2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben kalp atışını duyduktan sonra yaptırdım,7.haftada. Doktorun bişey demedi mi tahlillerde göre ilaç takviyesi yapabilir. Benim biraz idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Tek kullanımlık bir ilaç kullandım
bırsey sormak ıstıyorum 5+5 ıken kalp atısı ve bebegı göremedık vajınal ultrasonda kese vardı fakat bebek yopktu cuma bırdaha gıdıcem korkuyorum cnm cuma 6+5 olcaz görünürmü kac haftaya kadar normal bebek görünmesı

aynen :) ilk hamilelikse 19. haftadan sonra sanırım hissediliyor ama 2.lerde daha erken hissedilirmiş
Bir tane oglum var ama o cok hareketliydi. Bir de benim karin zarim icceymis 16. Hafatada disaridan gozukuyordu hareketleri. 14. Haftada da belli belirsiz hissetmeye baslamistim tekme olarak da 15 hafta gibi hissettim cok sukur. Bakalim bunda nasil olacak

Beni listeden silebilirsiniz.bugün kürtaj oldum.8+6 da hala sesi yoktu.bebeek de küçülmüstü.kese de iyice bozulmustu.etrafinda kanama vardı kesenin.
Geçmiş olsun canım aynı gün kürtaj olmuşuz 8+0 daydı benim de :( Bikaç gün bunalıma girdim ama şimdi daha iyiyim.. İnşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tekrar :KK200:

Geçmiş olsun canım aynı gün kürtaj olmuşuz 8+0 daydı benim de :KK43: Bikaç gün bunalıma girdim ama şimdi daha iyiyim.. İnşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tekrar :KK200:
@muallimiahir ikinize de geçmiş olsun canım.

Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin ikinize de .

Ama kaç kişiden duyduysam hap şeklinde olanın bir etkisi olmadığını boşuna yan etkilerini çektiklerini söylemişlerdi. doktora sorduğumda alttan almak daha etkili direk rahime gidiyor dedi

Bilemedim canım doğrudur ama dr. Hap olarak verdi.. bir dahaki gidişim de baş dönmesini söyleyeceğim.

hımm bende 2 tane kullanıyorum ama acayip daşım dönüyor işteyim yığılacak hale geliyorum

tansiyonumda zaten düşük 9-5 çıktı hastanede h.sonu

Çalışırken çok zor. Ben çalışırken kullanamazmisim yattığım.yerden kalkamıyorum. Allah yardımcın olsun canım.

bırsey sormak ıstıyorum 5+5 ıken kalp atısı ve bebegı göremedık vajınal ultrasonda kese vardı fakat bebek yopktu cuma bırdaha gıdıcem korkuyorum cnm cuma 6+5 olcaz görünürmü kac haftaya kadar normal bebek görünmesı
Benim ki erken döllendiği halde 6+3 te minicik göründü canım sabret daha erken

Back