- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.121
canım düşük veya yüksek olması değil 48 saatte bir yaklaşık 2 katına çıkması önemli sağlıklı gebelikte.. Geç döllenme olduysa düşük olabilir değer hiç takılma bunaCanım ilk betahcg adet geçince mi bakıldı? Benimki düşük ondan soruyorum
benimkide adt gecince bir gün sonra aksam yaptırdım 500 cıktı sizce nasıl kızlarCanım ilk betahcg adet geçince mi bakıldı? Benimki düşük ondan soruyorum
Doktorum bana bir hafta sonra gel dedi iki günde bakalım demedi ben de tamam dedim ama içim içimi yedi bir haftadır. Yarın kontrolüm var dua et bana canım keseyi göreyimcanım düşük veya yüksek olması değil 48 saatte bir yaklaşık 2 katına çıkması önemli sağlıklı gebelikte.. Geç döllenme olduysa düşük olabilir değer hiç takılma buna
Çok iyi benim adet 5 gün gecikince 94 değerimbenimkide adt gecince bir gün sonra aksam yaptırdım 500 cıktı sizce nasıl kızlar
dokktora gittinimi benım 5 gün gecti degerim 270 doktor düşüt dediÇok iyi benim adet 5 gün gecikince 94 değerim
Gittim canım geç döllenme olabilir haftaya gel dedi sana ne dedi doktorundokktora gittinimi benım 5 gün gecti degerim 270 doktor düşüt dedi
İnşallah hayırlısıyla görürsün canım. Ben de doktor yönlendirmesiyle değil kendim yaptırdım testleri zaten doktorlar sadece tüp bebekse katlanmaya bakıyolar.. Ben önceki gebelik tecrübelerimle içim rahat olması açısından labaratuarda yaptırdım.. Ama sen de zaten o zor süreci atlatmışsın yarın hayırlısıyla keseni de görürsün inşallahDoktorum bana bir hafta sonra gel dedi iki günde bakalım demedi ben de tamam dedim ama içim içimi yedi bir haftadır. Yarın kontrolüm var dua et bana canım keseyi göreyim
İnşallah canım sağolİnşallah hayırlısıyla görürsün canım. Ben de doktor yönlendirmesiyle değil kendim yaptırdım testleri zaten doktorlar sadece tüp bebekse katlanmaya bakıyolar.. Ben önceki gebelik tecrübelerimle içim rahat olması açısından labaratuarda yaptırdım.. Ama sen de zaten o zor süreci atlatmışsın yarın hayırlısıyla keseni de görürsün inşallah
canım hiç ona bakmaz düşük veya yüksek olması erken geç döllenmeye bağlı benim 5 gün geçinceki değerim 3686 çıktı doktor normal dedi alt ve üst sınırları vardokktora gittinimi benım 5 gün gecti degerim 270 doktor düşüt dedi
Merhaba canim benim sonucumda heterozigot yaziyordu dojtorum onlem amacli igneye baslatti 1 saglikli dogumum var simdi de yine basladim ignelere ama her eczanede bulamiyorum enox ve oksapar kullaniyorum ayniymis ikisi de insallah sorun olmaz sen ne yapiyorsunhaziran annelerinde kan pihtilasmasi yasayan uc dort kisi var sanirim bende de var ayni sorun mtfhr677 benimde homozigot tek gende mutasyon var coraspin ve enox 4000 kullaniyorum saglikli bi dogumum var sorularinizi cvplayabilirim
işyerinde söyledinizmi calıstıgınız yere yada arkadasalara kızlar
ve nelere dikkat ediyorsnz ne yiyip içiyyorsunz cokmu sordum
kızlar tam anlamıyla vücudunuzda hissettiklerinz degişimleri yazarmısınz
Birde bursadan hamiş olanlarda var grupta.
Hangi hastane hangi dr. A gidiyorsunuz acaba ?
Ben hala dr. Da kararsız kaldım
Benim de oglum bugun 1 yasina girdi..insallah kardesinin de saglikla yas gunlerini kutlariz. Saglila kavusuruz bebeklerimize insallah :) bizimki daha cok kucuk hicbirseyden haberi yok :))Selamlar herkese
Bugün evdeki paşanın doğum günü idi ... Bana en güzel hediye .. diyip karnımı gösterince eridim bittim ben
geçmiş sayfalar çok ilerlemiş ...
bi bakayım ...herkesler iyidir umarım ..yine güzel haberler gelmiştir ....
bende göbek 4 aylık gibi önden önden gidiyor mübarek
Aşure ayı bereketli geldiBu ay herkes iyi calismis herhalde
allah allah inanaın kızlar bu degerler ne tuhaf valla anlamıyorum ben bu hcg denÇok iyi benim adet 5 gün gecikince 94 değerim
Himmm o halde ikiz olma ihtimalm vr sanrm ilki snden azdi bnm 149 ama ikinci degerm hemen hemen ayni 456 bakalm dmekki ihtimal vr heycnla bekliorm :))canım benim ikizlerde 11. gün 244 13. gün 460 gibi bişey çıkmıştı.. ilk kesem 5+2 de 2. kesem 6+5 de gözükmüştü
Allah kalbine göre versin canım :) Sağlıklı olsun da tek çift farketmezHimmm o halde ikiz olma ihtimalm vr sanrm ilki snden azdi bnm 149 ana ikinci degerm hemen hemen ayni 456 bakalm dmekki ihtimal vr heycnla bekliorm :))
Aynen ole zatn bn iki koydurdum dedm Rabbim nasibimde ne varsa zaten onu verecek bnm icin farketmez Allahtan der hepsini kabul ederim yeterki saglikli hayrli olsunAllah kalbine göre versin canım :) Sağlıklı olsun da tek çift farketmez
Valla bana da garip geliyo açıkçası. İlk gebeliğimde evde test yaptım çift çizgi bir hafta sonra gittim keseyi gördüm. Bunda test yapınca silik çizgi çıktı ondan gittim kan verdim inşallah bi problem yoktur.allah allah inanaın kızlar bu degerler ne tuhaf valla anlamıyorum ben bu hcg den
herkezde cok farklı
Maalesef çok kötü bi sabaha uyandım bi kalktım ki kanamam olmuş. Baya hemde doktora gittim iğne yaptı hemen. Yatıp dinlen düşük riskin var dediKIZLAR günaydın
sorulara cevap verirmisin bayanlar
nasılsınz nasıl gidiyor
biraz yazın hissettiklerinizi
burası cok sessiz yahu:)) herkes uyuyormu
çalısanlar burdamı bayanlar kimler calısıyor benim gibi
canım çok geçmiş olsun Allah korusun inşallah bebişini bol bol dinlen ve dua et dualarımız seninleMaalesef çok kötü bi sabaha uyandım bi kalktım ki kanamam olmuş. Baya hemde doktora gittim iğne yaptı hemen. Yatıp dinlen düşük riskin var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?