- 18 Aralık 2017
- 62
- 68
- 8
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
Tesekkur ederm 21 adete iki gun kala 23 adet gunu efsane korkuyorum mol gebelik dedikleri seydenHayırlı olsun adetten sonra kaçıncı günler 21/23 bügün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederm 21 adete iki gun kala 23 adet gunu efsane korkuyorum mol gebelik dedikleri seydenHayırlı olsun adetten sonra kaçıncı günler 21/23 bügün
Kızlar bat 1 gün geçti her an adet olacakmışım gibi karın kasık bel ve meme sancısı var bu gün evde test yaptım negatif çıktı
beklemedeyim
Erken gebelik testi kullandım canım bi kaçgün daha beklicem kırmızıyı görmessem tekrarlarımCanım hakkinda hayırlısı olsun öncelikle.
Kasık bel ağrısı bilemem ama göğüs ağrısı beni de çok işkillendiriyor. Yarın bat.
Acaba hangi testlerden kullandın. Ben geç yumurtladigimi düşünüyorum. O yuzden normal testlerde bi haftadan önce çıkmaz. Erken gebelik testi yapicam o yuzden.
Hmm anladim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Veren de o alan da. Rabbim kıymet bilmeyi nasib etsin hepimizi. Iki gecedir yorgun olmamam rağmen göğüs sancimdan uyaniyorum saçma sapan saatlede. Bakalım...Erken gebelik testi kullandım canım bi kaçgün daha beklicem kırmızıyı görmessem tekrarlarım
Hayır benim yok çok şükür. Ama belim inanılmaz ağrıyor. Diğer kızım da sürekli kucak istiyor iyice tetikliyor ağrımıHamileliklerini öğrenen arkadaşlar. Baş ağrınız var mı acaba?
Ben senin yerinde olsam buggün yapardım testi:) belirtileri de yaşıyorsun netleşsin işte ne olduğu:)Hmm anladim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Veren de o alan da. Rabbim kıymet bilmeyi nasib etsin hepimizi. Iki gecedir yorgun olmamam rağmen göğüs sancimdan uyaniyorum saçma sapan saatlede. Bakalım...
Hmm anladim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Veren de o alan da. Rabbim kıymet bilmeyi nasib etsin hepimizi. Iki gecedir yorgun olmamam rağmen göğüs sancimdan uyaniyorum saçma sapan saatlede. Bakalım...[/QUOTE Amin canım
hayırlı haberler bekliyoruz senden o zaman hadi inşallah
Insa Allah yarin gozunuz aydin anne oluyorsun diye baslayan cumle duyarsiniz. Allahin izniyle guzel haberlerini bekliycem. Hadi hayirlisiKısmetse ben de eylül annesi olmak istiyorum bugün kan verdim yarın öğlen sonuç alacağım. Dualarla inşaAllah hepimiz güzel haberler alırız :) benim belirtim göğüslerim çok ağrıyor dokununca az ama içten bir ağrı uçları koyulaştı. Yanma hissediyorum bir de damarlarım çok belirdi. Bakalım Rabbim hayırlısını versin hepimize :)
Ağzın bal yesin canım amin inşaAllah hepimiz o cümleleri duyarız :)Insa Allah yarin gozunuz aydin anne oluyorsun diye baslayan cumle duyarsiniz. Allahin izniyle guzel haberlerini bekliycem. Hadi hayirlisi
Ben ruyamda duydum ya her seyide hamilelige bagladim ruyamda kan testi yaptirmaya gittim hemsire beni direk tanidiki a yinemi geldin kan verdim ve direk hamilesin cikti. Allah hayirli etsinAğzın bal yesin canım amin inşaAllah hepimiz o cümleleri duyarız :)
Amin canım inşaAllah :)Ben ruyamda duydum ya her seyide hamilelige bagladim ruyamda kan testi yaptirmaya gittim hemsire beni direk tanidiki a yinemi geldin kan verdim ve direk hamilesin cikti. Allah hayirli etsin