2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik , ben bi kötü oluyorum mide bulantısından, bi hadi tamam geçiyor artık diyorum, normal hayata dönmeyi bekliyorum sabırsızlıkla
İkili tarama testi yaptıran var mı ben perşembe yaptırdım sonuç 2 haftaya çıkarmış inş sağlıklı sonuçlar gelir, benim ve tüm bebişler için dua ediyorum. :emir_bebek::dua:
Bende yaptırdım canım crl 50mm nt 1.06mm çıktı iyi dedi doktor dger sonuçlar cumaya çıkacak

Merhabalar arkadaşlar evde kırmızı lahana suyundan cinsiyet testi yaptım dayanamadım zaman geçmek bilmiyor çünkü ve benim şimdi teste göre kız mı erkek mi oluyor ışığa tutunca daha açık oluyor gibime geldi bunu can sıkıntısından yaptım Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin gerisi önemli değil :KK200:
İnternette pembeye dönerse erkek koyu lacivertte kalırsa kız diyodu bende burda duydum diye baktım internette öyle yazıyo :emir_bebek: en önemlisi sağlık tabi ama meraklanıyoruz cidden :KK200:

İkili test yaptıracak olsaydım 2 hafta sonra çağıracakmış ama ben nifty yaptıracağım. Pazartesi kan vereceğim o yüzden.

Ben de diğerlerini yaptırana kadar bunu yaptırayım diyorum, hem %99 gibi bir oranı vardı sanırım. Ama daha konuşmadık doktorumla. 27’sinde randevum, testleri o zaman konuşacağız dedi.
Siz nereye yaptıracaksınız acaba?

Acil arkadaşlar içimi rahatlatın ne olur kahverengi sümüksü akıntı geldi yeni tuvalete gittim çok korktum hemen çıktım şuan şoktayım ne yapim şuan dinleniyorum kanamaya dönüşür mü offf yaa

Selamlar, aranıza yeni katıldım. Öncelikle Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Bizlere de bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza almayi nasip etsin. Allah nasip ederse bende eylul annesi olacağım listeye eklerseniz cok sevinirim.
Sat 24 aralık yas 30 ankara ilk gebeligim
Yarın ekleyeyim inşallah canın:)

Hoşgendın

İyi akşamlar herkese.ben aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla dün vakıf gurebada serum yedim.bugün de aynı olunca tedirgin oldum ve kontrolüme 2 hafta varken bu akşam özele gidip muayene oldum.bebiş,kalp atışı,kese ve kese sıvısı çok iyi elhamdülillah.10+3 haftalık ve 3.5 cm olmuş minnoşum :) ama maalesef tahlilde keton görüldü idrarda ve bu akşam da hem de 2 adet 1'er kiloluk toplamda 2 kilo serum yedim.yaklaşık 1 hafta idare edeceğini ama birkaç sefer daha serum verdikten sonra geçmezse hastahaneye de yatabileceğimi söyledi.ve bulantı için zofer verdi.hocam zararı yok mu diye sorduğumda şu anki beslenme problemi ondan çok daha fazla zarar verir dedi ben de kullanıcam mecburen.bu keton olayı tehlikeliymiş kızımda da 3 sefer filan serum almıştım.inşallah hastahaneye yatmaya gerek kalmadan geçer :KK43:
Canim bende aynı senin gibi oldum 3 günlük serum tedavisi sonrası toparladim ama serumdan sonra zorda olsa su içmeye çalıştım ben hiç geçmez saniyodum ama gerçekten 12. Haftadan sonra tamamen gecmese de azaliyomus sabret geçecek bu günler

1. Trimesterı bitirmişiz biz çok şükür:) bundan sonraki 3 ay rahat gebeliğin son 3 ayı yine zor geçiyor ağırlaşmak sıcak falan...

Zaman ne çabuk geçiyor farkında mısınız:)

Bugün kızıma bir sürü toka aldım akşamdan beri saçlarıyla oynuyorum :) dört tane de kitap aldım eğitimini destekleyecek, şimdilik sevmiş gibi hözüküyor.

Bir de benim kızım 19 aylık olacak artık ama çok konuşmuuor. Bak kuş, baba gel, kukuli aç, hadi gidek, adlında yapabilir ama üstüne gidip tekrar ettirmeye çalıştıkça inat edip hiç söylemiyor. Sakız veriyorum ağzına yardımcı oluyormuş başka neler yapabilirim ? Bir fikriniz var mı

4 martta canım devam ederse gidecem şuan uzanıyorum
Devam etmez inşallah tatlım, kahverengiden korkmayın diyorlR genelde.

Asla kimseyi korkıtmak için söylemiyorum am kontrole diye gidip bebeğini kaybettiğini öğrenen de var aylarca kanama yaşayıp bebeğini sağlıklıca doğuran da. Allah bağışlasın sağlık sıhhat versin minnaklarımıxa.

Acil cevap verirmisiniz 5 haftalık hamileyim az önce beta baktırdım 7550 cikti ikizolma ihtimali var mi yumurtlama gec olmustu

Devam etmez inşallah tatlım, kahverengiden korkmayın diyorlR genelde.

Asla kimseyi korkıtmak için söylemiyorum am kontrole diye gidip bebeğini kaybettiğini öğrenen de var aylarca kanama yaşayıp bebeğini sağlıklıca doğuran da. Allah bağışlasın sağlık sıhhat versin minnaklarımıxa.
Şu an da bende bundan korkuyorum çünkü belirti YÖK çok rutin kontrolde öğrenmek
bu arada dün esmere bakarken ne yaptı diye başka birine rasladım bi sayfada aramızdan ayrılmış üzülmeyelim diye yazmamış

Şu an da bende bundan korkuyorum çünkü belirti YÖK çok
bu arada dün esmere bakarken ne yaptı diye başka birine rasladım bi sayfada aramızdan ayrılmış üzülmeyelim diye yazmamış

Canım daha önce yazmıştım, kucağımızda iken bile tam olarak sahip değilşz onlara. Koruyup kollayan Allah, ömrünü veren Allah. Kimse evlatlarıyla sınanmasın bizler de inşallah.

Evet canım öyle yazmak istemiyor burada arkadaşlarımız. İnşallah kısa zamanda sağlıkla hayırla tekrak gebe haberlerini alırız.

Back