• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
anladım canım benimde bir kaybım oldu 7. haftada kalp atımı durdu
hemen test yaptırdım kan pıhtılaşma cıktı
şimdi ögrenir ögrenmez basladım
allah esirgesin yavrularımızı
Allah tekrar yaşatmasın canım :KK200: Ben de hep kalp atışı alınamama ya da durması gibi şeyler oldu.. Şimdi haftaya gidicem heycandan heralde çarpıntım oluyo doktor kardiyolojiye yolladı bugün holter cihazıyla geziyorum :KK28: Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :KK33::KK33::KK33:

Hayirli olsun bnde suan 4+4 deym kalp icin 7. Haftada cagirdi patlicm bnde ogune kdr zmn gecmio :)
Gerçekten öyle bende heycan çarpıntıya bile neden oldu canım bebeklerimi hep kalp atışı alamayarak ya da durarak kaybettim inşallah bu kez öyle olmicak inanıyorum :KK33::KK33: beni de 6+6 da çağırdı haftaya salı gidicem zaman geçmek bilmiyo :mad:

Gerçekten öyle bende heycan çarpıntıya bile neden oldu canım bebeklerimi hep kalp atışı alamayarak ya da durarak kaybettim inşallah bu kez öyle olmicak inanıyorum :KK33::KK33: beni de 6+6 da çağırdı haftaya salı gidicem zaman geçmek bilmiyo :mad:
Cnm insallah bukez saglikli olur hayirlisiyla br aksilik olmayack bnde inaniorm bnmde tam olark 6+6 ya denk gelio :) 7 diyelm :) bnm dha 2 hafta vr gitmeme :/

bayanlar merhaba 4+6 dayım şuan . bugün sağlık ocagına gittim.

doktor bu hafta keseyi görmek için dr.a gidersen alttan bakarlar tavsiye etmiyorum dedi.

haftaya karından görünür sonra ki hafta kalp atısını duyarsın dedi.

bende kasımın ilk haftası gidip ikisini de ogün görmek, duymak istedim.

Doğru mu düşünüyorum acaba ?

Siz nasıl yaptınız ?

doktor bu hafta keseyi görmek için dr.a gidersen alttan bakarlar tavsiye etmiyorum dedi.

Siz nasıl yaptınız ?
Oncelikle hayirlibilsn cnm bnde oylebyapacagim beklemek zor ama ikisini bir gorcm insallah

Siz nasıl yaptınız ?
bence de öyle yap, ben de erken gittim ilk gittiğimde kese tam görünmedi 2. kez kese için tekrar alttan baktı sonra bugğn yine gittik kalp atışı için 3. kez alttan bakmış oldu :((

bence de öyle yap, ben de erken gittim ilk gittiğimde kese tam görünmedi 2. kez kese için tekrar alttan baktı sonra bugğn yine gittik kalp atışı için 3. kez alttan bakmış oldu :KK43:(

Zararlı mı alttan bakmak bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın. o_O

Back