- 11 Şubat 2016
- 260
- 238
- 33
- 29
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Kendimde ağustos doğumluyum aslan olmak zordurCanim sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallah.
Benim sat 29 Kasım. Beklenen dogum tarihi 5 Eylül gözüküyo. Bebeğin seni bekletmezse 42. Haftaya kadar Ağustos annesi olacak gibisin. :) Hakkında hayırlısı olsun. Ağustos anneliği çok güzel. Kızım 8 Ağustos doğumlu
Ne güzel hareketlenmeye başlamıs sayfa :) Artik Eylul'e gecis yapti tarihler :)
Insallah katilirsam daha cok zamanim var :)
Hamisler gözünüzaydınnnn❤
Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah❤
Hadi İnşallah canım bekliyoruz hep beraber yaşayalımBen ayın 27 sini bekliyorum canım. Eğer gec dollenme olduysa hamile kalmisimdir diye düşünüyorum. Geç döllenme olmadıysa aranıza katilamam büyük ihtimal. Aslında geç döllenme olduysa ocak 1 de falan test yapsam anca o zaman çıkar. Yani muallakta bekliyorum. İnşaallah ben de güzel haberi alıp hamilelik serüvenimi sizinle yaşarım.
Canım benimde sat 2 aralık batım 27 aralık veya 26 aralık olacaktı hamileymişim inşallah sende öylesindir.Sat 2 Aralık, 8-9 günüm var beklenen adet tarihime. 2 gün evvel test yaptım negatif çıktı. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.
Benim doğum tarihim de bir eylül :) hayırlısıyla doğum yapın inşallah.Bakalım, eğer hamile isem 1 Eylül tahmini doğum tarihi. :) görelim mevla neyler neylerse güzel eyler
Canım benim sat 2 aralık bende cuma akşam yaptım çok silik çıktı dün de kan verdim pozitif şükür.Sat neydi acaba? Bende yarın test yapsam mı acaba diyorum 1aralik benim, erken demi beklesem mı biraz bilemedim :) heyecan yaptım sanırım :)
Çok teşekkür ederim, Allah bağışlasın evlatlarımızı:)Benim doğum tarihim de bir eylül :) hayırlısıyla doğum yapın inşallah.
Neden korunman vardı canım.hamişlerrr gözünüz aydın. darısı başıma ve benim gibi bekleyen herkesin basına. korunma sürem bitti. bu ay denemelere başladık. bendee eylül annesi olmak istiyorum :) bunun için cokk calısacagım :))
hamişlerrr gözünüz aydın. darısı başıma ve benim gibi bekleyen herkesin basına. korunma sürem bitti. bu ay denemelere başladık. bendee eylül annesi olmak istiyorum :) bunun için cokk calısacagım :))
iki kez düşük yaptım. son düşüğüm ekimdeydi. ikinci adetimi oldum ve şimdi korunmayı bıraktım o nedenle kuzumNeden korunman vardı canım.
evet canım senle mayıs annelerındeydık zaten dış gebelik geçirmiştin yanlış hatırlamıyorsam. çok geçmiş olsun arkadasım. inşallah ikimizde eylül annelerine dahil oluruz.Benimde korunma bitti :)
Insallah bekletmeden gelir bebeğin :)
Anladım canım hadi bol şans o zaman sana :)iki kez düşük yaptım. son düşüğüm ekimdeydi. ikinci adetimi oldum ve şimdi korunmayı bıraktım o nedenle kuzum
sağıol canım benim allah isteyen herkese hiçç bekletmeden hemen versin inşallahAnladım canım hadi bol şans o zaman sana :)
lierac dan iyisi yok diyorlar :)Kizlar vitamin kullaniyor musunuz ?Ben birde catlak önleyici krem arastirmaya başladım var mi bu konuda bir fikriniz
Benimde rüyalarım genelde çıkar. İlk oğlumunda tıpatıp aynısını rüyamda emzirirken görmüştüm ve de hamile olmadan önce hamile olduğumu ve öğrendiğim günü görmüştüm.Hayirli olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. :)
Arkadaşlar eşim bu sabah bir rüya görmüş. Rüyasında lokum tabağı içinde bir kaç lokum varmış. O iki tanesini yemiş. Biri koyu renkli bi lokummuş. Diğeri de açık renkli. Ve tabaktaki lokumlar arasında sadece bu ikisinde Hindistan cevisi serpiliymiş. Hayırlara gitsin inşaallah. Bana anlatmadan önce ben yordum ama sana da anlatayım dedi. Biri kız biri erkek ikiz cocuklara işaret olabilir dedi. :))) Ben de duam olsun bu yorumun dedim. Evlendiğimiz günden beri ikiz çocuklarımın olmasını çok istedim. İnşaallah nasib olur. "Rüyalar guvercin gibidir. Neye yorarsaniz ona uçar." Diye birşeyler okuduğumu hatırlıyorum. Hakkımızda hayırlısını nasib etsin Allah. Ayın 27 sini iple çekiyoruz bakalım. Ama eğer geç yumurtlama olduysa ocak 1-2 de olabilir. Sat 29 Kasım. Bu rüya beni çok umutlandırdı..
Mustela ve lierac cok tercih edilmis kimisi de doğal yaglari karıştırıp uyguluyormus onunda faydasini görmüşler kararsiz kaldimlierac dan iyisi yok diyorlar :)
evet canım senle mayıs annelerındeydık zaten dış gebelik geçirmiştin yanlış hatırlamıyorsam. çok geçmiş olsun arkadasım. inşallah ikimizde eylül annelerine dahil oluruz.
Kizlar vitamin kullaniyor musunuz ?Ben birde catlak önleyici krem arastirmaya başladım var mi bu konuda bir fikriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?