda haftasonu gözlerim gene açılıyor :KK70: ama akşam 9 en geç 10 gözlerim kapanıyor sizler akşam erken uyuyanlardanmısnz

Bende AKsine gözümü açamıyorum uykudan bıraksalar bütün gün uyurum.İş yerinde bile gözlerim kapanıp gidiyor :D

Back