- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.407
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
Çok teşekkür ederim, inşallah :)Hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun insaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, inşallah :)Hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun insaAllah
Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah :)
Brn de rüyamda bir erkek bebek doğurduğumu görmüştüm gece:)
Öyle, bir kızım var benimde 17 aylık 2 yaş araları olacak nasipse.Bende oğluma hamile kaldığımda erkek çocuk görmüştüm. :))
Rabbim kıymet bilecek her isteyen kuluna nasib etsin. Annelik bambaşka birşey..
Öyle, bir kızım var benimde 17 aylık 2 yaş araları olacak nasipse.
Merhabalar
Bende 2gün önce öğrendim
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşalllah
Erken öğrendim 26sında günüm lekelenme oldu o şekilde kan verdim öğrendim ister istemez korkuyorum duanızı bekliyorum kızlar
Allah hayırla sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmeyi nasib etsin.
Yerleşme kanaması da olabiliyor bazı annelerde. İçini ferah tut ki yavrunda sana tutunabilsin canım.
Ne demek canım. Zaten bunun için buradayız. Öyle değil mi? Sevinclerimizi, hüzünlerimizi, endilerimizi ve umutlarımızı paylaşmak için..Çok sağol canım güzel dileklerin için
Amin inşallah içimi ferah tutmaya çalışıyorum
Allah hayırlısıyla nasip etsin canım. Endişelenme, arkadaşın da dediği gibi yerleşme kanamasıdır inşallahMerhabalar
Bende 2gün önce öğrendim
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşalllah
Erken öğrendim 26sında günüm lekelenme oldu o şekilde kan verdim öğrendim ister istemez korkuyorum duanızı bekliyorum kızlar
Ne demek canım. Zaten bunun için buradayız. Öyle değil mi? Sevinclerimizi, hüzünlerimizi, endilerimizi ve umutlarımızı paylaşmak için..
Amin canım inşalllah evet öyle diyorlarAllah hayırlısıyla nasip etsin canım. Endişelenme, arkadaşın da dediği gibi yerleşme kanamasıdır inşallah
Allah razı olsun canım
Sen ne durumdasın eski mesajları okuyamadım kusura bakma
Sende katilirsin inşaallah :))Ne güzel hareketlenmeye başlamıs sayfa :) Artik Eylul'e gecis yapti tarihler :)
Insallah katilirsam daha cok zamanim var :)
Hamisler gözünüzaydınnnn❤
Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah❤
Sende katilirsin inşaallah :))
Ya evet bende çook ıstiyorum inşallah eylüle yetisirim olursa 30 eylüle denk geliyor benimde .Ne güzel hareketlenmeye başlamıs sayfa :) Artik Eylul'e gecis yapti tarihler :)
Insallah katilirsam daha cok zamanim var :)
Hamisler gözünüzaydınnnn❤
Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah❤
Ya evet bende çook ıstiyorum inşallah eylüle yetisirim olursa 30 eylüle denk geliyor benimde .
Hadi bakalım hayırla gelsin inşaallah bebişin.İnsallah bi regl olsam daha deneyecez
Kul kurat kader gülermis ya
Mecburi korunma vardı,bu ay bitiyor.
Kızlar herkese hayırlı olsun sanırım en erken ben öğrendim 11 aralıkta öğrenmiştim ben gebeliğimi şuan kaç artı kaçız belli değil pts belli olcak ya ağustos sonuna gelcek ya eylül başına muhtemelen 4 haftalık bebişim
Ağustos anneleri topiğindeydim genelde, baya bilgi edindin orda
Sat 15 kasım
11 aralık b hcg 444
15 aralık b hcg 4079 (doktor yaklaşık 3 haftalık demişti)
Pts yada salı kese için gidicem dua edin