• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
günaydın canım görülür büyük ihtimal ben 5+0 da keseyi gördüm yarında kalp atımı için çağırdı inşallah onu da duyarım yada görürüm :dua:
Aminnnnn cnm insallahhh icinde bebis gorunuomu peki ozmn yani hersy yolunda diye anlayabiliormu. Rabbim saglikla kucagimza almayi nasip etsin insallah ❤️

Aminnnnn cnm insallahhh icinde bebis gorunuomu peki ozmn yani hersy yolunda diye anlayabiliormu. Rabbim saglikla kucagimza almayi nasip etsin insallah ❤️

amin inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alalım kucaklarımıza :anne: bebeği görmedi sadece keseyi gördü. şimdi gittiğimde kalp atışına bakıcak daha çok küçük belli olmuyo demişti...

amin inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alalım kucaklarımıza :anne: bebeği görmedi sadece keseyi gördü. şimdi gittiğimde kalp atışına bakıcak daha çok küçük belli olmuyo demişti...
Anladm cnm insallah guzl hberlerle donersin en gzl kisimlrdn biri de kalp atisini duymak Rabbim hepimize nasip eder insallah

kızlar günaydın
ben gecmişi okuyamadım biraz baktım
cevap alınmamasından sitemmi edilmiş bazen evet gözden kaçıyor
ben dün bir soru sordum mesela hala cevap yok
çok yazıyom yıldımı millet ne yaptı:))
Yok cnm ondan deildir sordugun sorunun cvbni bilen yoktur veya bilenlerde gormemistir :))

Arkadaşlar kaç haftalıkken tam anlamıyla karından ultrasonla görünür ve kalp atışı duyulur

Benim 5.hafta da ultrasonda kese görüldü. 6-7 haftalar arası da kalp atışı duyuluyormus.bu cumartesi gideceğim. Bu arada whatsapp grubu kurmak yasak bilginize.

Gunaydin annişler ❤️
5+ 4 de kese gorulur mu sizce o gune randevu aldm

Günaydınlarr, görülür bence bende 5+1 de görülmüştü kese çok rahat.

Tesekkur ederim arkadaslar ozmn gonul rahatligiyla gideym ben pazrtesi hastneye insallah hersybyolundadir dua edin ❤️

Benim 5.hafta da ultrasonda kese görüldü. 6-7 haftalar arası da kalp atışı duyuluyormus.bu cumartesi gideceğim. Bu arada whatsapp grubu kurmak yasak bilginize.

Günaydınlarr, görülür bence bende 5+1 de görülmüştü kese çok rahat.

Gunaydin eve gorunur benim ilkinde 5.haftada gorunmustu.

Yok cnm ondan deildir sordugun sorunun cvbni bilen yoktur veya bilenlerde gormemistir :))
tamam canım
kızlar ben dün akşam doktora gittim
karnımdan ultrasonla baktı akıntı sızıntı yok dedi dış gebelik varmı diye
dıs gebelik riski yok cok sükür :nazar::dua:
betamda pazartesi 504 tu doktora söyledim ohhhhh sen gebesin demesinmi:deli:
gebeliğimi dün ilan etti:KK53: ki ben biliyordum hocam dedim:))
gene beta istedi
dün verdim kan 1.5 saat sonra cıktı sonuc degerlerim 1250 cıktı:dua:
doktor cuma gel dedi kese gözükür dedi ama vajinal usg le bakacak bende gelemem hocam dedim
işten izin alamam dedim istesem giderim ama alttan baktırmak istemiyrm
cok sükür sıkıntı yok bekleyim haftaya gideyim diyom kızlar
ne dersinz?:işsiz::KK64:

tamam canım
gene beta istedi
doktor cuma gel dedi kese gözükür dedi ama vajinal usg le bakacak bende gelemem hocam dedim
Evet derim :) bende bekledm biraz belki ustten gorur diye 5+ 4 de gidecegim sn ne zmn gitmeyi dusunuosn . Ayrica gittigin dr antikaymis :)))

tamam canım
gene beta istedi
Kaçıncı haftada cnm gebelik

Kızlar günaydın bende iş durumundan fazla bakamıyorum gruba, benim üçüncü hamileliğim bir tane oğlum var 6 yaşında, ikinci hamileliğimde düşük yaptım ama hamile olduğumu erken öğrenmesem adet görüyorum zannederdim ve düşük yaptığımı anlamazdım, sadece kanama oldu ve kese kayboldu bende kendimi hiç hamile gibi hissedemedim o yüzden, bunda da hemen gitmek istemiyorum. İlk hamileliğimde bulantılarım çok zorladı beni mutfağın kapısından içeri giremedim 4 ay ama sonrası çok keyifliydi, bunda henüz başlamadı, sizlerin bulantılar kaçıncı haftada başladı.

Evet derim :) bende bekledm biraz belki ustten gorur diye 5+ 4 de gidecegim sn ne zmn gitmeyi dusunuosn . Ayrica gittigin dr antikaymis :)))
ben öbür hafta carsamba yada cuma giderim doktorm o günler bulunuyor hastanede
hem biraz daha zaman gecer carsamba tam 5 hafta olacagm son SATA GÖRE 20 EYLÜL BENİMKİ
ASLINDA DAYANSAMDA KALP ATIMI VE KESE BİRLİKTE GÖRSEM SÖZDE verdim kendime ama bakalım dayanacakmıyım
doktorumda docent bu arada saka maka
doktorum aslında cok iyi bir hekim
türkiyedeki bir ilk olan ameliyatı gerceklestirdi
basarılı hekim

ben öbür hafta carsamba yada cuma giderim doktorm o günler bulunuyor hastanede
hem biraz daha zaman gecer carsamba tam 5 hafta olacagm son SATA GÖRE 20 EYLÜL BENİMKİ
ASLINDA DAYANSAMDA KALP ATIMI VE KESE BİRLİKTE GÖRSEM SÖZDE verdim kendime ama bakalım dayanacakmıyım
doktorumda docent bu arada saka maka
doktorum aslında cok iyi bir hekim
türkiyedeki bir ilk olan ameliyatı gerceklestirdi
basarılı hekim

Back