- 4 Şubat 2018
- 91
- 182
- 13
- 38
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #10.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sanirim listede yokum bayadir burdayim ama. Bursa, ilk hamilelik yas 30. Baska bilgi gerekiyomuyduKIZÇELER LİSTEYE EKLENMEK İSTEYEN BİR ARKADAŞ VARDI SIK SIK DA YAZIYOR AMA BEN ONUN BİLGİLERİNİ YAZDIĞI POSTU BULAMADIM KİMDİ O KİMDİ =)
6. Aydan sonra kullanmadık biz artık. Ozaman odasına geçti ve oda yaptık.Ben de o beşiklerden düşünüyorum. Odaya da normal bebek karyolası vs. Tahmini ne kadar yatabiliyorlar o beşiklerde? Biraz küçük çünkü, etrafımda bebek yok kıyaslayamıyorum :)
Oyy sevesim geldiBeni de eklermisiniz listeye@MinikPiranha
Sat 2 aralık, istanbul , ilk bebiskom cinsiyet kız adını da koyduk Ceren
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin![]()
Benim daha çok minicik bi göbeğim var artık göbek değil bebek yani anlaşılıyo gazda değil inmiyo ve sert ama çok minnoş hepimizin göbüşleri benceSanırsın 5 aylık![]()
Mrb kızlar çok şükür ikili tarama testim güzel çıktı. Cinsiyetimiz %51 erkek dedi. Sağlıklı olsun da bebişim hiç önemli değil. Mide ekşimesi yaşayan var mı benim gibi. Daha doğrusu sürekli ağzımda yemek ekşiliği. Bu aralar tek derdim bu.
İlk bebeğimde tam 16. Haftada hissetmiştim :) ikincide daha erken hissedilir diyorlar Ama hissedemedim daha. Rahmi hissediyorum büyümüş göbek deliğimin dört parmak aşağısında :)
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Ben de 13.haftamdayım. Bugün kontrolüm var. Herkese sağlıklı bebişler diliyorum.
Canim nw kadarlik hamiledin mide eksiligi 4. Ayda olmaya basliyor eger bebek sacli olursa annenin midesi daha cok yaniyor canim bil istedimmmMrb kızlar çok şükür ikili tarama testim güzel çıktı. Cinsiyetimiz %51 erkek dedi. Sağlıklı olsun da bebişim hiç önemli değil. Mide ekşimesi yaşayan var mı benim gibi. Daha doğrusu sürekli ağzımda yemek ekşiliği. Bu aralar tek derdim bu.
6. Aydan sonra kullanmadık biz artık. Ozaman odasına geçti ve oda yaptık.
Ya canım herkes nubu altında paralel bir çizgi olduğunda şöyle olur böyle olur diye yorum yapmış ama ben araştırdım nub teorisi şöyleymiş. En başta hem kız hem erkek organı aynı pipi yani. O pipi gibi olan yapı kızlarda zamanla içe doğru gidiyormuş. Ama erken cinsiyet tahminlerinde pipi olan yapı 30° lik acıyla duruyorsa kız 90° lik acıyla duruyorsa erkekmiş yani bizim attiklarimizda o yapı görülmüyor gördüğün gibiNormalde sata göre 9+5 ama cihazda 10+3 çıktı Ben hiç anlamıyorum nubu neresi
Evet canım ben ikili üçlü dörtlü hiçbirini yaptırmayacağım. Kızımda yaptırmıştım ama bu testler zaten olasılık hesabı yapıyor kesin sonuç vermiyor. Eğer aldırmayacaksan da stres olucaksın genelde de sağlıklı bebekler doğuyor. Ama bu benim fikrim tabi ki ilk hamilelğimde daha endişeliydim yaptırdım bunda düşünmyorum. İçinize sinmiyorsa sonradan aklım kalır öğrenmek isterim diyorsanız yaptırın. Detaylı ultrasonu durumu olan herkesin yaptırmasından yanayım çünkü tedavi edilebilir hastalıkları önceden öğrenme imkanın oluyor ve tedbir alabiliyorsun. Karar senle eşinin canım.Merhaba ikili testi bende yaptırmayı düşünmüyorum. Daha doğrusu kafam karışıyor. Ikili testi yaptırmak istemeyen anneler üclü ve dörtlü testi yaptıracak mısınız peki ? Sanırım hepsi aynı zaten. Benim yaptırmamak istememenin sebebi, kesin sonuç vermemesi ve çevremde riskli grupta çıkan annelerin hamileliklerini üzüntüyle geçirip sonunda sağlıklı bebeklerinin olması. Bunları yaşayan anneler kesinlikle yaptırma diyor. Ben aldırmayı da düşünmem ve üzüntüyle hamilelik geçirmek istemiyorum. Ikili yaptirmazsam üçlü ve dortluyu de yaptirmayim mi ? Benim isteğim, allah korusun fiziken tedavi edilebilir bir hastalığı varsa bunu bilip onlemini almak. Bu da detaylı ultrasonda mı belli oluyor? Tecrübeli anneler bana bir yol gosterirseniz cok sevinirim. Bu arada unutmadan test sonuçları bekleyen herkese sağlıklı hayırlı sonuclar diliyorum, cinsiyeti öğrenenler de gözünüz aydın. Allah hepimize sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin.
Baya açıklayıcı olmuş teşekkür ederim canımYa canım herkes nubu altında paralel bir çizgi olduğunda şöyle olur böyle olur diye yorum yapmış ama ben araştırdım nub teorisi şöyleymiş. En başta hem kız hem erkek organı aynı pipi yani. O pipi gibi olan yapı kızlarda zamanla içe doğru gidiyormuş. Ama erken cinsiyet tahminlerinde pipi olan yapı 30° lik acıyla duruyorsa kız 90° lik acıyla duruyorsa erkekmiş yani bizim attiklarimizda o yapı görülmüyor gördüğün gibi![]()
Ben sola yatınca hemen o bölgede rahatsızlık oluyor iğne batması gibi çeviriyorum kendimi ultrasondada sol taraftan bakıyorlar :)Kızlar mesela rahmi hissediyorum diyorsunuz ya o nasıl oluyor ben hiç bişey hissetmiyorum daha hatta merak ediyorum şuan bebek tam olarak nerede diye.