- Konu Sahibi MinikPiranha
- #8.681
Özelden msj attım cnmCanım yaş, şehir, sat, kaçıncı çocuk bu bilgiler lazım şimdilik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden msj attım cnmCanım yaş, şehir, sat, kaçıncı çocuk bu bilgiler lazım şimdilik
Cnm çocuktan çocuğa değişir ama konuşma konusunda yaşıtlarıyla ya da biraz büyükleriyle sosyalleşebileceği ortamlar çok daha önemli,oyun atölyeleri ya da kreşlerin 1-2 saatlik etkinlikleri varsa çevrenizde götürmeni tavsiye ederim1. Trimesterı bitirmişiz biz çok şükür:) bundan sonraki 3 ay rahat gebeliğin son 3 ayı yine zor geçiyor ağırlaşmak sıcak falan...
Zaman ne çabuk geçiyor farkında mısınız:)
Bugün kızıma bir sürü toka aldım akşamdan beri saçlarıyla oynuyorum :) dört tane de kitap aldım eğitimini destekleyecek, şimdilik sevmiş gibi hözüküyor.
Bir de benim kızım 19 aylık olacak artık ama çok konuşmuuor. Bak kuş, baba gel, kukuli aç, hadi gidek, adlında yapabilir ama üstüne gidip tekrar ettirmeye çalıştıkça inat edip hiç söylemiyor. Sakız veriyorum ağzına yardımcı oluyormuş başka neler yapabilirim ? Bir fikriniz var mı
Bende hala doktor bulamadım yaa birini sevmedim diğer gittiğim erkekti çok iyidi çok sevdim eşimde bişe demedi aslında ama beni tek tedirgin eden hastanede normal doğum yapılıyo son raddede doğuramazsa ıda bi ihtimal sezeryana geçiyolar ve bunu doktorum dedi ya normal doğuramazsam o an nasıl sezeryan yok anlamadım ki şimdi başka bi doktora gideceğim 13 haftada ikili test yaptırmıycam ama ense kalınlığı vs burun kemiği işte sağlığı iyimi diye bakıcaz bi sıkıntı olmaz umarım bebeklerimizi sağlıcakla alırız kucaklarımızaBenim doktorumda demir hapını günde iki defa demiş ama şuana kadar günde 1 defa kullanıyordum ben. Kontrol sırasındada iki defa içeceksinde demedi eczacı söyledi. Hem hastanenin pahalı olması hemde doktorun gözüme batan bir kaç şeyi ayrıca doktorun doğum yaptırdığı kişilerden duyduğum kötü şeyler sonucu biz doktorumuzu ve hastanemizi değiştiriyoruz kızlar. Artık ikili testi yeni doktorda yaptırıcaz
O nasıl bir hastaneymiş canım sezeryan yanlısı değiller ozaman normal doğum yaptırıyorlarBende hala doktor bulamadım yaa birini sevmedim diğer gittiğim erkekti çok iyidi çok sevdim eşimde bişe demedi aslında ama beni tek tedirgin eden hastanede normal doğum yapılıyo son raddede doğuramazsa ıda bi ihtimal sezeryana geçiyolar ve bunu doktorum dedi ya normal doğuramazsam o an nasıl sezeryan yok anlamadım ki şimdi başka bi doktora gideceğim 13 haftada ikili test yaptırmıycam ama ense kalınlığı vs burun kemiği işte sağlığı iyimi diye bakıcaz bi sıkıntı olmaz umarım bebeklerimizi sağlıcakla alırız kucaklarımıza
Bulantı bendede azaldı canım sadece uyumak istiyorum sürekli bir yorgunluk hali mevcut.Tünaydın kızlar kalktım kahvaltı yaptık yine yattım şimdi kalktım. Ya bende uyku hali dışında pek bişey kalmadı arada kasığımda ağrı oluyor ama bulantı falan da gitti bilmesem hamileyim demicem yani eşimde alalım haftaiçi randevu gidip bakalım dedi yok dedim daha geçen p.tesi sancım olunca gitmiştik zaten beklicem dedim 2 haftam var daha kontrole sizin durumlar nasıl
Aynen de ben normal doğum yapabileceğime inanmıyorum işte sıkıntı orda başlıyo rabbim kolaylığını versin yaa şimdi başka bi hastaneye gidicem 13 haftada bakalım burayı severim inşallah insanın doktorunun iyi olması gerçekten büyük şans yaO nasıl bir hastaneymiş canım sezeryan yanlısı değiller ozaman normal doğum yaptırıyorlar
Ben özele gidiyorum tahlilimi sağlık ocağında yaptırdım. Doktorum özellikle ya devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında yaptır şimdi burda özelde pahalı olur gerek yok dediKizlar bisi sorucam ben hem ozele hem devlet. Hast. Giden varmi aranizda.
Yani merak ettigim ozel doktora gidip o doktora devam edip tahlil vs. Devletde yaptirmak istesem nasil ilerlemesi lazim olayin.
Devletdeki doktor bu testleri yaparmi ya da ay ay gitmeli onunladami ilerlemeliyim?
Birde benim hergun kahve rengi akintim oluyor kıvam olarak koyu renk olarak açık kahverengi biraz araştırdım ama hormon yükselince oluyormuş kıvam koyu renk açık ben korkuyorum dün idrar verdim birde böbrekte ya kum var ya idrar yolunda enfeksiyonEczane doktorun recete ettiğini yazar cnm demek ki doktorun 3 girmiş günde 3 kullananda var
Peki hani ilerleyen tarihdeki tahlillerinizki nasil yaptiracaksinizBen özele gidiyorum tahlilimi sağlık ocağında yaptırdım. Doktorum özellikle ya devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında yaptır şimdi burda özelde pahalı olur gerek yok dedi
Canım benim de öyle. Hamilelikte hep düşük oluyor zaten. Önemli olan yükselmemesi :)Kızlar tansiyonuna baktıran varmı benim son 1 haftadır hep düşük normalde 12/8 dir her zaman. Şimdi hep 9/6
Aaa neden düşük acaba. Ben yinede doktora sorayım diyorum gittiğimde :)Canım benim de öyle. Hamilelikte hep düşük oluyor zaten. Önemli olan yükselmemesi :)