2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım düşük veya yüksek olması değil 48 saatte bir yaklaşık 2 katına çıkması önemli sağlıklı gebelikte.. Geç döllenme olduysa düşük olabilir değer hiç takılma buna
Doktorum bana bir hafta sonra gel dedi iki günde bakalım demedi ben de tamam dedim ama içim içimi yedi bir haftadır. Yarın kontrolüm var dua et bana canım keseyi göreyim

Doktorum bana bir hafta sonra gel dedi iki günde bakalım demedi ben de tamam dedim ama içim içimi yedi bir haftadır. Yarın kontrolüm var dua et bana canım keseyi göreyim
İnşallah hayırlısıyla görürsün canım. Ben de doktor yönlendirmesiyle değil kendim yaptırdım testleri zaten doktorlar sadece tüp bebekse katlanmaya bakıyolar.. Ben önceki gebelik tecrübelerimle içim rahat olması açısından labaratuarda yaptırdım.. Ama sen de zaten o zor süreci atlatmışsın yarın hayırlısıyla keseni de görürsün inşallah

İnşallah canım sağol

haziran annelerinde kan pihtilasmasi yasayan uc dort kisi var sanirim bende de var ayni sorun mtfhr677 benimde homozigot tek gende mutasyon var coraspin ve enox 4000 kullaniyorum saglikli bi dogumum var sorularinizi cvplayabilirim
Merhaba canim benim sonucumda heterozigot yaziyordu dojtorum onlem amacli igneye baslatti 1 saglikli dogumum var simdi de yine basladim ignelere ama her eczanede bulamiyorum enox ve oksapar kullaniyorum ayniymis ikisi de insallah sorun olmaz sen ne yapiyorsun

işyerinde söyledinizmi calıstıgınız yere yada arkadasalara kızlar
ve nelere dikkat ediyorsnz ne yiyip içiyyorsunz cokmu sordum

kızlar tam anlamıyla vücudunuzda hissettiklerinz degişimleri yazarmısınz

ben söyledim muhasebeciyim öyle sürekli izin alamıyorum malüm işlerden söylemek zorunda kaldım çok sevindiler sağolsunlar.. süt yumurta bende de yok sebze sevmem fazla ama yoğurtla yiyorum.balık sevmem ama yararlı die midem bulana bulana yiyorum. işyerine gelirken soğuk sandaviç yapıyorum. öğlen yemeği dışarda yiyoruz ve düzgün ev yemeği yapan yer yok çok saçma bi yerde iş yerim çünkü pide ızgara köfte bu 3ünü döndüre döndüre yiyorum.evden yapıp getircem ama evde 3 yaşında 1 oğlum var işten eve gidince onunla vakit geçirmek daha iyi gelio hem bana hem ona uğraşamıyorum evde yemek yapmakla. allahtan annemler akşam yemeğimi hallediyolar sağolsunlar.. aralarda saat 10:30 gibi ceviz badem fındık kurukayısı kuruüzüm azar azar. saat 15:00 16:00 gibi yoğurt yiyorum. akşam yemekten sonra meyvemi yiyorum.uykusuzluk aşırı derecede var. bu son 3 gündür göğüslerimde ağrı var ara ara bulantım oluyo çok değil ama.ayaklar tabi her daim buz :)

Birde bursadan hamiş olanlarda var grupta.

Hangi hastane hangi dr. A gidiyorsunuz acaba ?

Ben hala dr. Da kararsız kaldım

merhaba canım ben gönül doyras a gidiyorum ilk doğumumu ondan yaptım çok memnun kaldım. esentepe hastanesinde. çok sakin çok hoş bi bayan. ben memnunum yine gönül hanıma gidiyorum...

Benim de oglum bugun 1 yasina girdi..insallah kardesinin de saglikla yas gunlerini kutlariz. Saglila kavusuruz bebeklerimize insallah :) bizimki daha cok kucuk hicbirseyden haberi yok :))

canım benim ikizlerde 11. gün 244 13. gün 460 gibi bişey çıkmıştı.. ilk kesem 5+2 de 2. kesem 6+5 de gözükmüştü
Himmm o halde ikiz olma ihtimalm vr sanrm ilki snden azdi bnm 149 ama ikinci degerm hemen hemen ayni 456 bakalm dmekki ihtimal vr heycnla bekliorm :))

allah allah inanaın kızlar bu degerler ne tuhaf valla anlamıyorum ben bu hcg den
herkezde cok farklı
Valla bana da garip geliyo açıkçası. İlk gebeliğimde evde test yaptım çift çizgi bir hafta sonra gittim keseyi gördüm. Bunda test yapınca silik çizgi çıktı ondan gittim kan verdim inşallah bi problem yoktur.

KIZLAR günaydın
sorulara cevap verirmisin bayanlar
nasılsınz nasıl gidiyor
biraz yazın hissettiklerinizi
burası cok sessiz yahu:)) herkes uyuyormu
çalısanlar burdamı bayanlar kimler calısıyor benim gibi
Maalesef çok kötü bi sabaha uyandım bi kalktım ki kanamam olmuş. Baya hemde doktora gittim iğne yaptı hemen. Yatıp dinlen düşük riskin var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…