• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba arkadaşlar.
Benim çok fazla bel kasık ağrım oluyor 3. Gebelik öncekiler de hiç böyle bir ağrım yoktu. 10.5 aylık bebeğim var sürekli kucağımda kimsem yok yanımda ondan mi acaba bu ağrılar :(

Merhaba arkadaşlar.
Benim çok fazla bel kasık ağrım oluyor 3. Gebelik öncekiler de hiç böyle bir ağrım yoktu. 10.5 aylık bebeğim var sürekli kucağımda kimsem yok yanımda ondan mi acaba bu ağrılar :KK43:

Canım bunlar normal ağrılar. Her kişi de her gebelikte farklı oluyormuş zaten belirtiler.

Benimde çok fazla kasik ağrım ve bel ağrım vardı. Dr.a gittiğim de normal dedi..

Canım bunlar normal ağrılar. Her kişi de her gebelikte farklı oluyormuş zaten belirtiler.

Benimde çok fazla kasik ağrım ve bel ağrım vardı. Dr.a gittiğim de normal dedi..
Sağol canım belliki sürpriz yumurtam beni baya yorucak :))

Himm kasallah 9. Gun degern iyi cikma 3. Gun icin
Yahu ikizi olana hic denk gelemedn degerleri basl ikerlems acaba :))
canım kan degeri bir fikir veriyor bazen ikiz için ama kesin ıkız denemiyor. tek kese de olsa bazen deger beklenenden yuksek cıkabılıyormus.

kesin sonuc ultrason

canım kan degeri bir fikir veriyor bazen ikiz için ama kesin ıkız denemiyor. tek kese de olsa bazen deger beklenenden yuksek cıkabılıyormus.

kesin sonuc ultrason
Tabkide oyle ama en azindan on fikir edinmeye calisiom keseye bile bakmadi dr ya kan snucunu aldik bni gnderdi kese vrmi o bile belirsiz oyuzdn catlicm :)

aa oyle mi tek kese var dedi canım bana tek kese idi

2 embroyo ttransfer edildi.

kan degerlerimde cokk yüksek değildi iki kese olacagını düsünmemiştim :)
Belli olmaz canım benim de 244 çıkmıştı değerim 11. gün ama öyle olmuştu sen yine de sürprizlere hazırlıklı ol Allah hayırlısını nasip etsin inşallah :KK200:

Son düzenleme:
canim bildigim kadariyla igne dozu kac gende mutasyon varsa ona gore belirleniyo banada gatada bi prof igne dozu belirlemisti gebelikte ara arada kanama ve pihtilasma zamani baktirarak ignenin yeterli olup olmadigina baktirmistik tedbir amacli
Anladım canım bana da demişlerdi hematolojide öyle bişey ama o zaman gebelik yoktu tabi.. İnşallah kalp atımı görebilirsem sonrasında hematolojiye ben de bi gitmek istiyorum danışıklı gitsin istiyorum bu sefer hata yapmak istemiyorum

Himm masallah 9. Gun degern iyi cikma 3. Gun icin
Bnm 5. Gun okdgu icin dha yuksek olur snn 11. Gun bnm 9. Gune tekabul edio :)
Yahu ikizi olana hic denk gelemedn degerleri basl ikerlems acaba :))
canım benim ikizlerde 11. gün 244 13. gün 460 gibi bişey çıkmıştı.. ilk kesem 5+2 de 2. kesem 6+5 de gözükmüştü

Back