2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
değerin çok güzel artmis,hayırlı olsun :) pazartesiye de karından görürsünüz bence, bhcg 3000 geçer.

Arkadaşlar benim beta
10 ekim = 105
13 ekim = 246
18 ekim = 2278 bu kadar artış normal mi ?
Sonuca çok şaşırdım
Evet cnm normal 2 gunde hir en az iki kat artmasi gerek
15 500
17 1000
18 1500 ( oluyor ama bazn aralarda uc kat artis olabilior) bnde uc kat artti

Bize gelen hastalarıma hep söylediğim şeydir benim de ama uygulamak zor oluyor ablamda tüm gebeliklerinde aspirin kullanmıştı araştırma ilk düşükte yapılmıyor biliyorsun o yüzden sebebinin ne olduğunu bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla beslenmesinde herhangi bir sebeple bozukluğa uğrayan bebeklerde kalp duruyor. İlk etapta düşünülen özellikle on ikinci haftadan önce ki düşüklerde kromozom anomalisi sonra pıhtılaşma bozukluğu. Kromozom anomalisine yapılacak tek şey genetik araştırma sonucu genetik bozukluk eşlerden birinde dahi olsa tespit edilirse tüp bebek yoluna gidilerek sağlam hücreler seçiliyor. Pıhtılaşma bozukluğunda kan sulandırıcı ilaçlar veriliyor sonra taktir Allah’ın yani dediğin gibi nasibi varsa zaten büyüyor Bebek .. İnşallah yavrucaklarında nasipleri vardır gelirler bize

çok güzel artmış canım ... pazartesi de karından ultrasonla görürsün bence ... 3000 üzerinde olacak hcg ....

Kızlar kadınlar kulübüne uygulamadan mi giriyorsunuz?bugün sitede sorun mu var ne acaba?ben uygulamadan giriyorum ama sıkıntılı

canım nasıl bir sorun yaşıyorsun ?

Kızlar bi yakınım için soruyorum bugün acile gitti aksam 7 gibi beta vermiş sonuç 0. 28 çıkmış ne acaba sonuç sizce

sen ne Eskigunler ? dün tahlil verecektin ?

Kızlar 2 gündür kahverengi akıntı oluyor gün de 1_2 kez daha önce başına gelen var mı?

olabilir canım ..yerleşme kanaması da olabilir .... dr a gidersen duruma göre progestan başlanabilir .

Arkadaşlar benim beta
10 ekim = 105
13 ekim = 246
18 ekim = 2278 bu kadar artış normal mi ?
Sonuca çok şaşırdım
çok güzel ve normal artmış canım

.
Sayfa yuklenmiyor..birşeye girsem acilmiyor.internette sorun da yok.anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…