2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Galiba bende 3 4 haftalık hamileyim bu denli silik çıktığına gore

Merhaba canım benimde ilk baktirdigim da adetim 2 gün gecikmişti 3 günde olabilir hatırlamadım şimdi. Gittim test aldım 18 tl olanlardan ultra hassas miydi neydi yani gebelik varsa kesin gösterir diye.. ekte ki görüntü gibi silik çıktı. Hemen acile gittim kan verdim 67 çıktı. 4 haftalikti yani. Sende bir kan ver bence kendini strese sokma inşallah vardır

Eklentiler

• IMG-20171012-WA0000.jpeg
    28,1 KB · Görüntüleme: 137
Bnde bgun gordm hamileyim ruyamda ve kan gordm bir damla dustu foan diye dusunuodm ruyamda gerci. Ama bnm bildigim ruyada kan ruyayi bozar ben saglikli kanamasiz hamilelk gecirceke yordum insallah ole olur :)

Inşallah bende akşam aynı rüyayı gördüm kanamam oldu hemde nee kan. Tersine olsun inşallah.

Bnde bgun gordm hamileyim ruyamda ve kan gordm bir damla dustu foan diye dusunuodm ruyamda gerci. Ama bnm bildigim ruyada kan ruyayi bozar ben saglikli kanamasiz hamilelk gecirceke yordum insallah ole olur :)
ben netten baktım direk korkudan resmen titreyerek Allah dedim yine bişey olacak rüyalarıma girdi.. Regl olmak diye baktım canım direk öyle çıktı.. Ama ben rüyamda hamile değildim tuvaletten çıkıyorum arkadaşıma pedin varmı regl oldum falan diyorum saçmasapan şeyler

Bilincalti tabiki ondan da olablr ama iyiye yor iyi olsn fkat dedgm gibi cok kisiden duymusumdur ruyada kan ruyayi bozar ve denemisimdir dogru cikmior :)

Bende oyle bir ruya gordum gecen hafta cook kotu bir ruyaydi asiri kanamam vardi dusuk yapiyordumm

Bilincalti tabiki ondan da olablr ama iyiye yor iyi olsn fkat dedgm gibi cok kisiden duymusumdur ruyada kan ruyayi bozar ve denemisimdir dogru cikmior :)
aynen tabi bilinç altı canım :) ama ben de anlamında iyi görünce zaten ona yordum yukarda ankette de kız çocuk işaretledim bakalım doğru olucak mı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…