- 30 Mart 2013
- 1.151
- 730
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.561
Canım ben üniversitede öğretim görevlisiyim ve burada sistem çok farklı ast üst ilişkisi diyelim. Birşey söylersemde izin almak için 3 gün önceden başvurman lazım diyecekler eminim daha önce yaşadım bunu. Bende ya sabır dedim ve cumartesi kontrolüm zaten o günü bekliyorum allaha emanet bebeklerimiz
Gecmis olsun cnm ya bi turlu kurtulamadin su hastapiktan dikkat etgünaydın kızlar ben hala hastayım düne göre daha kötüyüm
izinde alamıyorm hatta mesaiye kalmamı istiyolar işler cok diye
gece acilden rapor alıcam
Yurtdışındayım 4 ayrıntılı var başka doktor bakıyorcanım ayrıntılı ultrason için erken değil mi?
20. haftadan sonra ayrıntılı ultrasona giriliyor diye biliyorum(ilk kızımda öyle girmiştim ben)
canım nasıl izin vermezler hastaneye gitmek senin yasal hakkın. İş kanununa göre izin vermek zorundalar
dinlenebilsem kurtulcam kuzumda işteGecmis olsun cnm ya bi turlu kurtulamadin su hastapiktan dikkat et
Belli değil sanki daha erken olabilirÇok teşekkür ederim telden giriyorum dosya yükle dedim ama dediğiniz gibi kabul etmedi.Kırpıp deneyim
Merhaba hoşgeldin Benimde kızımın adı Helin CerenBeni de eklermisiniz listeye@MinikPiranha
Sat 2 aralık, istanbul , ilk bebiskom cinsiyet kız adını da koyduk Ceren
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin
Yanlış bilgi 90derece değil 30derecelik açı erkek paralel ise kızYa canım herkes nubu altında paralel bir çizgi olduğunda şöyle olur böyle olur diye yorum yapmış ama ben araştırdım nub teorisi şöyleymiş. En başta hem kız hem erkek organı aynı pipi yani. O pipi gibi olan yapı kızlarda zamanla içe doğru gidiyormuş. Ama erken cinsiyet tahminlerinde pipi olan yapı 30° lik acıyla duruyorsa kız 90° lik acıyla duruyorsa erkekmiş yani bizim attiklarimizda o yapı görülmüyor gördüğün gibi
Kız mı acaba nub çok belli değil kafa yapısı erkek gibi ama bilemedimKızlar 10+3 dünkü ultrason görüntüsü sizce cinsiyeti ne çok merak ediyorum Eki Görüntüle 2117392
Kız gibi sanki, ne dedi dr HAyırlısı oldun mssallahNub teorisine göre cinsiyet nedir sizce arkadaslar. Normalde 12+1'im ama ultrasonda 12+5 çıktı 64 mm olmusuz...Doktor cinsiyet tahmini yapti ama 16. Haftayi bekleyelim değişebiliyor dedi... sizin tahminleriniz nedir?Eki Görüntüle 2117438
Geçmiş olsun canım Bencede al rapor zaten cuma yarın dinlenirsin 3güngünaydın kızlar ben hala hastayım düne göre daha kötüyüm
Hadi bakalım güzel haberlerini hemen yaz benimde yarın sonra hafta içi yine başka drGunaydın kızlar her sabah kız gıdınce uyuyan ben bugün heyecandan uyuyamadım... kontrolum var bakalım güzel haberler olsun inşbu adet agrısı gıbı kasık agrısı bendede var gecen ayda olmustu adet zamanım gelınce baktım bu ay da cmt adet günü gosterıyor ve bende yıne agrı basladı senınde adet döngun geldıgı ıcın agrın olmus olabılır
AA bende cok emrak ediyodum bu nub nedir diye sağol canım öğrenmiş oldmBelli değil sanki daha erken olabilir
Merhaba hoşgeldin Benimde kızımın adı Helin Cerenama cerenler çok yaramaz olur söyleyeyim
Yanlış bilgi 90derece değil 30derecelik açı erkek paralel ise kız
Altta paylaşıyorum görüntüyü
Kız mı acaba nub çok belli değil kafa yapısı erkek gibi ama bilemedim
Kız gibi sanki, ne dedi dr HAyırlısı oldun mssallah
Geçmiş olsun canım Bencede al rapor zaten cuma yarın dinlenirsin 3gün
Nub teorisi görüntü
Çok sağol canım benim Allah razı olsun doktorum hiç bi zararı olmaz dedi ama kulaktan duyma şeyler korkuttu beni o yüzden sormak istedim bal limon zencefil karabiber yaptım ama ayva ve elmayı da Denicem bir türlü geçmedi çok bunaltyo beni artıkGeçmiş olsun. Bende kronik faranjit var her gün ara ara öksürüyorum. İkili test için ultrasona girdiğimde bizim ufaklığın duruşundan dolayı ense kalınlığını ölçemediler. Doktor öksürmemi söyledi, öksürürken bebek ultrasonda sadece irkildi. Bir şey olacağını sanmıyorum canım ama içinin rahatlaması için bir doktora görün istersen, belki bitkisel bir ilaç vardır.
Ben öksürüğüm arttığında biraz elma ve ayvayı (kabuklarından da koyuyorum) demleyip bal ile tatlandırarak ılık içiyorum çok rahatlatıyor. İçine ıhlamurda atabilirsin fakat doktorum günde en fazla iki bardak içebileceğimi söyledi. Ani krizlerde de bir kaşık bala biraz limon biraz karabiber koyuyorum oda iyi geliyor.
Güzel haberler al inş cnm, adet dönemim değil daha. En son 13 aralıkta olmuştum adet. Geçen hafta da olmuştu magnezyum verdi ama yine başladı ağrıGunaydın kızlar her sabah kız gıdınce uyuyan ben bugün heyecandan uyuyamadım... kontrolum var bakalım güzel haberler olsun inşbu adet agrısı gıbı kasık agrısı bendede var gecen ayda olmustu adet zamanım gelınce baktım bu ay da cmt adet günü gosterıyor ve bende yıne agrı basladı senınde adet döngun geldıgı ıcın agrın olmus olabılır
Hayır olsunGünaydın kızlar rüyamda hastanede doğum sancısı çekiyodum doktor 9 cm acilman var doğum baslamis dedi ve o sırada 3üz ve 3 kiz oldugunu öğreniyorum kızıma annem 3 kız kardeşin olacak dedim ve dogumhaneye girdim hayır olsun bakalım
günaydın canım güzel haberlerle gelirsin inşallahGunaydın kızlar her sabah kız gıdınce uyuyan ben bugün heyecandan uyuyamadım... kontrolum var bakalım güzel haberler olsun inşbu adet agrısı gıbı kasık agrısı bendede var gecen ayda olmustu adet zamanım gelınce baktım bu ay da cmt adet günü gosterıyor ve bende yıne agrı basladı senınde adet döngun geldıgı ıcın agrın olmus olabılır
Niye satı geri çekiyorlar anlamadım yani Bebek iri olamaz mı ki? Belki bu kadar erken önden gidemiyor olabilir bilmiyorum ama ilk defa duyuyorum satı geri çekelim demesini bi dr unGünaydın herkese. Dün bizim de kontrolümüz vardı. 11+3 olmamız lazım ama 12+3 çıktık. Zaten başından beri hep ileri çıkıyor her gidişimizde. 2 gün daha ileri çıktı geçen sefere göre. Doktor satınızı 1 hafta geri çekelim dedi. Yani normalde 10 Aralık ama 3 Aralık dicem sanırım güttiğimde. Erken döllenme olabilir dedi. Cinsiyet tahmini de yapamadı bi acayip duruyordu zaten çok güldükBebeği ileri çıkan anneler size doktorunuz ne diyor. Normale döner miymiş zamanla ki acaba
günaydın kızlar ben hala hastayım düne göre daha kötüyüm
Nasıl garip duruyor canım yüz üstü falanmı yatıyor :)Günaydın herkese. Dün bizim de kontrolümüz vardı. 11+3 olmamız lazım ama 12+3 çıktık. Zaten başından beri hep ileri çıkıyor her gidişimizde. 2 gün daha ileri çıktı geçen sefere göre. Doktor satınızı 1 hafta geri çekelim dedi. Yani normalde 10 Aralık ama 3 Aralık dicem sanırım güttiğimde. Erken döllenme olabilir dedi. Cinsiyet tahmini de yapamadı bi acayip duruyordu zaten çok güldükBebeği ileri çıkan anneler size doktorunuz ne diyor. Normale döner miymiş zamanla ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?