- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.221
Canm ben perşembe günü gittim kan tahlili verdim ultrasona girdim ama diş gebelik çıktı benimki canm degerim çok düşük çıkmıştı ve evde yaptığım testler pozitif veriyo du ama 1 hafta içinde 3 tane test yaptım hepsi aynı silikti doktor dedi o silik rengin koyulasmasi gerekirdi kısacası sağlıksız gebelikmis ilaç verdi kullanıyorum isteçok güzel artmış canım ... pazartesi de karından ultrasonla görürsün bence ... 3000 üzerinde olacak hcg ....
canım nasıl bir sorun yaşıyorsun ?
sen neEskigunler ? dün tahlil verecektin ?
olabilir canım ..yerleşme kanaması da olabilir .... dr a gidersen duruma göre progestan başlanabilir .
çok güzel ve normal artmış canım
kaçıncı haftadasın?normal olabilir ama bilemiyorum sen dikkat et et dinlen ağır kaldırma canımGunaydin, gece kahverengi lekelenmem
Olmus,normal mi??
Bende şu an doktora gidiyorum kahverengi akıntıdan dolayı sana yazarım çıkıncaGunaydin, gece kahverengi lekelenmem
Olmus,normal mi??
Daha erken cnm duyamaman cok normal bnde pazrtesi gitcm ve 5+4 olmus olcm yolk kesesini gorsunmu icerideki yuvarlk halka olusmusmuydu ?Ben dun doktora gittim 5+4 cikti bebis kalp atisini duyamadan geldim malesef
Ben dun doktora gittim 5+4 cikti bebis kalp atisini duyamadan geldim malesef
Kızlar başım çok şiddetli ağırıyor va dişlerime vuruyor ağrı;(
.
Sayfa yuklenmiyor..birşeye girsem acilmiyor.internette sorun da yok.anlamadım gitti
Gunaydin, gece kahverengi lekelenmem
Olmus,normal mi??
Bende şu an doktora gidiyorum kahverengi akıntıdan dolayı sana yazarım çıkınca
hemen deneyeceğim canım diğerlerinde kusmak dışında böyle şeyler yaşamadım.çok şiddetli ağırıyor dişlerim bile ağrıyor sağ taraf gidingeçmiş olsun canım .
gebelikte saçlar ve dişler çok etkileniyor zaten .
karanfil yağı sür şakaklarına baş ağrısına çok iyi gelir ...karanfil varsa çiğne .. o da iyi gelir
hemen deneyeceğim canım diğerlerinde kusmak dışında böyle şeyler yaşamadım.çok şiddetli ağırıyor dişlerim bile ağrıyor sağ taraf gidin
yine tatlı talı bulanıyor midem ....
Sabah kahvaltıda yumurtalı ekmek kızarttım oğluma ... nasıl ağır geldi o koku ilk kez .
Bir de ... ergenliğini sivilcesiz geçiren ausun :))) alnını pütür pütür sivilceler bastı
Oğlumda sivilcem olmadı ... hoş onda da tövbeler olsunnasıl çirkinleşmiştim ..et benleri ...yüzüm şiş ..minnak burnum 5 katı büyümüştü .. dudaklar seren serengilin kalın rujlu hali ayyy olacak halim yoktu
canım ben kullanırım ama tekrar bakayım yanlış yönlendirmemeyim dedimeminim gerçi faydasında da
Hamilelikte karanfilin faydaları
Karanfil içinde antiseptik özelliği olduğu için ağrıyı keser. Hamile bayanın ağız kokusunu önler. Diş ağrısını giderir. Bulantı, kusma, şişkinliğe iyi gelir. Hamile bayan karanfili bal ile karıştırıp yemesi sindirim sisteminin çalışmasını sağlar. Hamile döneminde kusma olayı çok yaşandığı için ağızdaki kötü kokuyu alır nefesi ferahlatır. Mide şişkinliğini hafifletir. Gaz problemini ortadan kaldırır. Hamilelik dönemi stresli geçtiği için karanfil tüketimi gevşeme, rahatlama özelliği sağlar.
canım özel olacak ama oğlun da meme uçları kararmış mıydı?birde kaşıntı var mıydı?
anladım canım.erkek bebekde meme uçları kararmış ya ondan sordum benim rengi açıldıhiç hatırlamıyorum canım . yani 8 yıl oldu ...
kendim karardım ama .... resmen soloryum makinesine girip çıkmayı unutmuş gibi oldum ..o lekelerden ve et benlerinden .... hepsi lohusalık döneminde yok oldu gitti.
anladım canım.erkek bebekde meme uçları kararmış ya ondan sordum benim rengi açıldıerkek anneye güzellik verir derler sende tam tersi olmuş demek ki cinsiyete kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum.sağlıklı hayırlın olsın öncellikle de ben oğlum olsun çok istiyorum
ya bazı şeyler tamamen rivayet ..evet kız annenin güzelliğini alır derler .. ama cidden çok kötü oldum ben oğlumda .. ha mesele güzellik almazsa ..Allah var çok güzel bir bebek doğdu ... kız gibi yüzü:))
Rabbim gönlündeki ömrüne hayırlı eylesin de bir oğlun olsun inşallah .....
Bende isterim bir kızım olsun ...
anladım canım.erkek bebekde meme uçları kararmış ya ondan sordum benim rengi açıldıerkek anneye güzellik verir derler sende tam tersi olmuş demek ki cinsiyete kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum.sağlıklı hayırlın olsın öncellikle de ben oğlum olsun çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?