• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben hayal kurmaya korkuyorum ilk bebeğimde çok kurmuştum yatacağı yere kadar şöyle yaparız böyle yaparız diye onu kaybedince şimdi cesaretim yok hayale :110:
Allah sabir versn insallah bunda saglikla kucagina almak nasip olur bnde sndilk hic plan yapmiorm ilk duydugmda ck svndm suan hamile deilmsm gibi bazn uzgun oluorm hatta. Belkide kalp atislrni duyunca dha ii hissedecegm kendmi. İnsan korkuyo tbi

Kızlar ayaklar nasil ısinır bilen var mı.ne yapsam isinmıyor.falakaya mı yatırsalar beni acaba diyorum.ısınır biraz.idrar yplu enfeksiyonu olacam diye korkuyorum.ne zaman ayağım böyle buz gibi olsa idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum

yün çorap giy canım ... ördür hatta mümkünse :KK68:

Kızlarrr herkese merhaba buranın ilklerindendim ama bayadır giremiyorum şimdi girince listeye gelmek istedimm :KK49: 27 yaşındayım ilk bebeğim manisadayım sat 26 ağustos.. kalp atışı duyuldu 11.haftada test için çağırdı doktor bende durumlar bu:nazar::nazar:

tekrar hoş geldin o zaman ..ekleyeyim hemen :KK200:

Allah sabir versn insallah bunda saglikla kucagina almak nasip olur bnde sndilk hic plan yapmiorm ilk duydugmda ck svndm suan hamile deilmsm gibi bazn uzgun oluorm hatta. Belkide kalp atislrni duyunca dha ii hissedecegm kendmi. İnsan korkuyo tbi
Seninle aynı şeyleri hissediyorum canım.bende ara sira üzgün oluyorum.bide kalp atislarını dinlemeye gittim.duyamadık.morelim çok bozuldu

Bende 28 yasındayım.3 sene çocuk istemedik yapmadık.korunduk marttan beri istiyorduk ama pek uğraşamadık.sonra eylül ayında tam randımanlı çalıstık oldu.Allahıma çok şükür.
Cok skur eee tabi artk zmnimz geldi :)) yas gecio 2yi be zmn yapacz biraz acele etmek lazimdi :)

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Allah esirgesin düşük zor tabi ama bazen diyorum ki Allah korusun yaşasaydı sevseydim onu da sonra vefat etseydi daha büyük acıdır kesinlikle

Seninle aynı şeyleri hissediyorum canım.bende ara sira üzgün oluyorum.bide kalp atislarını dinlemeye gittim.duyamadık.morelim çok bozuldu
Kacsin suan cnm be kadrlik bebish. Yani endise etmek normal heleki ilk cockta bnu herkes yasamis kalp atislrni duyunca dha da rahatlicz keseyi gordnmu ?

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Allah esirgesin düşük zor tabi ama bazen diyorum ki Allah korusun yaşasaydı sevseydim onu da sonra vefat etseydi daha büyük acıdır kesinlikle
Tabiki de her zmn beterini dusunucksinki sukur edeceksin. Rabbim bize aci vermek istemez herseyde bizim icin bir hayir vrdir bir sinav zor belki bazisi acitir ama sabir ve inancla ustesnden gelmeye mecbruz Rabbm kimseye evlat acisi vermesn

Cnm bazn 9. Haftaya kadr duyan oluor bnce gec olusmustur ne zmn gideceksn drye insallah bir skbti cikmayaktr dr birsey dedmi bu duruma
Doktor hiç konuşmadan çok uğrasti.bastirdi agrıdı.bi sıkıntı var die orda strese girdim.dedim kesin bebege bisey oldu.bu doktor niye öf pöf çekiyor.sonra yağdan gorünmeyebilir.rahim ters yerde ćok icte kaliyor filan dedi.ben strese girdim.ben uzülmiyim die beni sakinlestirmeye çalıstı.bu bi sorun anlamina glemiyor dedi.haftaya gel dedi ama benim icime kurt düstü

Çok geçmiş olsun zor yolculuk sizin bir kat daha zor olacak sanırım mükafat da fazla olur inşallah

Canimm çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim kolaylık versin hepimize inşaallah

Ausencia Ausencia canım kalple ilgili sıkıntım yok aslinda tansiyonum bugün biraz yüksek çıkınca takip edelim dediler

Back