2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm yarın hemen gıt tabıykı dr a panık yapma bebege bısey olmaz Allahın ıznı ıle sana bence ılac dokunmus bak bı ılacların yan etkılerıne drunda hamgısının dokunduğunu bılır zaten ılla vardır senın gıbı yan etkı yapmıs olan bir hastası ama ihmal etme kolanya ile kaşıntıyı bu aksam atlat inş yarında druna git derim gecmıs olsun

Hayirli olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim

Ca
nim 3 hafta once aynisi bende de oldu doktorum hilelille ilgili degil cildiue ye git dedi gittim o da "gul hastaligi" dedi krem verdi hic bisey olmaz bulasici degil dedi krem verdi kullan gecer dedi bayagi gitti kizariklik belk sende de oyle olmustur ama doktora git mutlaka bizi de haberdar et canim gecmis olsun

Teşekkür ederim kızlar inşallah geçer hemen ya çok korkunç bişi

Bu daha mantıklı geldi düşününce anlaşılan ultraonda doktor % 100 diyene kadar hiç bi belirti teori tutmuyor anlaşılan sağlıklı olsunlarda hiç mühim değil rabbim yavrularımıza sağ salim kavuştursun inşallah

Evet görse söylerdi tabi başta benimde lekelenmem oluyordu o zaman hiç bişey yok dediler. Dediğin gibi olsa söylerler sen yine de dikkat et kendine

Canım demir ilacının yaptığını okudum bugün tesadüfen birkaç yerde ondan olabilir birşey olmaz merak etme ciltle ilgilidir bir doktoruna danış canım

Kullandığın şeylerden biri karaciğere ağırlık yapmış olabilir ürtiger olmuş olabilirsin. Cildiye anlar bunu, yarın git ki merhem versşn duramaz insan o kaşıntıda :/

Benim sat 23 aralık değil 12 aralık :))

Bebekle alakalı birşey değildir o, karaciğer birşeye tepki vermiştir. Tabiki dr a git. Döküntü artabilir.

Ikılı testteki free beta hcg deki orana göre cinsiyet belirleme olayı varya baya kişide doğru çıkmış. Şimdiye kdr bunu duymadığıma çok şaşırdım. 50nin altıysa erkek, üstüyse kız dıyor teorıde. Çevremde şaşan yokBnm ikincide erkek bu teoriye göre. Tabıkı Rabbım önce sağlık versınde, merak işte

İyi geceler millet canım çok domates çekiyor
İlginç bir durum çok uykum geliyor Pazartesi ayrıntılı var bakalım herşey yolunda öı ders çalışmam gerek ama uyumaktan çalışamıyorum şimdi de uykum yok uyuduğum için gündüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…