2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Lazi Oxorca U Umudumbitmedi_ inşallah kızlar geçer bunlar hormonların etkisiyle duygular iki kat fazla yaşanıyor ondan bu duygular sığındığımız yer büyük elhamdulillah geçecek inanıyorum. Allah razı olsun sizden de verdiğiniz destek için Allah sağlıkla sıhhatle evladımızı kucağımıza alalım inşallah

Aminnnn insallahhh.Aynen cnm suan hersy iki kati telasli heycnli sabrsiz baznbuzhn bazn mtlu her duyguyu ayni gnde bile hissedeblriz. Rabbimn izniyle saglikla evlatlrmizi kucagimiza aliriz. Senden de Allah razi olsn cnm.

İdrarla ne ilgisi var anlamadim.bi yerlerde daha görmüstüm.doktor degistiremem.ilcede oturuyorum.tek kadin dogumcu var.o da erkek.
İdrar sıkışık olunca rahim daha net görünür canım o yüzden Bebek daha küçükken idrara sıkışık gidiliyor ki daha net görünsün. Doktor değiştirememene de üzüldüm ama inşallah görünecek canı gönülden inanıyorum

Ins gecer canım.Allah senden de razi olsun.sende gecmisi unut simdiye odaklan.Rabbimin izniyle sağlikla kucağına alacaksim bebişini

Selam canim henuz uzulmen icin cok erken ben oglum da erken dollenme olmasina ragmen kalp atislarini 7+2 de gormustum. Insallah sende gorursun..

Ağzündan bal damliyor canım.ins duyarıź.esimle hevesli hevesli gittik.sönük bi sekilde döndük eve.ins carsambaya duyarız

Selam canim henuz uzulmen icin cok erken ben oglum da erken dollenme olmasina ragmen kalp atislarini 7+2 de gormustum. Insallah sende gorursun..
Saol canım Allah razi olsun.ins bizde duyariz.6+6 da gittik duyamayınca üzüldüm.isin garip tarafı kesenin icinde bebeği goremedim

Allahtan başka sığınacak hiçbir yer yok gerçekten düşünüyorum doktor ne yapabilir ki yada ben ne yapabilirim sadece tedbir noktasında durmaya çalışıyorum inşallah

Daha once sordum mu bilmiyorum ama nedenini soylediler mi canim.uzuldum gerçekten ama her hafta gitseydin de sonuc degismicekti kalp durmasi ne bilim kanama olsa dusuk olmasin diye tedbir alirsin ilacla yatisla falan.ama kalp neden durur oncesinde kendini belli eder mi.etmez herhalde.kalp durmasi kan pihtilasmasi sonucu oluyor baska sebepleri neler bilmiyorum sormadim ama sen biliyorsundur.hep korkum o suanda.benim ikinci dusugumde de kalbi durdu ama kesenin ici kan dolmustu o da kanamayla kendini belli ediyordu zaten.tedbir aldik degisti mi hayir...yani hepimizin korkulu ruyasi hele bizim gibi daha once kayip/lar yasamis olanlarin.Allaha emanet etcez yoksa her gun baksak da cocugun alacak nefesi yoksa olmuyor...doktorumun bana hep soyledigi sey gebelik polyanna olmayı gerektirir.aklina kotu seyler getirme

Simdi acilden geldim tekrar kan vermistim sonucu aldik kizlar carsamba gunu 604tu bugun 1479 olmus nasil sizce ?bir de pazartesine randevu almistim ama kese gorunurmu karindan?alttan bu sefer muayene olmak istemiyorum belki bosuna bi korku ama ilkinde hep alttan muayene oldum ve kanamam oluyodu tedirgin oluyorum simdi

Kızlar kadınlar kulübüne uygulamadan mi giriyorsunuz?bugün sitede sorun mu var ne acaba?ben uygulamadan giriyorum ama sıkıntılı

Kızlar kadınlar kulübüne uygulamadan mi giriyorsunuz?bugün sitede sorun mu var ne acaba?ben uygulamadan giriyorum ama sıkıntılı

Kızlar bi yakınım için soruyorum bugün acile gitti aksam 7 gibi beta vermiş sonuç 0. 28 çıkmış ne acaba sonuç sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…