• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Öyle, bir kızım var benimde 17 aylık 2 yaş araları olacak nasipse.

Allah bağışlasın. Kız çocuk başka derlerdi hep. Oğlum olduğu için sinir olurdum öyle diyenlere.:sopa:
Sonra kızım doğup biraz cilve işve yapacak kadar büyüyünce bu kadar olur yani dedim. Oğlum bile kardeşi olursa kız istiyo.:21: ama erkek kız hiç farketmiyo ikiside cân. Rabbimizin emanetleri onlar bize. :KK51:

Merhabalar
Bende 2gün önce öğrendim
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşalllah :KK200:
Erken öğrendim 26sında günüm lekelenme oldu o şekilde kan verdim öğrendim ister istemez korkuyorum duanızı bekliyorum kızlar

Allah hayırla sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmeyi nasib etsin. :KK200:

Yerleşme kanaması da olabiliyor bazı annelerde. İçini ferah tut ki yavrunda sana tutunabilsin canım.Hoppa

Allah hayırla sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmeyi nasib etsin. :KK200:

Yerleşme kanaması da olabiliyor bazı annelerde. İçini ferah tut ki yavrunda sana tutunabilsin canım.Hoppa

Çok sağol canım güzel dileklerin için
Amin inşallah içimi ferah tutmaya çalışıyorum

:KK200:

Merhabalar
Bende 2gün önce öğrendim
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşalllah :KK200:
Erken öğrendim 26sında günüm lekelenme oldu o şekilde kan verdim öğrendim ister istemez korkuyorum duanızı bekliyorum kızlar
Allah hayırlısıyla nasip etsin canım. Endişelenme, arkadaşın da dediği gibi yerleşme kanamasıdır inşallah

Allah razı olsun canım
Sen ne durumdasın eski mesajları okuyamadım kusura bakma

Ben ayın 27 sini bekliyorum canım. Eğer gec dollenme olduysa hamile kalmisimdir diye düşünüyorum. Geç döllenme olmadıysa aranıza katilamam büyük ihtimal. Aslında geç döllenme olduysa ocak 1 de falan test yapsam anca o zaman çıkar. Yani muallakta bekliyorum. İnşaallah ben de güzel haberi alıp hamilelik serüvenimi sizinle yaşarım. :KK76::anneadayı:

Ne güzel hareketlenmeye başlamıs sayfa :) Artik Eylul'e gecis yapti tarihler :)
Insallah katilirsam daha cok zamanim var :)

Hamisler gözünüzaydınnnn❤
Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah❤

Ne güzel hareketlenmeye başlamıs sayfa :) Artik Eylul'e gecis yapti tarihler :)
Insallah katilirsam daha cok zamanim var :)

Hamisler gözünüzaydınnnn❤
Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah❤
Ya evet bende çook ıstiyorum inşallah eylüle yetisirim olursa 30 eylüle denk geliyor benimde .

İnsallah bi regl olsam daha deneyecez:KK48:
Kul kurat kader gülermis ya :KK51:
Mecburi korunma vardı,bu ay bitiyor.
Hadi bakalım hayırla gelsin inşaallah bebişin.:anneadayı:

Bende bazı riskler alıp bu ay olmadıysa bi dahaki ay tekrar deneyecem. Eğer normal değil de sezaryen olursam belki yine Eylül annesi olurum. Belli mi olur:halay:

Kızlar herkese hayırlı olsun sanırım en erken ben öğrendim 11 aralıkta öğrenmiştim ben gebeliğimi şuan kaç artı kaçız belli değil pts belli olcak ya ağustos sonuna gelcek ya eylül başına:emir_bebek: muhtemelen 4 haftalık bebişim
Ağustos anneleri topiğindeydim genelde, baya bilgi edindin orda :KK70:

Sat 15 kasım
11 aralık b hcg 444
15 aralık b hcg 4079 (doktor yaklaşık 3 haftalık demişti)
Pts yada salı kese için gidicem dua edin :KK200:

Kızlar herkese hayırlı olsun sanırım en erken ben öğrendim 11 aralıkta öğrenmiştim ben gebeliğimi şuan kaç artı kaçız belli değil pts belli olcak ya ağustos sonuna gelcek ya eylül başına:emir_bebek: muhtemelen 4 haftalık bebişim
Ağustos anneleri topiğindeydim genelde, baya bilgi edindin orda :KK70:

Sat 15 kasım
11 aralık b hcg 444
15 aralık b hcg 4079 (doktor yaklaşık 3 haftalık demişti)
Pts yada salı kese için gidicem dua edin :KK200:

Canim sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallah.
Benim sat 29 Kasım. Beklenen dogum tarihi 5 Eylül gözüküyo. Bebeğin seni bekletmezse 42. Haftaya kadar Ağustos annesi olacak gibisin. :) Hakkında hayırlısı olsun. Ağustos anneliği çok güzel. Kızım 8 Ağustos doğumlu :anne:

Back