• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bazıları emen çocuğu zehirler hormonlar diye bıraktırıyolar ama fasa fiso heralde onlar :) eskiler hep ard arda doğururmuş eminim ki sütten kesmemişlerdir bebekleri

Genelde bu sebeple kesmisler aslinda. Annem de ben nerdeyse zehirleniyormusum dedi Bir de kizdan sonra erkek, erkekten sonra kiz olursa zehirler gibi inanis var.hurafe olabilir

Selamlar güzel anneler :KK54::KK54:

Herkes iyidir umarım ... yine yeni gelenler ...güzel haber verenler olmuştur hep ..bakacağım şimdi göz ucu ile geçmişe ...

Ben sabah yine baş dönmesi ile leyla idim ... artık kahvaltı hazırlarken fincanları 5 görmeye :confused: başlayınca geri yattım .... bulantı da var ama hani olur ya böyle mide kazınması gibi ... oğlumdaki gibi kusma hiç yok bu sefer ... sadece içim bi hoş :))

Bazıları emen çocuğu zehirler hormonlar diye bıraktırıyolar ama fasa fiso heralde onlar :) eskiler hep ard arda doğururmuş eminim ki sütten kesmemişlerdir bebekleri
Ben oyle birsey oldugunu sanmiyorum yurt disinda emzirmek ki digeri dogunca ikisini birden emziriyorlar gayet normal sadece son haftalarda kolostrum icin biraz ara veriliyor sonra devam ediliyor. Rabbim korur bence bebeklerimizi :dua:

Genelde bu sebeple kesmisler aslinda. Annem de ben nerdeyse zehirleniyormusum dedi Bir de kizdan sonra erkek, erkekten sonra kiz olursa zehirler gibi inanis var.hurafe olabilir
Valla ben de öyle biliyodum canım da arkadaş söyleyince biraz araştırdım gayet de herkes emzirmiş hiçbişey de olmamış.. Allah'a emanet :KK33:

Bulanti yasayanlara gecmis olsun,ben de tam tersiyim, acayip istahim acik. Kilo da almak istemiyorum simdiden :işsiz:
Valla ben de bulanıyorum ama yiyorum canım bulanıyorum diye yememezlik yapmıyorum yani.. Yemekleri içimde tutabilmek için bi süre tuvalete gitmiyorum.. Ama tuvalete her gittiğimde klozeti görür görmez bi küçük kusma yaşıyorum :KK1:

:KK70: :KK70: valla ben de az vesveseli sayılmam zaten :KK70: ben de hibor vuruyorum canım ama genetikteki sonuca göre bunu verdi hatta hibor yakıyor diyince clexane 4000 yazdı ama eczane bu aralar clexane piyasada yok diyince çıktık doktora raporu hibor 3500 olarak yazdırdı tekrar .. herhangi bi değere falan bakmadan verdi yani :KK43: bak şimdi pimpiriklendim niye değer bakmadan verdi bana sana pıhtılaşma zamanı testi falan mı yaptı?
Bende ayni igneyi vurulmaya basladim daha dogrusu kendim vuruyorum 34 hafta nasil gecicek boyle ignede sikinti yok ama yakiyo ilac:( bide benim saatim yok kafama gore yapiyorum dr bisey demedi hic

Valla ben de bulanıyorum ama yiyorum canım bulanıyorum diye yememezlik yapmıyorum yani.. Yemekleri içimde tutabilmek için bi süre tuvalete gitmiyorum.. Ama tuvalete her gittiğimde klozeti görür görmez bi küçük kusma yaşıyorum :KK1:
Ayy o da cok kotu ama neyse ki bir kac aya bitecek bu bulantilar

kızlar yaa bendede su sıkıntı var ben bazen inanmıyorm karsıdaki insnlara
buna pinpiriklik yada vesvese diyelim hamileyken olan bişey
cocgumla ilgili olunca
doktor iğnenin dozunu ayrladımı dogru baktımı degerlerime
kalabalıkta gözünden kaçtımı dikkatini verdimi
yaaa bu iğne dozu yanlıssa
diye kafam karısıyor
dünde sormayı unuttum eşim yedik naneyi diyor huyumu biliyor ya:))
der duru kızım diyor artık annen arabada kaç kere tekrarladım bunu eve gelene kadar
Senin kac haftalikti keseyi gordunuz mu? Seni diger topikten hatirliyorum 5. Haftandasin sanirim

KIZLARRRRR

Ayıptır solemesi 2 gündür lavaboya çıkamıyorum

kayısı yedim su içiyorum ama hala karnım çok şişş

ne yapcan?

sizde durumlar nasıl?

Back