- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.241
Bende şu an doktora gidiyorum kahverengi akıntıdan dolayı sana yazarım çıkınca
Ben de gidiyorum, yoldayim.kotu bir sey olsa agri sizi olurdu diye dusunuyorum ama bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şu an doktora gidiyorum kahverengi akıntıdan dolayı sana yazarım çıkınca
kaçıncı haftadasın?normal olabilir ama bilemiyorum sen dikkat et et dinlen ağır kaldırma canım
bir kaç yerde erkek bebek belirtisi diye okudum benim uçlar iyiden açıldı rengi ondan sordumDogumdan once herkesin genelde karariyor uclar, bebek memeyi secebilsin diye. Ben beyazimdir mesela, uclar asiri koyulasmisti
insan olmayana heves ediyor zaten hele benim gibi 3 dünya tatlısı kızı olunca insanın yatıp kalkıp cinsiyet düşünür oluyor insan
hayırlı haberlerle gel inşallah6+5 canim ya, ztn kontrole gidecektim.ogrencez artik
bir kaç yerde erkek bebek belirtisi diye okudum benim uçlar iyiden açıldı rengi ondan sordum
Kızlarına Rabbim sağlıklı , hayırlı güzel ömürler versin .. erkek olursa vay ne şanslı yaaa 3 ablası ne şımartır onu ..evin paşası olur inşallah
Hmm peki senin onceki dogumlarda nasildi?
ay inşallah sağlıkla hayırla olsun zaten çok istiyorlar erkek erkek diye karnıma elleyip duruyorlar
hatırlamıyorum;(
Sadece kusardım .baş ağrısı birtek bunda oldu bilmiyorum hiç
ne duysam yapacak durumdayım dişlerime kadar ağırıyor sadece sağ tarafHadi ya benim basim agridiginda dr bana gunde iki turk kahvesi ic minoset al demisti. Ilac almak istemezsen kahve icebilirsin sodayla iyi gelir
ne duysam yapacak durumdayım dişlerime kadar ağırıyor sadece sağ taraf
parol içtim zaten dayanamıyorum doktor parol içebilirsin demişti.dişlerime vuruyor o fena yapıyor beniBu kadar coksa ilac icilir, kendine yazik. Bas agrisini cok iyi bilirim, kafami kesmek istedigim cok zamanlar oldu
canım devam ediyorsa yönetimden bilgi alalım sebebi ne olabilirle ilgili .. girmende sıkıntı varsa?
.
Bugün düzelmiş canım şimdilik.sagol
sizlerden haber bekliyoruz arkadaşlar ... yerleşme lekesidir
Biliyomusun bende senin gibi düşünüyorum hatta o moddayim.. gelmek isterse kendi bilir:) daha öncekinde cok pimpiriklenmistim 7.haftada kalp atisi durdu.. bunda cok rahatımcanım diğer gebeliklerimde dediğin gibi pat diye bıraktım.. Zorlansam da aldırmadım bu gebeliğimde hiçbi açıdan kendimi çok sıkmak ve hiçbişeye de kendimi alıştırmak istemiyorum açıkçası.. Gebelik takvimi yapmamamın da sebebi hala bu.. Sanırım hala gebe olduğumu tam düşünemiyorum yaşadıklarımdan ötürü.. O sebeple biraz daha kafam ve bünyem rahat takılmaya çalışıyorum.. Elbet bırakırım bebiş beni bi tam tutsun emin ol ben de onu 4 elle tutucam :)
HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIP TAKDİRİ ALLAHA BIRAKMAK LAZIMBiliyomusun bende senin gibi düşünüyorum hatta o moddayim.. gelmek isterse kendi bilir:) daha öncekinde cok pimpiriklenmistim 7.haftada kalp atisi durdu.. bunda cok rahatım
Hayirli olsn Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin masallah bebiseSelam benide listeye ekleyin sat 9 eylül bat 9 ekimde kese gozuktu:) 33 istanbul ilk bebis
kaçıncı haftadaydin şimdi canım, ben 4+3de gittiğimde sadece kese gormustuk,6+3de bebeği gördümKontrolden geliyorum.kese var fakat icinde embriyo gozukmedi haftaya tekrar gidecegim.bos gebelik olma ihtimali var yani.hic duymamistim