• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
çok güzel artmış canım ... pazartesi de karından ultrasonla görürsün bence ... 3000 üzerinde olacak hcg ....

canım nasıl bir sorun yaşıyorsun ?

sen ne Eskigunler Eskigunler ? dün tahlil verecektin ?

olabilir canım ..yerleşme kanaması da olabilir .... dr a gidersen duruma göre progestan başlanabilir .

çok güzel ve normal artmış canım
Canm ben perşembe günü gittim kan tahlili verdim ultrasona girdim ama diş gebelik çıktı benimki canm degerim çok düşük çıkmıştı ve evde yaptığım testler pozitif veriyo du ama 1 hafta içinde 3 tane test yaptım hepsi aynı silikti doktor dedi o silik rengin koyulasmasi gerekirdi kısacası sağlıksız gebelikmis ilaç verdi kullanıyorum iste

yine tatlı talı bulanıyor midem ....
Sabah kahvaltıda yumurtalı ekmek kızarttım oğluma ... nasıl ağır geldi o koku ilk kez .

Bir de ... ergenliğini sivilcesiz geçiren ausun :))) alnını pütür pütür sivilceler bastı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Oğlumda sivilcem olmadı ... hoş onda da tövbeler olsun :confused: nasıl çirkinleşmiştim ..et benleri ...yüzüm şiş ..minnak burnum 5 katı büyümüştü .. dudaklar seren serengilin kalın rujlu hali :KK70::KK70::KK70:ayyy olacak halim yoktu :KK70:

Kızlar başım çok şiddetli ağırıyor va dişlerime vuruyor ağrı;(

geçmiş olsun canım .
gebelikte saçlar ve dişler çok etkileniyor zaten .
karanfil yağı sür şakaklarına baş ağrısına çok iyi gelir ...karanfil varsa çiğne .. o da iyi gelir

.
Sayfa yuklenmiyor..birşeye girsem acilmiyor.internette sorun da yok.anlamadım gitti

canım devam ediyorsa yönetimden bilgi alalım sebebi ne olabilirle ilgili .. girmende sıkıntı varsa?

Gunaydin, gece kahverengi lekelenmem
Olmus,normal mi??

Bende şu an doktora gidiyorum kahverengi akıntıdan dolayı sana yazarım çıkınca

sizlerden haber bekliyoruz arkadaşlar ... yerleşme lekesidir :KK68:

geçmiş olsun canım .
gebelikte saçlar ve dişler çok etkileniyor zaten .
karanfil yağı sür şakaklarına baş ağrısına çok iyi gelir ...karanfil varsa çiğne .. o da iyi gelir
hemen deneyeceğim canım diğerlerinde kusmak dışında böyle şeyler yaşamadım.çok şiddetli ağırıyor dişlerim bile ağrıyor sağ taraf gidin;)

hemen deneyeceğim canım diğerlerinde kusmak dışında böyle şeyler yaşamadım.çok şiddetli ağırıyor dişlerim bile ağrıyor sağ taraf gidin:KK66:

canım ben kullanırım ama tekrar bakayım yanlış yönlendirmemeyim dedim :KK68: eminim gerçi faydasında da

Hamilelikte karanfilin faydaları

Karanfil içinde antiseptik özelliği olduğu için ağrıyı keser. Hamile bayanın ağız kokusunu önler. Diş ağrısını giderir. Bulantı, kusma, şişkinliğe iyi gelir. Hamile bayan karanfili bal ile karıştırıp yemesi sindirim sisteminin çalışmasını sağlar. Hamile döneminde kusma olayı çok yaşandığı için ağızdaki kötü kokuyu alır nefesi ferahlatır. Mide şişkinliğini hafifletir. Gaz problemini ortadan kaldırır. Hamilelik dönemi stresli geçtiği için karanfil tüketimi gevşeme, rahatlama özelliği sağlar.

yine tatlı talı bulanıyor midem ....
Sabah kahvaltıda yumurtalı ekmek kızarttım oğluma ... nasıl ağır geldi o koku ilk kez .

Bir de ... ergenliğini sivilcesiz geçiren ausun :))) alnını pütür pütür sivilceler bastı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Oğlumda sivilcem olmadı ... hoş onda da tövbeler olsun :confused: nasıl çirkinleşmiştim ..et benleri ...yüzüm şiş ..minnak burnum 5 katı büyümüştü .. dudaklar seren serengilin kalın rujlu hali :KK70::KK70::KK70:ayyy olacak halim yoktu :KK70:

canım özel olacak ama oğlun da meme uçları kararmış mıydı?birde kaşıntı var mıydı?

canım ben kullanırım ama tekrar bakayım yanlış yönlendirmemeyim dedim :KK68: eminim gerçi faydasında da

Hamilelikte karanfilin faydaları

Karanfil içinde antiseptik özelliği olduğu için ağrıyı keser. Hamile bayanın ağız kokusunu önler. Diş ağrısını giderir. Bulantı, kusma, şişkinliğe iyi gelir. Hamile bayan karanfili bal ile karıştırıp yemesi sindirim sisteminin çalışmasını sağlar. Hamile döneminde kusma olayı çok yaşandığı için ağızdaki kötü kokuyu alır nefesi ferahlatır. Mide şişkinliğini hafifletir. Gaz problemini ortadan kaldırır. Hamilelik dönemi stresli geçtiği için karanfil tüketimi gevşeme, rahatlama özelliği sağlar.

inşallah faydası olur canım çok suk ağrı oluyor çünkü

canım özel olacak ama oğlun da meme uçları kararmış mıydı?birde kaşıntı var mıydı?

hiç hatırlamıyorum canım . yani 8 yıl oldu ...
kendim karardım ama .... resmen soloryum makinesine girip çıkmayı unutmuş gibi oldum ..o lekelerden ve et benlerinden .... hepsi lohusalık döneminde yok oldu gitti.

hiç hatırlamıyorum canım . yani 8 yıl oldu ...
kendim karardım ama .... resmen soloryum makinesine girip çıkmayı unutmuş gibi oldum ..o lekelerden ve et benlerinden .... hepsi lohusalık döneminde yok oldu gitti.
anladım canım.erkek bebekde meme uçları kararmış ya ondan sordum benim rengi açıldı;)erkek anneye güzellik verir derler sende tam tersi olmuş demek ki;)cinsiyete kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum.sağlıklı hayırlın olsın öncellikle de ben oğlum olsun çok istiyorum

anladım canım.erkek bebekde meme uçları kararmış ya ondan sordum benim rengi açıldı:KK66:erkek anneye güzellik verir derler sende tam tersi olmuş demek ki:KK66:cinsiyete kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum.sağlıklı hayırlın olsın öncellikle de ben oğlum olsun çok istiyorum

ya bazı şeyler tamamen rivayet ..evet kız annenin güzelliğini alır derler .. ama cidden çok kötü oldum ben oğlumda .. ha mesele güzellik almazsa ..Allah var çok güzel bir bebek doğdu ... kız gibi yüzü:))

Rabbim gönlündeki ömrüne hayırlı eylesin de bir oğlun olsun inşallah .....
Bende isterim bir kızım olsun ... :KK200:

ya bazı şeyler tamamen rivayet ..evet kız annenin güzelliğini alır derler .. ama cidden çok kötü oldum ben oğlumda .. ha mesele güzellik almazsa ..Allah var çok güzel bir bebek doğdu ... kız gibi yüzü:))

Rabbim gönlündeki ömrüne hayırlı eylesin de bir oğlun olsun inşallah .....
Bende isterim bir kızım olsun ... :KK200:

insan olmayana heves ediyor zaten hele benim gibi 3 dünya tatlısı kızı olunca insanın yatıp kalkıp cinsiyet düşünür oluyor insan;)

anladım canım.erkek bebekde meme uçları kararmış ya ondan sordum benim rengi açıldı:KK66:erkek anneye güzellik verir derler sende tam tersi olmuş demek ki:KK66:cinsiyete kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum.sağlıklı hayırlın olsın öncellikle de ben oğlum olsun çok istiyorum

Dogumdan once herkesin genelde karariyor uclar, bebek memeyi secebilsin diye. Ben beyazimdir mesela, uclar asiri koyulasmisti

Back