- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.201
Kızlar 2 gündür kahverengi akıntı oluyor gün de 1_2 kez daha önce başına gelen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değerin çok güzel artmis,hayırlı olsun :) pazartesiye de karından görürsünüz bence, bhcg 3000 geçer.Simdi acilden geldim tekrar kan vermistim sonucu aldik kizlar carsamba gunu 604tu bugun 1479 olmus nasil sizce ?bir de pazartesine randevu almistim ama kese gorunurmu karindan?alttan bu sefer muayene olmak istemiyorum belki bosuna bi korku ama ilkinde hep alttan muayene oldum ve kanamam oluyodu tedirgin oluyorum simdi
.Yani yok gebelik kadın doğum doktoru yok diye gosterememis
.Kızlar 2 gündür kahverengi akıntı oluyor gün de 1_2 kez daha önce başına gelen var mı?
.Arkadaşlar benim beta
10 ekim = 105
13 ekim = 246
18 ekim = 2278 bu kadar artış normal mi ?
Sonuca çok şaşırdım
Evet cnm normal 2 gunde hir en az iki kat artmasi gerekArkadaşlar benim beta
10 ekim = 105
13 ekim = 246
Sonuca çok şaşırdım
.
Evet normal canım maşallah
Evet cnm normal 2 gunde hir en az iki kat artmasi gerek
15 500
17 1000
18 1500 ( oluyor ama bazn aralarda uc kat artis olabilior) bnde uc kat artti
Hehehe hepsinde baska br acemilik oluor demekki untmalar oluor Allah bagislasn ikisinide :)Yaptığım hesaplara göre 1000-1500 olur diye düşünmüştüm :))
Ne çabuk unuttuysam artık daha 11 ay önce doğum yaptım
Aynen :)) Amin cümlemizin inşallahHehehe hepsinde baska br acemilik oluor demekki untmalar oluor Allah bagislasn ikisinide :)
Tesekkur ederim cnm.
Evet canım gebelik yok
Canım çok normal.bende de bugüne kadar oldu.bende 7+1im.kanama olmadıkça sıkıntı yokKızlar 2 gündür kahverengi akıntı oluyor gün de 1_2 kez daha önce başına gelen var mı?
Bize gelen hastalarıma hep söylediğim şeydir benim de ama uygulamak zor oluyor ablamda tüm gebeliklerinde aspirin kullanmıştı araştırma ilk düşükte yapılmıyor biliyorsun o yüzden sebebinin ne olduğunu bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla beslenmesinde herhangi bir sebeple bozukluğa uğrayan bebeklerde kalp duruyor. İlk etapta düşünülen özellikle on ikinci haftadan önce ki düşüklerde kromozom anomalisi sonra pıhtılaşma bozukluğu. Kromozom anomalisine yapılacak tek şey genetik araştırma sonucu genetik bozukluk eşlerden birinde dahi olsa tespit edilirse tüp bebek yoluna gidilerek sağlam hücreler seçiliyor. Pıhtılaşma bozukluğunda kan sulandırıcı ilaçlar veriliyor sonra taktir Allah’ın yani dediğin gibi nasibi varsa zaten büyüyor Bebek .. İnşallah yavrucaklarında nasipleri vardır gelirler bizeDaha once sordum mu bilmiyorum ama nedenini soylediler mi canim.uzuldum gerçekten ama her hafta gitseydin de sonuc degismicekti kalp durmasi ne bilim kanama olsa dusuk olmasin diye tedbir alirsin ilacla yatisla falan.ama kalp neden durur oncesinde kendini belli eder mi.etmez herhalde.kalp durmasi kan pihtilasmasi sonucu oluyor baska sebepleri neler bilmiyorum sormadim ama sen biliyorsundur.hep korkum o suanda.benim ikinci dusugumde de kalbi durdu ama kesenin ici kan dolmustu o da kanamayla kendini belli ediyordu zaten.tedbir aldik degisti mi hayir...yani hepimizin korkulu ruyasi hele bizim gibi daha once kayip/lar yasamis olanlarin.Allaha emanet etcez yoksa her gun baksak da cocugun alacak nefesi yoksa olmuyor...doktorumun bana hep soyledigi sey gebelik polyanna olmayı gerektirir.aklina kotu seyler getirme
Simdi acilden geldim tekrar kan vermistim sonucu aldik kizlar carsamba gunu 604tu bugun 1479 olmus nasil sizce ?bir de pazartesine randevu almistim ama kese gorunurmu karindan?alttan bu sefer muayene olmak istemiyorum belki bosuna bi korku ama ilkinde hep alttan muayene oldum ve kanamam oluyodu tedirgin oluyorum simdi
Kızlar kadınlar kulübüne uygulamadan mi giriyorsunuz?bugün sitede sorun mu var ne acaba?ben uygulamadan giriyorum ama sıkıntılı
Kızlar bi yakınım için soruyorum bugün acile gitti aksam 7 gibi beta vermiş sonuç 0. 28 çıkmış ne acaba sonuç sizce
Kızlar 2 gündür kahverengi akıntı oluyor gün de 1_2 kez daha önce başına gelen var mı?
çok güzel ve normal artmış canımArkadaşlar benim beta
10 ekim = 105
13 ekim = 246
Sonuca çok şaşırdım
.çok güzel artmış canım ... pazartesi de karından ultrasonla görürsün bence ... 3000 üzerinde olacak hcg ....
canım nasıl bir sorun yaşıyorsun ?
sen ne Eskigunler ? dün tahlil verecektin ?
olabilir canım ..yerleşme kanaması da olabilir .... dr a gidersen duruma göre progestan başlanabilir .
çok güzel ve normal artmış canım
Bi ara benimde öyleydi düzeldi sonra.
Sayfa yuklenmiyor..birşeye girsem acilmiyor.internette sorun da yok.anlamadım gitti
Evet bol su iç dedi doktor. Zaten demesine gerek yoktu böbrek makilik olduğum için bol bol su içiyorum. En az 3 tl içiyorum bnKızlar doktor size bol su icin dedi mi.iciyirsaniz kaç litre iciyirsunuz
Evet bol su iç dedi doktor. Zaten demesine gerek yoktu böbrek makilik olduğum için bol bol su içiyorum. En az 3 tl içiyorum bn