- 30 Mart 2017
- 3.233
- 17.992
- 128
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.161
Endise her zmn olck tbkide ama bolbol dua edelm Rabbimn izniyle saglikla kucagmza alcz ve burdn dogum anilrmizi yazacagz belkide gecmise doner bu yazilrmizi okurz :)İnşallah canım o yüzden on ikinci hafta çabuk gelir diyorum ama bir haftadır yaşıyorum bakıyorum daha aslında birgünmüş o
Amin canım kimseye yaşatmasın mevlam evlat acısını aynı dönemde bir arkadaşımda ikinci düştüğünü yapmıştı genetik incelemede down sendromu olduğu ortaya çıktı her şerde bir hayır vardır şimdi Doğum yaptı çok şükür bir oğlu olduTabiki de her zmn beterini dusunucksinki sukur edeceksin. Rabbim bize aci vermek istemez herseyde bizim icin bir hayir vrdir bir sinav zor belki bazisi acitir ama sabir ve inancla ustesnden gelmeye mecbruz Rabbm kimseye evlat acisi vermesn
Eger yine goremesse birde baska drye gt cnm ama gorunur bnce bazilrnda gec dollenme olabliorms 8.9. Haftalarda duyanlrda vr bolbol dua et kendni sitrese sokma ve cok ii beslenDoktor hiç konuşmadan çok uğrasti.bastirdi agrıdı.bi sıkıntı var die orda strese girdim.dedim kesin bebege bisey oldu.bu doktor niye öf pöf çekiyor.sonra yağdan gorünmeyebilir.rahim ters yerde ćok icte kaliyor filan dedi.ben strese girdim.ben uzülmiyim die beni sakinlestirmeye çalıstı.bu bi sorun anlamina glemiyor dedi.haftaya gel dedi ama benim icime kurt düstü
.O rivayeti ben de duydum ama dogrulugu tartisilir canim:) benim esim gamzeli ins. bebisimiz de gamzeli olur
Geç döllenme olmuş olabilir canım sıkma canını sata göre usg ölçümleri farklı olursa geç döllenmeden bahsedilir keseyi gördüğün gün 4. Haftan bitmiş beşinci haftana girmiş oluyorsunKeseyi gördüm canım.sat 31 ağustos.7+1.çok üzüldüm çok
Zaten dr demistiki bna dusuk olanlr uzuluyor oysa sevnmeleri gerek cnku o cocuk sagliksiz dogsada baska problemler olsa veya dogsada snra yasamni yitirse oyuzdn belki dusmesni hazmedblmek zor aci ama insan neden diye sormamali neden diye dusunmeli aslinda...!Amin canım kimseye yaşatmasın mevlam evlat acısını aynı dönemde bir arkadaşımda ikinci düştüğünü yapmıştı genetik incelemede down sendromu olduğu ortaya çıktı her şerde bir hayır vardır şimdi Doğum yaptı çok şükür bir oğlu oldu
Saol canım.Allah razı olsun.ins bu hafta duyabiliriz.bu daha benim ilk bebisim.Rabbim korusunEger yine goremesse birde baska drye gt cnm ama gorunur bnce bazilrnda gec dollenme olabliorms 8.9. Haftalarda duyanlrda vr bolbol dua et kendni sitrese sokma ve cok ii beslen
Canım ama ben 11.gün yumurtladım.yani erken.o gün çalıştık olduGeç döllenme olmuş olabilir canım sıkma canını sata göre usg ölçümleri farklı olursa geç döllenmeden bahsedilir keseyi gördüğün gün 4. Haftan bitmiş beşinci haftana girmiş oluyorsun
İnsallah cnm Rabbim gzl hberlerle gelmeni nasip etsn bnde heycnla bekliomSaol canım.Allah razı olsun.ins bu hafta duyabiliriz.bu daha benim ilk bebisim.Rabbim korusun
Saol canim.ins sende duyarsin bebesiniİnsallah cnm Rabbim gzl hberlerle gelmeni nasip etsn bnde heycnla bekliom
Kesinlikle öyle işte hasretle bekleyip düşünce üzülüyor insan benim en çok üzüntüden çok vicdan azabım vardı hiç kontrole gitmemiştim çünkü kalp atmını gördüm ve bir daha hiç gitmemiştim ne oldu ne bitti diye hatta kürtaj için beklerken eşime dedim ki Allah nasip eder de tekrar hamile kalırsam her hafta doktora gideceğim dedim. Gerçekten de öyle yapıyorum şimdi sanırım vicdanımı rahatlatıyorumZaten dr demistiki bna dusuk olanlr uzuluyor oysa sevnmeleri gerek cnku o cocuk sagliksiz dogsada baska problemler olsa veya dogsada snra yasamni yitirse oyuzdn belki dusmesni hazmedblmek zor aci ama insan neden diye sormamali neden diye dusunmeli aslinda...!
.Bnmkide ole yarin dogurckmisim gibi davranio ck heyecanli tbi birde ilk olunca daha da bir heycnli bnde oyleym tbi ama bna daha hayal gibi gelio o ise blutlarb ustunde :)) bn dha ck endiseliym ana yuregi :)))
Hımm yumurtlama testi ile mi öğrendim canım yani günün net değilse geç döllenme olabilir. Birde bakan doktor ile ultrason cihazı da çok önemli çok bekleme doktor değiştir derim canım gününden eminsenCanım ama ben 11.gün yumurtladım.yani erken.o gün çalıştık oldu
Canimm çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim kolaylık versin hepimize inşaallah
Ausencia canım kalple ilgili sıkıntım yok aslinda tansiyonum bugün biraz yüksek çıkınca takip edelim dediler
Al bndende okdr bgun dioki elbise alcm koptm gulmektn dedm dur dha erken hele bir cinsiyetni bu öğrenelm ozmnlara gelelm bn okdr bekleyemem dio :))).
Benimki merdiven suslerini hastane suslerini kapı suslerini. Baby nestini ve hatta bebek karyolasini bile seçmeye basladi
Ay canım nie öyle yapiyorsun kendine eziyet etme.Rabbim böyle uygun görmüş.hamile oldugunu bilmeyip bi sanciyla doğuma gidip sağlıkli bebek doğuran var.kendini yargilama.Rabbim bu hikmetin sual olunmaz.Kesinlikle öyle işte hasretle bekleyip düşünce üzülüyor insan benim en çok üzüntüden çok vicdan azabım vardı hiç kontrole gitmemiştim çünkü kalp atmını gördüm ve bir daha hiç gitmemiştim ne oldu ne bitti diye hatta kürtaj için beklerken eşime dedim ki Allah nasip eder de tekrar hamile kalırsam her hafta doktora gideceğim dedim. Gerçekten de öyle yapıyorum şimdi sanırım vicdanımı rahatlatıyorum
Allahtan başka sığınacak hiçbir yer yok gerçektenEndise her zmn olck tbkide ama bolbol dua edelm Rabbimn izniyle saglikla kucagmza alcz ve burdn dogum anilrmizi yazacagz belkide gecmise doner bu yazilrmizi okurz :)
Yumurtladığım gün kasik ağrım oldu.önceki gün de akıntım vardı.ondan biliyorum.Hımm yumurtlama testi ile mi öğrendim canım yani günün net değilse geç döllenme olabilir. Birde bakan doktor ile ultrason cihazı da çok önemli çok bekleme doktor değiştir derim canım gününden eminsen
Cnm tbkide kontrole gtmek lazm ama yasamayacaksa sn napablirsinki kontrolede 15 gunde br gidion gittigin gunun sonrasida kalbindurablr yani anlatmak istedgm yasayacagi vrsa yasar yoksa zten naparsab yap Allahimbol derse bizim icin olacak insallah Rabbim hayirlisini nasip etsinKesinlikle öyle işte hasretle bekleyip düşünce üzülüyor insan benim en çok üzüntüden çok vicdan azabım vardı hiç kontrole gitmemiştim çünkü kalp atmını gördüm ve bir daha hiç gitmemiştim ne oldu ne bitti diye hatta kürtaj için beklerken eşime dedim ki Allah nasip eder de tekrar hamile kalırsam her hafta doktora gideceğim dedim. Gerçekten de öyle yapıyorum şimdi sanırım vicdanımı rahatlatıyorum
Senn yapablceb sdce ii beslen mutlu ol ve dikkt et baska yapablcemiz bsy yk hersy Allahtan.Allahtan başka sığınacak hiçbir yer yok gerçektendüşünüyorum doktor ne yapabilir ki yada ben ne yapabilirim sadece tedbir noktasında durmaya çalışıyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?