• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bizde ev değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım, hayırlısı

Görüntü war mı gözün aydın

Toxoplasmaya bağışıklığın var sorun yok Demir’in sanırım yüksek çıkmış o niye olur bilmiyorum

O diğer kesedir işte kanama alanı olan ya da kese değil en baştan beri kanama alanıydı rahat olbnce benim oğluma hamileykende öyle iki alan görülmüştü ama sonra kanama olmadan geçti anlamadım
İnşallah kansma olmaz canım sağolasın baya bir stres yaptım

Kızlar şu cinsiyet tahmininde kalp atışı 140 altı ise erkek üstü ise kız diyor internette tutar mı acsba

Kızlar çok yüksek değilmi ? Anlayamadım korktum bi an gidicem de bugün değil

Canım cmv ve rubellayı daha önce geçirmişsin bağışıklığın var demek bu sonuçlar. Benim de böyle. Dr eskiden geçirmişsin bağışıksın dedi. İyi birşey yani merak etme :)

Benim içlerinden birisi negatif hangisiydi hatırlamıyorum ama o kedi köpek hastalığı imiş bağışıklığım yokmuş hamilelik boyunca kedi ve köpeklere yaklaşma dedi düşük ve erken doğuma yol açıyormuş o hastalık bağışıklığım olmadığından

Bahsettiğin toksoplazma. Ve bu kedi köpek hastalığı demek değildir. Nedense halk arasında böyle yanlış bir duyum yayılmış. Bu toksoplazma iyi yıkanmamış yeşilliklerden, iyi pişmemiş etten ve bu virüse sahip sokakta yaşayan hayvanların dışkılarıyla temastan geçer. Bu bahaneyle bilmeyenler için de yazmış oldum canım :)

Kızlaaar mart 2018 grubuna baktım bıraz ayyy hepsı son haftalarda bebekler kocaman olmus sohbetleını okudum yaaa bızde okadar olcazmııı ıns:eek:

İnan zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor canım :) bi bakmışız bugün kim gidicek bakalım doğuma diye konuşmaya başlamışız :)
Ben de arada Ağustos 2018 annelerine bakıyorum 1 ay ileri olanlar bizden ya :)
Bir de eylül 2017 annelerine bakıyorum bebeişlerine ne giydirmişler hava aıcakmıymış geçen eylülde neleer yapmışlar sayfaları kurcalıyorum arada

Bahsettiğin toksoplazma. Ve bu kedi köpek hastalığı demek değildir. Nedense halk arasında böyle yanlış bir duyum yayılmış. Bu toksoplazma iyi yıkanmamış yeşilliklerden, iyi pişmemiş etten ve bu virüse sahip sokakta yaşayan hayvanların dışkılarıyla temastan geçer. Bu bahaneyle bilmeyenler için de yazmış oldum canım :)
Öyle mi ebe beni arayıp öyle dedi kedi köpekle hamilelik boyunca haşır neşir olmayın dedi bilgim bu sadece

Sen ne zaman doktoea gitçksin peki canım seninki şuan normal görünüyor ama senden de 3, 4 hafta sonra tekrar test isteyebilir kontrol amaçlı . Ben de 2 3 hafta sonra tekrar bir test yaptırıp baktırıcam en azından düşmüşse de içimiz rahat etmiş olur . Hamileliğin başlarında yükselmesi normal dedi doktor takip edilmesi gerekliymiş :KK66:

Benim de 3.05 çıktı henüz doktorum görmedi. Değer aralığı 0.27-4.2 yazıyor

Sen ne zaman doktoea gitçksin peki canım seninki şuan normal görünüyor ama senden de 3, 4 hafta sonra tekrar test isteyebilir kontrol amaçlı . Ben de 2 3 hafta sonra tekrar bir test yaptırıp baktırıcam en azından düşmüşse de içimiz rahat etmiş olur . Hamileliğin başlarında yükselmesi normal dedi doktor takip edilmesi gerekliymiş :KK66:
canım, benim randevum 3 martta özele gidiyorum başka bir ilçede. yarın bulunduğum yerde devlet hastanesindeki doktora göstereceğim, devletteki doktoru da pek tavsiye etmiyorlar ama başka çarem yok. küçük bi yerde yaşıyorum. zaten sağlık ocağında yaptırdım testi ordaki kadın da her ay gelip kan vermen gerek, öncelikli takip bizde demişti. bakalım artık. inşallah bi sıkıntı olmaz sağlıkla büyür bebişlerimiz :)

Olucaz inşallah canım Ağustos ayında bebelerim kocaman görüntüleri,hastane çantasına ne koydunuz ne koymadınız yok gecelik mi sabahlık mı konuşucaz hatta uyuyamadığımız için burada sabahlıcaz nasıl heyecanla bekliyorum
Hatta belki Ağustos sonlarında doğumlar başlayacak falan :KK71:

Üzüldüm :KK43: :KK43: rabbim bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş . 2 3 hafta içinde tekrar bir baktırcm tsh değerine o zamana kadar tsh ı düşüren yiyecekler tüketmeye çalışiym bari . Yoğurt ya da yağsız süt ürünleri vs tsh ı dengede tutmak için çok iyiymiş

Arkadaşım iyi araştır korkutmak istemem ama yüksek senin tsh :KK43: ben ilk bebeğimi tsh yüksekliği ve pıhtılaşma sorununun anlaşılmamasından kaybettim ihmal etme !

Arkadaşım iyi araştır korkutmak istemem ama yüksek senin tsh :KK43: ben ilk bebeğimi tsh yüksekliği ve pıhtılaşma sorununun anlaşılmamasından kaybettim ihmal etme !
Pıhtılaşma kan tahlilinde çıkıyor mu ki . Nasıl anlaşılıyor

Kızlaaar mart 2018 grubuna baktım bıraz ayyy hepsı son haftalarda bebekler kocaman olmus sohbetleını okudum yaaa bızde okadar olcazmııı ıns:eek:
Bende okuyorum bazen dolaşıyorum . Nasıl heyecanlı demi . O günlere hayırlısı ile gelebilsek :KK200:

Amin inşallah canım biz elimizden geleni dikkati özeni gösteriyoruz eminim ki . Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :KK15: ben şimdi kızımdaki tahlil sonuçlarıma baktım da o zamanki doktorum tsb baktırmamış bile şok oldum . Kan değerleri ve idrar kültürü var sadece . Kızım çok şükür sağlıkla dünyaya geldi şuan 3,5 yaşında gayet sağlıklı çok şükür :nazar: :nazar: Allahım yardımcı olsun en az sıkıntıyla atlatalım sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri

canım, benim randevum 3 martta özele gidiyorum başka bir ilçede. yarın bulunduğum yerde devlet hastanesindeki doktora göstereceğim, devletteki doktoru da pek tavsiye etmiyorlar ama başka çarem yok. küçük bi yerde yaşıyorum. zaten sağlık ocağında yaptırdım testi ordaki kadın da her ay gelip kan vermen gerek, öncelikli takip bizde demişti. bakalım artık. inşallah bi sıkıntı olmaz sağlıkla büyür bebişlerimiz :)

Back