- Emoji Skoru
- 323
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #7.961
Ah canım benimBen 1 aydır öyleyim malesef. Devamlı bulanıyor. Çıkarıyorum sürekli. Karın kaslarım acıyor artık dokununca
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım benimBen 1 aydır öyleyim malesef. Devamlı bulanıyor. Çıkarıyorum sürekli. Karın kaslarım acıyor artık dokununca
Özür dilerim dikkat etmemişim ıgg ler bağışıklık olduğunu ıgmler enfeksiyon belirtisi inş önemsizdirDoktor enfeksiyon hastalıklarına görün dedi ona da yarin gideceğim ama netten araştırınca içime korku düştü
Benim içlerinden birisi negatif hangisiydi hatırlamıyorum ama o kedi köpek hastalığı imiş bağışıklığım yokmuş hamilelik boyunca kedi ve köpeklere yaklaşma dedi düşük ve erken doğuma yol açıyormuş o hastalık bağışıklığım olmadığındanÇok teşekkür ederim canım ondan mı yüksek yazıyo o kadar
Merhaba eger tsh niz ust sinira yakin ciktiysa 1 ay sonra test cok gec olabilir cunku tsh hizla yukselen bir sey. Aman dikkat derim ben. Bi arastirin internetten gebelikte tsh yuksekligi diye
Cok sagol canimInsallah bian önce gecer canim. Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum.
bnmde geçen hafta gittim 7+5 gözüküyodu
maşallah size canıminşallah saglıgınız hep yerinde olur ufak aksilikleri sorun etmemek lazım
![]()
İnsallah canim. yok ben de bilmedigim icin önemsiz idrar yolu, solunum ya da sürekli alerji olurum öyle bir şey sandım. Bakalım artik hayırlısıAçıklama yapmadı mı ? Virüslerden biri şuanda aktif gibi sanki,belkide yanlıştır değerlerden anlamam. Bidaha tekrarlayacaklar muhtemelen testi,inşallah güzel sonuçlar alırsın.
bakalım canim artik hayırlısıÖzür dilerim dikkat etmemişim ıgg ler bağışıklık olduğunu ıgmler enfeksiyon belirtisi inş önemsizdir
Tsh değerin kaç çıkmış canım. Bi sıkıntı olmaz inş içini ferah tut
Kızlaaar mart 2018 grubuna baktım bıraz ayyy hepsı son haftalarda bebekler kocaman olmus sohbetleını okudum yaaa bızde okadar olcazmııı ıns![]()
2010mart anneleri grubundaydım şimdi nasıl geçti zaman diyorum emin ol öyle bi geçiyor ki bu günleri özlüyoruzKızlaaar mart 2018 grubuna baktım bıraz ayyy hepsı son haftalarda bebekler kocaman olmus sohbetleını okudum yaaa bızde okadar olcazmııı ıns![]()
Canım 3 martı bekleme Tsh yüksekliği önemli aile hekimi atlamış olabilir hamilelikte 2.5 geçmemeli bende hamile kalınca 2.21 oldu hemen ilaç dozunu yükseltti dr..Aile hekimi herhangi bir şey dememiş eşim sonuçları aldığında. Tedirgin oldum şimdi![]()
Benim de 3.05 çıktı henüz doktorum görmedi. Değer aralığı 0.27-4.2 yazıyor0.38 - 5.33 arası normal değer diyor benim 3.73 çıkmış normal değerler arasında aslında ama doktorum 1 - 3 arasında olmasını istiyormuş .![]()
Arkadaşım iyi araştır korkutmak istemem ama yüksek senin tsh0.38 - 5.33 arası normal değer diyor benim 3.73 çıkmış normal değerler arasında aslında ama doktorum 1 - 3 arasında olmasını istiyormuş .![]()
O değer aralığı hamileler için farklı 65 yaş üstü farklı yeni yayınlarda 60-65 yaşlarına 10 değeri sınır alalım diyor endokrinologlar!hamilelik ve troid çok başka!Benim de 3.05 çıktı henüz doktorum görmedi. Değer aralığı 0.27-4.2 yazıyor
Cnm ben varım 3 kılo verdım sayılır suanda aclıktan portakal kemırıyorum cok ackalınca kusuyorum 7/24 bulantı yasıyorum oyuzden hep uyumak ıstıyorumKızlar ben hic yemek yiyemiyorum sabah az birsey kahvalti aksama dogru bir portakal 1-2 cubuk o kadar...1.5 kilo vermişim çok halsizim var mi benim gibi olan