2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
1. Trimesterı bitirmişiz biz çok şükür:) bundan sonraki 3 ay rahat gebeliğin son 3 ayı yine zor geçiyor ağırlaşmak sıcak falan...

Zaman ne çabuk geçiyor farkında mısınız:)

Bugün kızıma bir sürü toka aldım akşamdan beri saçlarıyla oynuyorum :) dört tane de kitap aldım eğitimini destekleyecek, şimdilik sevmiş gibi hözüküyor.

Bir de benim kızım 19 aylık olacak artık ama çok konuşmuuor. Bak kuş, baba gel, kukuli aç, hadi gidek, adlında yapabilir ama üstüne gidip tekrar ettirmeye çalıştıkça inat edip hiç söylemiyor. Sakız veriyorum ağzına yardımcı oluyormuş başka neler yapabilirim ? Bir fikriniz var mı

Canım o sıkılmadığı sürece bol bol ayına uygun yani 2 yaş kitapları okuyun birlikte ve masal anlatımı yap. Gün içinde hikayeler uydurup anlat. Kızıma 6. Ayından itibaren kitap almaya başladım erken konuştu ve kesinlikle kitaplar bunun en büyğk etkisi. Ama 26. Aydan sonra faln bir anda açılıyorlar, hatta 19 ve 24 ay arasında bile ciddi fark oluyor insan inanamıyor o sıçrayışa :)

Acil cevap verirmisiniz 5 haftalık hamileyim az önce beta baktırdım 7550 cikti ikizolma ihtimali var mi yumurtlama gec olmustu

Benim de hemen hemen aynıydı değerim, tek gebeliğim var :) yine de belli olmaz gönlüne göre sağlıklı olsun :)

Acil cevap verirmisiniz 5 haftalık hamileyim az önce beta baktırdım 7550 cikti ikizolma ihtimali var mi yumurtlama gec olmustu
Merhaba bunun cevabını sana kimse veremez eğer bence 5 haftalıksa değer normal tek ama kese yada keseleri doktor görerek ikiz olup olmadığını söyler. Ama en garantisi kalp atışlarıyla belli olur.

Canim bende aynı senin gibi oldum 3 günlük serum tedavisi sonrası toparladim ama serumdan sonra zorda olsa su içmeye çalıştım ben hiç geçmez saniyodum ama gerçekten 12. Haftadan sonra tamamen gecmese de azaliyomus sabret geçecek bu günler

Kızımda da böyle olmuştu gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun sağol canım.

Nifty nedir kızlAr

Gebeliğin belirli bir haftasında anneden kan alınarak yapılan bir genetik testi. Nifty dışında harmony vs de vardı. Başarı oranı %99 civarında. İkili, üçlü, dörtlü testleri yaptırmaya gerek kalmıyor. Sadece onların fiyatının toplamından biraz daha pahalıya geliyor.

Günaydın kızlar, ben maalesef şifayı kaptım. Burun tıkanıklığıyla başladı, gece nefes alamadığım için burundan hep ağızdan nefes aldım boğazlarım acıyor burnum felaket, dudaklarım kupkuru oldu. Neler yapmalıyım hafifletmek için:(

Canım o sıkılmadığı sürece bol bol ayına uygun yani 2 yaş kitapları okuyun birlikte ve masal anlatımı yap. Gün içinde hikayeler uydurup anlat. Kızıma 6. Ayından itibaren kitap almaya başladım erken konuştu ve kesinlikle kitaplar bunun en büyğk etkisi. Ama 26. Aydan sonra faln bir anda açılıyorlar, hatta 19 ve 24 ay arasında bile ciddi fark oluyor insan inanamıyor o sıçrayışa :)
Kitapları var zaten dün de yine 4 tane aldık bayağı sevdi uyumadan önce onlara bakıp bıdıbıdıbıdı kendince bişeyler mırıldandı falan:)

Bir de evde yalnızız ya acaba diyorum ondan mı.

Günaydın tatlım
beta 983 ise kesenin gözükmemesi normal değerin daha fazla artması lazım. Lekelenme çoğu arkadaş yaşadı burada eğer doktorun muayene ettiyse gerekli tedbirleri almıştır diye düşünüyorum genelde progestan veriyorlar ama için rahat edecekse bir kaç gün bekle farklı bir doktorada gözük yüreğinide ferah tut
:dua::dua:
Evet verdiler herkes günde iki kez kullanıyor doktor su kadar demedi eczane 3 kez yazmış anlamadim

Gunaydın kızlar ıyı pzrlar kocam işe gitti ögüre ögüre kızıma kahvaltı hazırladım o yiyor ben bakıyorum... aksam bulantılarım yuzunden 9.20gece yattım uyudum sabah kalk yıne kötü Aksam esıme dıyorum yaa bunuda saglıkla alayım kucagıma 1 ay daha kussam ne olur gecıcek gıtcek bıdahada bebek allah ısteyenlere versın bu bulantıları yasamıycam inş die avutuyorum kendimi :olamaz:

Kım kaybetmıs bebegını baska gruptan kızlar merak ettim aslında lınk bılen varmı:KK14:

Kızlar günaydın ben de sabahları kötü oluyorum daha çok vurmaya başladı yatınca iyi kalktığım zaman bulantılar kahvaltı hazırlamam lazım:bicak:

Gunaydın kızlar ıyı pzrlar kocam işe gitti ögüre ögüre kızıma kahvaltı hazırladım o yiyor ben bakıyorum... aksam bulantılarım yuzunden 9.20gece yattım uyudum sabah kalk yıne kötü Aksam esıme dıyorum yaa bunuda saglıkla alayım kucagıma 1 ay daha kussam ne olur gecıcek gıtcek bıdahada bebek allah ısteyenlere versın bu bulantıları yasamıycam inş die avutuyorum kendimi :olamaz:
Aynı durumdayım ben kusamıyorum daha kötü

Günaydın kızlar. Bu saat oldu yeni uyandım:oha: evde bi sessizlik,tabi uyurum.. eşim kızımı almış gitmiş nerdeler bilmiyorum:işsiz: hazırlanıp dahil olayım onlara bari:confused:

1. Trimesterı bitirmişiz biz çok şükür:) bundan sonraki 3 ay rahat gebeliğin son 3 ayı yine zor geçiyor ağırlaşmak sıcak falan...

Zaman ne çabuk geçiyor farkında mısınız:)

Bugün kızıma bir sürü toka aldım akşamdan beri saçlarıyla oynuyorum :) dört tane de kitap aldım eğitimini destekleyecek, şimdilik sevmiş gibi hözüküyor.

Bir de benim kızım 19 aylık olacak artık ama çok konuşmuuor. Bak kuş, baba gel, kukuli aç, hadi gidek, adlında yapabilir ama üstüne gidip tekrar ettirmeye çalıştıkça inat edip hiç söylemiyor. Sakız veriyorum ağzına yardımcı oluyormuş başka neler yapabilirim ? Bir fikriniz var mı
Canim kizini hic zorlama cunku 2 yasina girdigi gibi tikir tikir konusmaya baslayacak. Benim yegenim de oyleydi endiseleniyorduk arkadaslar boyle soyledi inanmadik ama harbiden 2.yas gunu gectigi gibi catir catir konusmaya basladi. Su an 3 yasinda bize masal anlatiyor :halay:

Back