- 22 Mayıs 2017
- 260
- 551
- 23
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.181
İdrara sıkışık olarak ve doktor değiştirerek git canım inşallah bebeğinde sağlıklı şekilde görülürYumurtladığım gün kasik ağrım oldu.önceki gün de akıntım vardı.ondan biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrara sıkışık olarak ve doktor değiştirerek git canım inşallah bebeğinde sağlıklı şekilde görülürYumurtladığım gün kasik ağrım oldu.önceki gün de akıntım vardı.ondan biliyorum.
Aminnn Allah razi olsun hepimize nasip olur insallahSaol canim.ins sende duyarsin bebesini
İdrarla ne ilgisi var anlamadim.bi yerlerde daha görmüstüm.doktor degistiremem.ilcede oturuyorum.tek kadin dogumcu var.o da erkek.İdrara sıkışık olarak ve doktor değiştirerek git canım inşallah bebeğinde sağlıklı şekilde görülür
Aminnnn insallahhh.Aynen cnm suan hersy iki kati telasli heycnli sabrsiz baznbuzhn bazn mtlu her duyguyu ayni gnde bile hissedeblriz. Rabbimn izniyle saglikla evlatlrmizi kucagimiza aliriz. Senden de Allah razi olsn cnm.Lazi Oxorca U Umudumbitmedi_ inşallah kızlar geçer bunlar hormonların etkisiyle duygular iki kat fazla yaşanıyor ondan bu duygular sığındığımız yer büyük elhamdulillah geçecek inanıyorum. Allah razı olsun sizden de verdiğiniz destek için Allah sağlıkla sıhhatle evladımızı kucağımıza alalım inşallah
İdrar sıkışık olunca rahim daha net görünür canım o yüzden Bebek daha küçükken idrara sıkışık gidiliyor ki daha net görünsün. Doktor değiştirememene de üzüldüm ama inşallah görünecek canı gönülden inanıyorumİdrarla ne ilgisi var anlamadim.bi yerlerde daha görmüstüm.doktor degistiremem.ilcede oturuyorum.tek kadin dogumcu var.o da erkek.
Ins gecer canım.Allah senden de razi olsun.sende gecmisi unut simdiye odaklan.Rabbimin izniyle sağlikla kucağına alacaksim bebişiniLazi Oxorca U Umudumbitmedi_ inşallah kızlar geçer bunlar hormonların etkisiyle duygular iki kat fazla yaşanıyor ondan bu duygular sığındığımız yer büyük elhamdulillah geçecek inanıyorum. Allah razı olsun sizden de verdiğiniz destek için Allah sağlıkla sıhhatle evladımızı kucağımıza alalım inşallah
Selam canim henuz uzulmen icin cok erken ben oglum da erken dollenme olmasina ragmen kalp atislarini 7+2 de gormustum. Insallah sende gorursun..Doktor hiç konuşmadan çok uğrasti.bastirdi agrıdı.bi sıkıntı var die orda strese girdim.dedim kesin bebege bisey oldu.bu doktor niye öf pöf çekiyor.sonra yağdan gorünmeyebilir.rahim ters yerde ćok icte kaliyor filan dedi.ben strese girdim.ben uzülmiyim die beni sakinlestirmeye çalıstı.bu bi sorun anlamina glemiyor dedi.haftaya gel dedi ama benim icime kurt düstü
Ağzündan bal damliyor canım.ins duyarıź.esimle hevesli hevesli gittik.sönük bi sekilde döndük eve.ins carsambaya duyarızİdrar sıkışık olunca rahim daha net görünür canım o yüzden Bebek daha küçükken idrara sıkışık gidiliyor ki daha net görünsün. Doktor değiştirememene de üzüldüm ama inşallah görünecek canı gönülden inanıyorum
Saol canım Allah razi olsun.ins bizde duyariz.6+6 da gittik duyamayınca üzüldüm.isin garip tarafı kesenin icinde bebeği goremedimSelam canim henuz uzulmen icin cok erken ben oglum da erken dollenme olmasina ragmen kalp atislarini 7+2 de gormustum. Insallah sende gorursun..
.Al bndende okdr bgun dioki elbise alcm koptm gulmektn dedm dur dha erken hele bir cinsiyetni bu öğrenelm ozmnlara gelelm bn okdr bekleyemem dio :)))
Allahtan başka sığınacak hiçbir yer yok gerçekten düşünüyorum doktor ne yapabilir ki yada ben ne yapabilirim sadece tedbir noktasında durmaya çalışıyorum inşallah
.Kızlar bi yakınım için soruyorum bugün acile gitti aksam 7 gibi beta vermiş sonuç 0. 28 çıkmış ne acaba sonuç sizce
Peki bu 28 neki.
Bhcg 5ten aşağıysa hamilelik yok canim
0.28 canim yani 1 bile degil demekPeki bu 28 neki
Yani yok gebelik kadın doğum doktoru yok diye gosterememis0.28 canim yani 1 bile degil demek