2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İçim rahat değil yarın 13.00 randevu aldım nasıl iyi mi diye gidecem devlete aldım zaten 2 hafta sonra eşimle cinsiyet için özele gideceğiz sadece herşey yolunda demesini istiyorum yarın için kadıköy Haydarpaşa numune hastahanesine aldım bakalım saatler geçmiyor

Kızlar ikili test yaptıranlar varmı?benim 3 haftam kaldı özel hastaneye gidiyom muayene 80 lira ama tahlillerden 5 lira gbi bi fark cıkıyo sadece,acaba 2 li test ne kadar tutarki fikri olan varmı??

Konumuz ile alakalı değil ama danışmak istiyorum ben mevlüt okuyorum bugünde siteden biri çağırdı 3 Mart için gitsem mi acaba hastahane param çıkar yada uzak olduğu için kendimi düşünüp gitmeyeyim mi kararsızım sitelerden rezidans lara çok gidiyorum ne kadar almak istemesemde ben görmeden kitap yada çantama koyuyorlar ne yapsam acaba yaaa?

Kizlar (medipol mega) merak edenler icin fiyat bilgisi olsun sizlere
prof dr muayene 125 tl
Ikili tarama 110 tl
Seker yuklemesi 45 tl
Nst 50 tl
Ayrıntılı ultrason 500 civari onu net hatırlamıyorum
Prof normal 1600tl sezeryan 2850tl cocuk yoğun bakima girerse ucretsiz devlet karsiliyor anne girerse günlük 1000 tl

İçim rahat değil yarın 13.00 randevu aldım nasıl iyi mi diye gidecem devlete aldım zaten 2 hafta sonra eşimle cinsiyet için özele gideceğiz sadece herşey yolunda demesini istiyorum yarın için kadıköy Haydarpaşa numune hastahanesine aldım bakalım saatler geçmiyor
Sen nıe boyle tedırgın oldunkı cnm... bı alsılıkmı var dıe düşünüyorsun

Dış gebelik geçirdim burda leke de olsa içim içimi yiyor yarın kontrole gidip ona göre rahat nefes almak istiyorum dün doğru düzgün yatmadım bile şüphe çok kötü bir şey
Korkma cnm benımde ıkı gebelıgım sonlandı bırı 14 haftalıkkrn hemde oyuzden senı tedırgınlıgını cok ıyı anlıyorum ınan daha ohh dıyıp hamıleyım dıe gezemedım...rabbım hepımıze guzel seyler yasatsın hepımız Allaha emanetız emınım bırseyı yoktur ve yarın guzrl haberle gelıceksın

Kızlar ikili test yaptıranlar varmı?benim 3 haftam kaldı özel hastaneye gidiyom muayene 80 lira ama tahlillerden 5 lira gbi bi fark cıkıyo sadece,acaba 2 li test ne kadar tutarki fikri olan varmı??[/QUO 55 lira tuttu canım ben yaptırdım cuma günü

Tünaydın kızlar kalktım kahvaltı yaptık yine yattım şimdi kalktım. Ya bende uyku hali dışında pek bişey kalmadı arada kasığımda ağrı oluyor ama bulantı falan da gitti bilmesem hamileyim demicem yani eşimde alalım haftaiçi randevu gidip bakalım dedi yok dedim daha geçen p.tesi sancım olunca gitmiştik zaten beklicem dedim 2 haftam var daha kontrole sizin durumlar nasıl
Çok nornormal canım 3 ay doluyor ya ondan bi anda kesiliyor bulantı hiç sıkıntı yapma doktorum ara ara gelir ara ra kesilir dedi 3 aydan sonra pek olmuyomus şuan bende öyleyim

Korkma cnm benımde ıkı gebelıgım sonlandı bırı 14 haftalıkkrn hemde oyuzden senı tedırgınlıgını cok ıyı anlıyorum ınan daha ohh dıyıp hamıleyım dıe gezemedım...rabbım hepımıze guzel seyler yasatsın hepımız Allaha emanetız emınım bırseyı yoktur ve yarın guzrl haberle gelıceksı

Birde benim hergun kahve rengi akintim oluyor kıvam olarak koyu renk olarak açık kahverengi biraz araştırdım ama hormon yükselince oluyormuş kıvam koyu renk açık ben korkuyorum dün idrar verdim birde böbrekte ya kum var ya idrar yolunda enfeksiyon
Enfeksiyondan da oluyormuş benim pembe kanamam oldu hem de şakır şakır adet kanı gibi ödüm koptu düşük yapıyorum sandım çok şükür Rabbim korudu bebeğim benimle. Sonrasında kahverengi kanama ve lekelenme oldu doktor eski kan kahverengi bitene kadar gelir korkma dedi. Eğer bebeğin iyi ise kahverengiden korkma

Kızlar tansiyonuna baktıran varmı benim son 1 haftadır hep düşük normalde 12/8 dir her zaman. Şimdi hep 9/6
Benim dahada düşük doktor yüksek olmasında dedi önemli değil birde tuzlu ayran ve tuzlu bişeyler iyi geliyo benim başımda dönüyo bundan ötürü senin baş dönmen göz kararman oluyomu veya senin doktorun başka bişey dedimi

Benim dahada düşük doktor yüksek olmasında dedi önemli değil birde tuzlu ayran ve tuzlu bişeyler iyi geliyo benim başımda dönüyo bundan ötürü senin baş dönmen göz kararman oluyomu veya senin doktorun başka bişey dedimi
Canım şunu fark ettim çarpıntım ve nefesim kesiliyor başım dönüyor o sırada tansiyonum düşük ama ben bunu bu hafta fark ettiğim için doktora daha söyleyemedim. İki haftaya kontrole gidicem ozaman söyleyecem.

benimde oyle oluyo ya .carpintim oluyo basim donuyo nefesim kesiliyo sanki .bu neden oluyo ya mide bulantim gecti gibi simdide bu basladi gaz mi sikisiyo acaba gazim cok oluyo

Aaa neden düşük acaba. Ben yinede doktora sorayım diyorum gittiğimde :)
Bebeğe oksijen ve besin sağlamak için kan hacmi artıyor ve bu da damarları genişletiyor. Sonuçta da kan basıncı düşüyor. Ben doktoruma sormuştum normal demişti 8-9 civarı. Tabi yine de dikkat etmekte fayda var bence. Kalbim ağzımda atıyormuş gibi oluyorum bazen, parmaklarımı kaldıracak halim olmuyor. Eee kolay değil minnaklarımıza kan gidiyor ve çooook hızlı büyüyorlar :)

Merhaba, Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. :)) İki tane çok yakından tanıdığım arkadaşım ssvd ile ikinci çocuklarını kucaklarina aldılar elhamdulillah. Birinin arasinda iki yaş birinin dört buçuk yaş var. Sen istedikten ve kendine guvendikten sonra herşey mümkün canım. Benim de 14.5 ay arayla iki meleğim var. Şimdi üçüncüyü istiyorum. İlk sezaryen oldu. 41. Hafta hala doğum baslamayinca suni sancı yedim.:cry: ikinci bebeğim de sürpriz yapıp gelince yaş aralığı iki olmadığı için direk sezaryenle doğdu. Ama üçüncüde çok istiyorum normal doğum denemeyi. Sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi boş..:emir_bebek::KK200:
Kizlar merhabalar insallah bende ikinci sezeryan olcam ama bi sorunum var doktora gittigim de 4 gun geri soyledi son adet tarihime bakarak yani sizde de oyle oluyo mu

Back