2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızımda da böyleydim özele bir kese bir cinsiyet için gittim başka yok ne test ne başka bir şey yaptırmadım doktorum çık kızıyordu cinsiyet için gittiğimizde kansız sın iki ünite kan verilecek doğumda demişti hiç umursamadım gayet normal doğum yaptım 3.500 kilo doğdu hiçbir sorun çıkmadı bunda da cinsiyeti öğrenip gitmeyi hiç düşünmüyorum
Canım rahat ol ama kansızlık önemli bi durum ilerisi adına sen genede kendin için dikkat et daha süt verecek vücut vitamin takviyesi sana da iyi gelir hem bi çocuğun daha var

Kızlar bulantılarım artık cekılmez halde kusmalrı saymıyorum kafamı kaldıramıyorum... sanırom dırendım ama hap a baslıycam kotu bısey olsa dr vermezdı herhalde ne kadar fayda eder onuda bılmıyırum... ama artık kafayı kaldırıp gözumu acmak ıstıyırum

Nasılsınız eylül anneleri
Çarşamba randevum var kalp atışı için umarım duyarız bende mide yanması var içine ateş düşüyor resmen ve sürekli uyku halindeyim:uykucu:

Duyarsın inşallah canım sende ben dün ıspanağın yanında soğan yedim çok fena oldu midem aman bir daha çiğ yemem bende çok uyuyorum haftasonı evdeyken geç kalkıyorum kahvaltı yapınca yine uykum geliyor

Ya burda yemek yapmayan ve eşleri yardım edenleri duyunca benim eşim niye böyle diyorum. Kayınvalidemlere gidiyorduk yolda bana öyle bir saydırdıki mutfağa girdiğin yok anca uyuyorsun oram ağrıyor buram ağrıyor çok nazlısın bana hiç bişi deme dedi. Kızlar valla ağrıyor abartsam neyse. Bende dayanamadım ağladım evi süpürüyor bir tek ona bile laf etti. Benim annemin canı yokmuş diyor ozamanla şimdi birmi. Neyse ben ağlayınca yolda geri döndük evimize şimdi küsüm. Annemede hiç bir derdimi anlatamıyorum hem şekeri hem tansiyonu var ben kimle konuşacam ya
Kötü bir durum tabiki canım Allah yardımcın olsun bebeğini düşün kasma kendini fazla her insan bir olmuyor bide Allah sorunsuz sıkıntısız nasip edince böyle bir güzelliği bazen erkekler değerini anlayamıyor gibime geliyor çünkü bütün olay bizde dönüyor onları direk etkileyen bir durum yok.doğumdan sonra değişir mutlaka çünkü babalığı o zaman tadacak

Kızlar bulantılarım artık cekılmez halde kusmalrı saymıyorum kafamı kaldıramıyorum... sanırom dırendım ama hap a baslıycam kotu bısey olsa dr vermezdı herhalde ne kadar fayda eder onuda bılmıyırum... ama artık kafayı kaldırıp gözumu acmak ıstıyırum
Benim de 7. Haftadan 10. Haftaya kadar öyleydi. Premesis Plus bitkisel. Sadece biraz pahalı icinde b vitaminleri folik asit de var iyi geliyor ben artik az az da olsa yiyebiliyorum. Bebege hicbir zararı yok vitaminden oluştuğu icin doktorum soyledi.

İnşallah canım.. 2 saat kaldı :)

Şimdi çıktık doktodan. Herşey yolunda çok şükür. Haftasıyla uyumlu. Bildiğin bebek olmuş,kollar bacaklar kıpır kıpırdı :)

Maşallah canım ne güzel ya Rabbim sağlıkla tamamlamanı nasip etsin. Bende çok merak ediyorum 2 haftam var daha o zaman inşallah o da öyle hareketli olacak o an için sabırsızlanıyorum. ikili testi yaptı mı sen gerçi nıfty test yaptıracaktın dimi geçen acıbademe gittiğimde bende gördüm

Maşallah canım ne güzel ya Rabbim sağlıkla tamamlamanı nasip etsin. Bende çok merak ediyorum 2 haftam var daha o zaman inşallah o da öyle hareketli olacak o an için sabırsızlanıyorum. ikili testi yaptı mı sen gerçi nıfty test yaptıracaktın dimi geçen acıbademe gittiğimde bende gördüm
2 hafta sonra gittiğinde çok farklı bişey göreceksin :) artık tam bir bebek. İkili yaptırmadım,nifty yaptıracağım pazartesi günü.

Kızlar herşeyden bebeğe bişey olur korkusu kendi başına stres yaratıyor! Asıl stres en kötü neden...depremden korkudan irkilmeden aşermeden bebeğe bişey olmaz ama yarattığı stresten olur dikkatli ve sakin olmalıyız..az evvel eşime gerildim bir konuda o dakikadır bulantım ve kasık ağdım başladı anında! Kendimi telkin edip sakinleştirmeye çalışıyorum kasık ağrım geçti şu an ama bulantı hayırlı olsun
Ay seninle benim doğum tarihimiz aynı gız hayırlı olsun bebeğin :)

Merhabalar arkadaşlar evde kırmızı lahana suyundan cinsiyet testi yaptım dayanamadım zaman geçmek bilmiyor çünkü ve benim şimdi teste göre kız mı erkek mi oluyor ışığa tutunca daha açık oluyor gibime geldi bunu can sıkıntısından yaptım Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin gerisi önemli değil :KK200:

Eklentiler

• IMG_7903.JPG
    IMG_7903.JPG
    34 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_7905.JPG
    IMG_7905.JPG
    49 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_7906.JPG
    IMG_7906.JPG
    34,8 KB · Görüntüleme: 41
Back