• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
insan olmayana heves ediyor zaten hele benim gibi 3 dünya tatlısı kızı olunca insanın yatıp kalkıp cinsiyet düşünür oluyor insan:KK66:

Kızlarına Rabbim sağlıklı , hayırlı güzel ömürler versin .. erkek olursa vay ne şanslı yaaa 3 ablası ne şımartır onu ..evin paşası olur inşallah

Kızlarına Rabbim sağlıklı , hayırlı güzel ömürler versin .. erkek olursa vay ne şanslı yaaa 3 ablası ne şımartır onu ..evin paşası olur inşallah

ay inşallah sağlıkla hayırla olsun zaten çok istiyorlar erkek erkek diye karnıma elleyip duruyorlar;)
Hmm peki senin onceki dogumlarda nasildi?

hatırlamıyorum;(
Sadece kusardım .baş ağrısı birtek bunda oldu bilmiyorum hiç;)

ay inşallah sağlıkla hayırla olsun zaten çok istiyorlar erkek erkek diye karnıma elleyip duruyorlar:KK66:

hatırlamıyorum;(
Sadece kusardım .baş ağrısı birtek bunda oldu bilmiyorum hiç:KK66:

Hadi ya :KK43: benim basim agridiginda dr bana gunde iki turk kahvesi ic minoset al demisti. Ilac almak istemezsen kahve icebilirsin sodayla iyi gelir

Var mıydı bugün kontrolü olan ... kesedir ... kalptir... güzel haberlerle gelecek olan :KK200:

canım diğer gebeliklerimde dediğin gibi pat diye bıraktım.. Zorlansam da aldırmadım bu gebeliğimde hiçbi açıdan kendimi çok sıkmak ve hiçbişeye de kendimi alıştırmak istemiyorum açıkçası.. Gebelik takvimi yapmamamın da sebebi hala bu.. Sanırım hala gebe olduğumu tam düşünemiyorum yaşadıklarımdan ötürü.. O sebeple biraz daha kafam ve bünyem rahat takılmaya çalışıyorum.. Elbet bırakırım bebiş beni bi tam tutsun emin ol ben de onu 4 elle tutucam :)
Biliyomusun bende senin gibi düşünüyorum hatta o moddayim.. gelmek isterse kendi bilir:) daha öncekinde cok pimpiriklenmistim 7.haftada kalp atisi durdu.. bunda cok rahatım

Biliyomusun bende senin gibi düşünüyorum hatta o moddayim.. gelmek isterse kendi bilir:) daha öncekinde cok pimpiriklenmistim 7.haftada kalp atisi durdu.. bunda cok rahatım
HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIP TAKDİRİ ALLAHA BIRAKMAK LAZIM
ben elimden geleni yapayımda kendimi yer bitiririm yoksa yapım böyle keske söyle yapsaydım keske böyle yapsaydım diye yiyip bitirecegmi yapım sonra rahat edeyyim

Kontrolden geliyorum.kese var fakat icinde embriyo gozukmedi :( haftaya tekrar gidecegim.bos gebelik olma ihtimali var yani.hic duymamistim :(

Back