2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bat 1 gün geçti her an adet olacakmışım gibi karın kasık bel ve meme sancısı var bu gün evde test yaptım negatif çıktı
beklemedeyim

Canım hakkinda hayırlısı olsun öncelikle.
Kasık bel ağrısı bilemem ama göğüs ağrısı beni de çok işkillendiriyor. Yarın bat.
Acaba hangi testlerden kullandın. Ben geç yumurtladigimi düşünüyorum. O yuzden normal testlerde bi haftadan önce çıkmaz. Erken gebelik testi yapicam o yuzden.

Erken gebelik testi kullandım canım bi kaçgün daha beklicem kırmızıyı görmessem tekrarlarım

Erken gebelik testi kullandım canım bi kaçgün daha beklicem kırmızıyı görmessem tekrarlarım
Hmm anladim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Veren de o alan da. Rabbim kıymet bilmeyi nasib etsin hepimizi. Iki gecedir yorgun olmamam rağmen göğüs sancimdan uyaniyorum saçma sapan saatlede. Bakalım...

Hmm anladim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Veren de o alan da. Rabbim kıymet bilmeyi nasib etsin hepimizi. Iki gecedir yorgun olmamam rağmen göğüs sancimdan uyaniyorum saçma sapan saatlede. Bakalım...
Ben senin yerinde olsam buggün yapardım testi:) belirtileri de yaşıyorsun netleşsin işte ne olduğu:)

Eşim yanımda değil bir kaç günlüğüne ben de kızla çıkamıyorum dışarı soğuk memleketteyiz, canım öyle bir kuru incir istiyor ki. Bu gece 5 kere kalktım hep aklımda kuru incir

Kısmetse ben de eylül annesi olmak istiyorum bugün kan verdim yarın öğlen sonuç alacağım. Dualarla inşaAllah hepimiz güzel haberler alırız :) benim belirtim göğüslerim çok ağrıyor dokununca az ama içten bir ağrı uçları koyulaştı. Yanma hissediyorum bir de damarlarım çok belirdi. Bakalım Rabbim hayırlısını versin hepimize :)

Insa Allah yarin gozunuz aydin anne oluyorsun diye baslayan cumle duyarsiniz. Allahin izniyle guzel haberlerini bekliycem. Hadi hayirlisi

Sat 26 kasimdi. Her ay adetime 1 hafta kala belirti yasiyordum ama bu ay bir farkli sey olduki. Akinti gibi bir sey geliyor normalde hep adet oncesi kuruluk olurdu bu ay haric. Beyaz ve sari gibi bir akinti. Bende bilemedim eylul annesimi olucam olmayacammi. Birde pazartesi test yaptim tek cizgiydi. Hassas test degil normal siradan testler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…