2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah bizimde büyük ihtimal kızımız olacak. İki prensesimiz olacak kesin olarak 2 hafta sonra kesinleşecek ama zaten içime kız doğmuştu ben değişeceğini sanmıyorım :)

İlk bebeğimde tam 16. Haftada hissetmiştim :) ikincide daha erken hissedilir diyorlar Ama hissedemedim daha. Rahmi hissediyorum büyümüş göbek deliğimin dört parmak aşağısında :)

Bende rahmi hissediyorum uzandığımda oturduğumda karnımda greyfurt kadar hissediyorum kızımda ilk 16. Haftamda hissetmiştim. 13 hafta bitti 3 haftaya kadar hissederim inş

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Ben de 13.haftamdayım. Bugün kontrolüm var. Herkese sağlıklı bebişler diliyorum.

Diğer sayfadan buraya taşındık çok şükür

Canim nw kadarlik hamiledin mide eksiligi 4. Ayda olmaya basliyor eger bebek sacli olursa annenin midesi daha cok yaniyor canim bil istedimmm

Normalde sata göre 9+5 ama cihazda 10+3 çıktı Ben hiç anlamıyorum nubu neresi
Ya canım herkes nubu altında paralel bir çizgi olduğunda şöyle olur böyle olur diye yorum yapmış ama ben araştırdım nub teorisi şöyleymiş. En başta hem kız hem erkek organı aynı pipi yani. O pipi gibi olan yapı kızlarda zamanla içe doğru gidiyormuş. Ama erken cinsiyet tahminlerinde pipi olan yapı 30° lik acıyla duruyorsa kız 90° lik acıyla duruyorsa erkekmiş yani bizim attiklarimizda o yapı görülmüyor gördüğün gibi

Evet canım ben ikili üçlü dörtlü hiçbirini yaptırmayacağım. Kızımda yaptırmıştım ama bu testler zaten olasılık hesabı yapıyor kesin sonuç vermiyor. Eğer aldırmayacaksan da stres olucaksın genelde de sağlıklı bebekler doğuyor. Ama bu benim fikrim tabi ki ilk hamilelğimde daha endişeliydim yaptırdım bunda düşünmyorum. İçinize sinmiyorsa sonradan aklım kalır öğrenmek isterim diyorsanız yaptırın. Detaylı ultrasonu durumu olan herkesin yaptırmasından yanayım çünkü tedavi edilebilir hastalıkları önceden öğrenme imkanın oluyor ve tedbir alabiliyorsun. Karar senle eşinin canım.

Baya açıklayıcı olmuş teşekkür ederim canım

Merhabalar güzel anneler, uzun zamandır takip ediyorum ama hamile olduğumu öğrenince katılmak istedim aranıza.. Allahın izniyle ben de eylül annesi olacağım. @MinikPiranha listenize beni de ekler misiniz.. SAT 23 Aralık , İstanbul'dan , ilk bebeğime hamileyim 19 martta ikili test için hastaneye gideceğim ve şanslıysak cinsiyeti de öğrenebilirmişiz
Hepimize sağlıklı günler arkadaşlar

Kızlar panik haldeyim karın bölgem ve basenlerdr kırmızı döküntüler var ve kaşınıyor (. Demir hapı kullanıyorum birde bir gün probiyotik içeren bir vitamin, diğer günse omega-3 alıyorum bunlarmı yaptı acaba. Bu kaşıntılar bebeğr bişi olduğunu göstermez dimi ya napsam doktoramı gitsem

Kızlar mesela rahmi hissediyorum diyorsunuz ya o nasıl oluyor ben hiç bişey hissetmiyorum daha hatta merak ediyorum şuan bebek tam olarak nerede diye.
Ben sola yatınca hemen o bölgede rahatsızlık oluyor iğne batması gibi çeviriyorum kendimi ultrasondada sol taraftan bakıyorlar :)

Kızlar çok şiddetli öksürüyorum 1 hafta Dr bunlarında bebege zarar verir mi dusuge sebep olur mu korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…