- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.141
Geçmiş olsun canım umarım her şey yolunda giderMaalesef çok kötü bi sabaha uyandım bi kalktım ki kanamam olmuş. Baya hemde doktora gittim iğne yaptı hemen. Yatıp dinlen düşük riskin var dedi
Canım ilk betahcg adet geçince mi bakıldı? Benimki düşük ondan soruyorum
ben söyledim muhasebeciyim öyle sürekli izin alamıyorum malüm işlerden söylemek zorunda kaldım çok sevindiler sağolsunlar.. süt yumurta bende de yok sebze sevmem fazla ama yoğurtla yiyorum.balık sevmem ama yararlı die midem bulana bulana yiyorum. işyerine gelirken soğuk sandaviç yapıyorum. öğlen yemeği dışarda yiyoruz ve düzgün ev yemeği yapan yer yok çok saçma bi yerde iş yerim çünkü pide ızgara köfte bu 3ünü döndüre döndüre yiyorum.evden yapıp getircem ama evde 3 yaşında 1 oğlum var işten eve gidince onunla vakit geçirmek daha iyi gelio hem bana hem ona uğraşamıyorum evde yemek yapmakla. allahtan annemler akşam yemeğimi hallediyolar sağolsunlar.. aralarda saat 10:30 gibi ceviz badem fındık kurukayısı kuruüzüm azar azar. saat 15:00 16:00 gibi yoğurt yiyorum. akşam yemekten sonra meyvemi yiyorum.uykusuzluk aşırı derecede var. bu son 3 gündür göğüslerimde ağrı var ara ara bulantım oluyo çok değil ama.ayaklar tabi her daim buz :)
merhaba canım ben gönül doyras a gidiyorum ilk doğumumu ondan yaptım çok memnun kaldım. esentepe hastanesinde. çok sakin çok hoş bi bayan. ben memnunum yine gönül hanıma gidiyorum...
Geçmiş olsun bol bol dua edin Allah'a emanet edinMaalesef çok kötü bi sabaha uyandım bi kalktım ki kanamam olmuş. Baya hemde doktora gittim iğne yaptı hemen. Yatıp dinlen düşük riskin var dedi
Herkese merhaba
Bende daha dün öğrendim bhcg 172.6 çıktı 3 gün sonra tekrarlamamı istedi.Çok heyecanlıyım.Kese ne zaman görülür arkadaşlar? Kimyasal veya dış gebelikten korkuyorum benim ilkim olucak inşallah
Allah tamamına erdirsin canım ama senğn artışların güzel çok şükürEvet canım adetim 3 gün gecikmişti . Test aldım çizgi çok hafif di sonra acilden midem. Bulanıyor dedim gebelikten şüpheleniyorum dedim. (Hâlbuki midem felan bulanmıyordu bakmazlar diye öyle dedim) sonra çıktı yani canim
Şimdi 3. Kan sonucunu almaya gidiyorum.Allah tamamına erdirsin canım ama senğn artışların güzel çok şükür
Allah tamamına erdirsin canım ama senğn artışların güzel çok şükür
Ben sonucu doktora gösterdim haftaya gel dedi canım. Özel hastanede doktorum. Ben de tamam dedim. İşte yarın bir hafta doluyo ben de gidicem nasipse keseyi görürüm zaten. Bir haftadır sıkıntı olmadı çok şükür ben de hep kontrol ettim kendimi özellikle dış gebelikten korktum ama nasibin önüne geçilmez sabırlı olup doktoru dünlemeyi tercih ettimSenin artışların nasil
allah yardımcın olsun canımMaalesef çok kötü bi sabaha uyandım bi kalktım ki kanamam olmuş. Baya hemde doktora gittim iğne yaptı hemen. Yatıp dinlen düşük riskin var dedi
Cnm bnm cok gecmis olsn surekli yat hic kalkma yerinden birde iyi beslen bolbol dua et Rabbim bebegni sna bagislar insallah kanamasi olupta igneyle gecen cok kisi vrMaalesef çok kötü bi sabaha uyandım bi kalktım ki kanamam olmuş. Baya hemde doktora gittim iğne yaptı hemen. Yatıp dinlen düşük riskin var dedi
Benim bir de oğlum var 5,5 yaşında. Bu ay hormon testi yaptırdım. Bana da tedavisiz çocuğun olmaz rezervin azalmış dediler 30 yaşındayım ve bu ay hemen hamile kaldımSenin artışların nasil
Ben sonucu doktora gösterdim haftaya gel dedi canım. Özel hastanede doktorum. Ben de tamam dedim. İşte yarın bir hafta doluyo ben de gidicem nasipse keseyi görürüm zaten. Bir haftadır sıkıntı olmadı çok şükür ben de hep kontrol ettim kendimi özellikle dış gebelikten korktum ama nasibin önüne geçilmez sabırlı olup doktoru dünlemeyi tercih ettim
Benim bir de oğlum var 5,5 yaşında. Bu ay hormon testi yaptırdım. Bana da tedavisiz çocuğun olmaz rezervin azalmış dediler 30 yaşındayım ve bu ay hemen hamile kaldım
Bende öyleyimDeğerin çok güzel korkma kendini motive et. Sakin kötü düşünme. Bende ilk öğrendiğimde öyle idim. Ayıptır söylemesi sürekli çamaşırımı kontrol ediyordum kanamam vs varmı diye. Ama modelini sakin bozma yüksek tut. Ben öyle yapmaya devam ediyorum. Mutlu ol kötüyü düşünme. Ve kendine çok çok dikkat et . Senin adına çok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşalla h.
Nerde oturuyosun canım. Ben antalyadayım olimpos hastanesi şerife serap tiryakiye gidiyorumBenimde öyle oldu ilk öğrendiğimde dr. Kese gözükmez daha küçük haftaya gel dedi bu hafta için ama. Bu haftada alttan muayene esiyormuş lar. O yüzden kasımın ilk haftasına kadar bekleyeceğim bende. Alttan istemiyorum cunki.
Dr. Araştırması içindeydim bu gittiğim dr. U beğenmedim maalsef
Hayirli olsun harika oldu birde su cinsiyt testini kaldirin lutfen zaten listede vr snir oluom ona hamilelik takintisi yaptm hahahah :)selamlar arkadaşlar ...tüm güzel haziran annelerine
geçmişe döneceğim şimdi ...
Sayfa sahibi değişimi oldu ... artık ilk sayfamıza tablomuzu ekliyorumeksiği gediği olan , adı tabloda yer almayan bana bildirir .
Şimdi hem ilk mesajı güncelleyeyim hem geçmişe bi bakayım ... herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?