2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kendimde ağustos doğumluyum aslan olmak zordur hayırlı olsun hepimize sağlıkla gelsnler de ne zaman isterlerse gelsnler
hamişlerrr gözünüz aydın. darısı başıma ve benim gibi bekleyen herkesin basına. korunma sürem bitti. bu ay denemelere başladık. bendee eylül annesi olmak istiyorum :) bunun için cokk calısacagım :))

Allah gönlüne göre versin canım :) hayırla gelsin bebislerimiz

Kizlar vitamin kullaniyor musunuz ?Ben birde catlak önleyici krem arastirmaya başladım var mi bu konuda bir fikriniz

Çatlaklar konusunda ki fikrim şu ki; yoh öyle bi dünya
Vitamine de daha başlamadım. Bi belli olsun inşaallah başlayınca öğrenirsem paylaşırım.
Kızlar göğüs hassasiyetiniz var mı ayıptır söylemesi??

Evet olabiliyor öyle canım. Ben bu işlerde en onemli şeyin pozitif enerji ve kendini rahatmak olduğunu düşünüyorum. Bazen duyuyorum. Hiç çocuğun olmayacak dedikleri insanlar kendilerini rahat bıraktıkları zaman hamile kalmışlar. Böyle değişik konularda anlatan çok gördüm. İnşaallah Allah gönlünüze göre versin. Başımıza gelen bizim bakış açımızla kötü gördüğümüz herşeyin aslında bi sonraki adımlarda bizi daha kuvvetli kıldığına inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun

Evet canım dediklerinin hepsi doğru. Ama işte birazda yapı meselesi galiba. (( Kilo iletişim de cok alakalı. Oğluma hamileliğimin altıncı ayına kadar o kadar güzeldi ki. Sıfır çatlak. Az kilo. Alti aydan sonra kusmalar bitince çok hızlı bir şekilde kilo aldım. Ve çatır çutur çatladım.
Kızımda da oğlumun çatlakları biraz daha büyüdü halbuki çok güzel bi hamilelikti. Fazla kilo almamıştım.
Öyle yani kızlar. Kilo, genetik, yapı, vücudun nemlilik oranı hepsi çok etkili faktörler. Ama yine de boş vermemek lazım tabi :)

Sanırım bende eylül annesi olacağım
Hayırla sağlıkla gelsin bebeğin canım :)

Ne kadar oldu? Benim daha gecikmem olmadı iki gün var. Ve ağrım çoğalıyo. Normalde asla böyle ağrım olmaz adetten önce. Eğer hamile değilsem doktora gidicem noye bu ağrı diye. O kadar hissettiriyo yani. İnşaallah belirtimdir ama. Gelir ikizlerim

Benimki tüp bebek canım son adet 25 kasımdı bu gün test günümdü bhcg 718 çıktı iki hafta sonra kalp atışı ve kese görmeye gidicez inşallah darısı bekleyenlerin başına

Canım benim sat 2 aralık bende cuma akşam yaptım çok silik çıktı dün de kan verdim pozitif şükür.

Hayırlı olsun tebrikler Benim de sat 2 Aralık. Fakat ben bugün yaptım test fakat tek çizgi çıktı. Çarşamba bir daha yapacağım nasip olursa. Kızım 5 yaşında ve inanılmaz kardeş istiyor :) hayırlısıyla bakalım bu ay olmazsa sonraki aylara bakacağız. Vardır Allah'ın bir bildiği .

Canım benimde sat 2 aralık batım 27 aralık veya 26 aralık olacaktı hamileymişim inşallah sende öylesindir.

Hayırlı olsun, Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin . Darısı bizlere inşallah :))) Benim Bat 30-31 aralık olabilir hatta 1 Ocak'a bile sarkabilir. Normalde 29 günde bir oluyorum ama bu ay 32. Günde geldi. Dolayısıyla benim kafam karıştı :))) bugün de idrar testi yaptım negatif çıktı. Bakalım 3-4 güne belli olur herhalde :)

Baktım ki sadece 1 tane konu var bi tane de ben açayım dedim 2018 Eylül anneleri ☺gelin beraber şafak sayalım ❤ ve sağlıklı bir şekilde bebislerimize kavuşalım inşallah
Merhabaaaaa ben de katildim aranizaaa knsallah bebislerimizi eylulde kucagmza aliriz benim beta sirasiyla 21 inde 56 23 unde 211 veee bugun 960 ciktiii insallah haftaya sali keseyi goruruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…