• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar merhaba nasılsınız
Ben dünden beri çok kötüyüm çok fena grip oldum gece kemiklerime kadar ağrıdı ağladım resmen parol içtim öyle biraz ağrım kesildi sabahta doktoruma gittim idrar testi verdim duruma göre serum verecekler :KK43:
ve dün öğlenden beri hiç bişey yiyemedim doktorum gıdasız kaldığım için bebeğin hareketleri yavaşlamış ama korkma dedi :dua:
şimdi nasılsın tatlım, bişeyler yiyebiliyor musun. Hiç olmadı bir bardak ballı süt iç kendine getirsin seni

Canim nw kadarlik hamiledin mide eksiligi 4. Ayda olmaya basliyor eger bebek sacli olursa annenin midesi daha cok yaniyor canim bil istedimmm
Bebeğin saçlı yada saçsız olmasının mide yanmasıyla alakası yok cnm çocuk midemizde değilki kesenin içinde benim kızım kel doğdu ama mide yanmam felaket boyuttaydı mide yanmasının tek sebebi büyüyen gebelik kesesinin mideyi sıkıştırıp mide asitlerinin yükselmesine neden olması

Kızlar çok şiddetli öksürüyorum 1 hafta Dr bunlarında bebege zarar verir mi dusuge sebep olur mu korkuyorum
Hayır bebek suyu içinde olduğu için korunaklı senin öksürüğünü hafif bi dalga gibi hissedebilir sadece Allaha emanet birşey olmaz. Bende çok şiddetli öksürükler yaşadım ne yazıkki şimdi azaldı zencefilli şeker bana iyi geldi

Ikılı testteki free beta hcg deki orana göre cinsiyet belirleme olayı varya baya kişide doğru çıkmış. Şimdiye kdr bunu duymadığıma çok şaşırdım. 50nin altıysa erkek, üstüyse kız dıyor teorıde. Çevremde şaşan yok:skandal:Bnm ikincide erkek bu teoriye göre. Tabıkı Rabbım önce sağlık versınde, merak işte :KK64:
Benim 36 çıktı cnm kız bekliyoruz arkadaşımda 126 çıktı oda erkek bekliyor

Hayır bebek suyu içinde olduğu için korunaklı senin öksürüğünü hafif bi dalga gibi hissedebilir sadece Allaha emanet birşey olmaz. Bende çok şiddetli öksürükler yaşadım ne yazıkki şimdi azaldı zencefilli şeker bana iyi geldi
Sağol canım içimi rahatlattın bir türlü geçmedi herşeyi denedim moralim çok bozuluyor artık hiç uyku yok oksurmekten

tüh kötü olmuş sma vardır bunda da bir hayır. İnşallah kısa sürede geçer canım. Geçmezse de aklında bulunsun kükürt sabunu iyi gelior

İyi geceler millet canım çok domates çekiyor
İlginç bir durum çok uykum geliyor Pazartesi ayrıntılı var bakalım herşey yolunda öı ders çalışmam gerek ama uyumaktan çalışamıyorum şimdi de uykum yok uyuduğum için gündüz
canım ayrıntılı ultrason için erken değil mi?
20. haftadan sonra ayrıntılı ultrasona giriliyor diye biliyorum(ilk kızımda öyle girmiştim ben)

işten izin alamadım canım bugün acil yapmamız gereken şeyler var son gün. Kaşıntı döküntüye devam baya kaşınıyorum ya uyuz gibi.
canım nasıl izin vermezler hastaneye gitmek senin yasal hakkın. İş kanununa göre izin vermek zorundalar

Günaydın kızlar çok aktif yazmıyorum ama sürekli okuyorum. Şu anda çok gerginim ve paylaşmak istedim. Bir devlet kurumunda çalışıyorum ve çalıştığım yerin bir de ek binası var. Ek bina evime yürüyerek 5dk ana bina arabayla 20dk dolmuşla 45dkyı buluyor. İki yerde de benim konumumda aynı şekilde ihtiyaç var ama yöneticim sağolsun beni merkeze getiriyor hamile halimle. Merkezden de millet o yolu tepip ek binaya geliyor. Amaç ne ki iyilik yaparsa yönetici karizması mı sarsılacak.

Günaydın kızlar. Sabahın 5 inde uyandım vesvese yaptım neden hiç ağrım yok göğüslerimde mi indi ne, yataren yanlarım acırdı acımıyor vs. diye kendi kendime kurdum durdum sonra da kızdım kendime uyudum tekrar. Aslında iştah açılması, uyku hali falan var yani. Kontrol ve ikili test daha haftaya. Şimdi hani şu free betaya bakıp cinsiyet öğreniliyor ya o belgeyi dr bize veriyor mu. Laboratuardan o belgeyi biz alıp mı doktora veriyoruz yoksa doktor mu bize veriyor hani bilgisayardan bakıp yorum yaparsa nasıl göreceğiz

Kızlar çok şiddetli öksürüyorum 1 hafta Dr bunlarında bebege zarar verir mi dusuge sebep olur mu korkuyorum
Geçmiş olsun. Bende kronik faranjit var her gün ara ara öksürüyorum. İkili test için ultrasona girdiğimde bizim ufaklığın duruşundan dolayı ense kalınlığını ölçemediler. Doktor öksürmemi söyledi, öksürürken bebek ultrasonda sadece irkildi. Bir şey olacağını sanmıyorum canım ama içinin rahatlaması için bir doktora görün istersen, belki bitkisel bir ilaç vardır.
Ben öksürüğüm arttığında biraz elma ve ayvayı (kabuklarından da koyuyorum) demleyip bal ile tatlandırarak ılık içiyorum çok rahatlatıyor. İçine ıhlamurda atabilirsin fakat doktorum günde en fazla iki bardak içebileceğimi söyledi. Ani krizlerde de bir kaşık bala biraz limon biraz karabiber koyuyorum oda iyi geliyor.

Nub teorisine göre cinsiyet nedir sizce arkadaslar. Normalde 12+1'im ama ultrasonda 12+5 çıktı 64 mm olmusuz... :anneadayı: Doktor cinsiyet tahmini yapti ama 16. Haftayi bekleyelim değişebiliyor dedi... sizin tahminleriniz nedir?
Screenshot_20180301-095413.png

Nub teorisine göre cinsiyet nedir sizce arkadaslar. Normalde 12+1'im ama ultrasonda 12+5 çıktı 64 mm olmusuz... :anneadayı: Doktor cinsiyet tahmini yapti ama 16. Haftayi bekleyelim değişebiliyor dedi... sizin tahminleriniz nedir?Eki Görüntüle 2117438
Canım Ankara'da ki Zübeyde hanım a mı gittin ben salı günü gittim bana tahminde bile bulunmadı :KK43::KK43:
Hayırlı olsun bu arada benim 66mm çıktı 14 haftalıktı ama 13 haftalık çıktı. Dur tahmin ediyim kız mı dedi sana :emir_bebek:

canım ayrıntılı ultrason için erken değil mi?
20. haftadan sonra ayrıntılı ultrasona giriliyor diye biliyorum(ilk kızımda öyle girmiştim ben)

canım nasıl izin vermezler hastaneye gitmek senin yasal hakkın. İş kanununa göre izin vermek zorundalar
Canım ben üniversitede öğretim görevlisiyim ve burada sistem çok farklı ast üst ilişkisi diyelim. Birşey söylersemde izin almak için 3 gün önceden başvurman lazım diyecekler eminim daha önce yaşadım bunu. Bende ya sabır dedim ve cumartesi kontrolüm zaten o günü bekliyorum allaha emanet bebeklerimiz

günaydın kızlar ben hala hastayım düne göre daha kötüyüm :110:
izinde alamıyorm hatta mesaiye kalmamı istiyolar işler cok diye :KK1:
gece acilden rapor alıcam :63:

Kızlar panik haldeyim karın bölgem ve basenlerdr kırmızı döküntüler var ve kaşınıyor :KK43:(. Demir hapı kullanıyorum birde bir gün probiyotik içeren bir vitamin, diğer günse omega-3 alıyorum bunlarmı yaptı acaba. Bu kaşıntılar bebeğr bişi olduğunu göstermez dimi ya napsam doktoramı gitsem
Gebelik alerjisi denen bi durum soz konusu olabiliyor. Kullandigin parfumden tut baharatlara kadar hersey bunun tetikleyicisi.. ama sonuc itibariyle bebege zarar verecek bir durum olmuyor. Drun alerjen ilac yada kasinti alicak kremler verecektir muhtemelen. Gecmis olsun.

Bebeğin saçlı yada saçsız olmasının mide yanmasıyla alakası yok cnm çocuk midemizde değilki kesenin içinde benim kızım kel doğdu ama mide yanmam felaket boyuttaydı mide yanmasının tek sebebi büyüyen gebelik kesesinin mideyi sıkıştırıp mide asitlerinin yükselmesine neden olması
Ben sacla ilgili oldugunu duymustum canim eski kadinlar yani buyuklerimiz de oyle soyluyordu tabi hic arastirmadim bana da sacma geliyordu ama olabilir diye de dusunuyordum...

Back