• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar günaydın. Bir insanın sağ kasık bölgesinin üstü sürekli ağrırmı gece boyu uyuyamadım sağa dönsem ağrıyor sola dönsem ağrıyor düz yatsam yine aynı. Eşimi uyandırdım oda acile gidelim dedi kanama lekelenme yok sabahı bekleyelim dedim. Sanki bebek orda gibi oraya sıkışmış gibi çok garip bir ağrı düzenli olarak iğne batıyor gibi. Böyle bişi yaşayan varmı

Kızlar günaydın. Bir insanın sağ kasık bölgesinin üstü sürekli ağrırmı gece boyu uyuyamadım sağa dönsem ağrıyor sola dönsem ağrıyor düz yatsam yine aynı. Eşimi uyandırdım oda acile gidelim dedi kanama lekelenme yok sabahı bekleyelim dedim. Sanki bebek orda gibi oraya sıkışmış gibi çok garip bir ağrı düzenli olarak iğne batıyor gibi. Böyle bişi yaşayan varmı
Günaydınn:anneadayı:
Canım bebekler çok hızlı byüyor ya kendine yer yapıyor ağrılar normAl.

Annelik böyle bişey işte.
Karnındayken yaşıyor mu diye endişe edersin
Doğduktan sonra nefes alıyor mu
Biraz büyüyüp diğer odaya gidebildiğinde acaba tehlikeli işler yapıyor mu
. . .

Benim bir kızım var Allah bağışlarsa, bir haftalıktı daha emiyorken bir anda derin nefes aldı sonrasında veremedi. Ters çevirdim olmadı sırtına vurdum olmadı. Dudakları morardı ölüyor sandım. Ağlayarak eşime verdim beş on saniye sonra bir hıçkırdı ve kendine geldi çok şükür.

Demem o ki; ellerimizin içindeyken bile sahip değiliz aslında onlara. Allah korusun, bizlere bağışlasın, evlat acısıyla sınamasın. Sınananlara da büyük müjdeler versin inşallah.
kizlar ben 7.haftada kintrola gitmistim kalbini dinledik 10.haftaya girdim bu hafta ama korkuyorum bisey olmusmudur die

Annelik böyle bişey işte.
Karnındayken yaşıyor mu diye endişe edersin
Doğduktan sonra nefes alıyor mu
Biraz büyüyüp diğer odaya gidebildiğinde acaba tehlikeli işler yapıyor mu
. . .

Benim bir kızım var Allah bağışlarsa, bir haftalıktı daha emiyorken bir anda derin nefes aldı sonrasında veremedi. Ters çevirdim olmadı sırtına vurdum olmadı. Dudakları morardı ölüyor sandım. Ağlayarak eşime verdim beş on saniye sonra bir hıçkırdı ve kendine geldi çok şükür.

Demem o ki; ellerimizin içindeyken bile sahip değiliz aslında onlara. Allah korusun, bizlere bağışlasın, evlat acısıyla sınamasın. Sınananlara da büyük müjdeler versin inşallah.
Allah korumus ya doguncada baska korkulsr tabi benim annemin 3aylik 6cocugu oldu durduk yere yani 5 cocugu yasamis .benimde ilk olcak 3sene bekledik Allahim nasip etti korkuyorum oyuzden 12.hafta gitmeyi dusunuyodum doktora sabredebilcekmiyim bakalim

Allah korumus ya doguncada baska korkulsr tabi benim annemin 3aylik 6cocugu oldu durduk yere yani 5 cocugu yasamis .benimde ilk olcak 3sene bekledik Allahim nasip etti korkuyorum oyuzden 12.hafta gitmeyi dusunuyodum doktora sabredebilcekmiyim bakalim
2 haftan kalmış canım sabret. Gönlünü de ferah tut stres kötü etkiliyor hem bizi hem bebeği

Ne kadar minikler dimii daha :KK51: koca bir Maşallah size de :nazar: evet hamilelik her ne kadar doğal bir süreç olsa da vücudumuzun tüm dengesi değişiyor.... tabi kii ufak tefek şikayetlerimiz olck biz anneler ve bebişler sağlıklı olduktan sonra bu süreçte karşılaştığımız bazı aksiliklere katlancz kendimize iyi bakçz :KK36:
annelik bebek ilk ana rahmine düştüğünde başlıyomus :anne:

Benim de 3.05 çıktı henüz doktorum görmedi. Değer aralığı 0.27-4.2 yazıyor
Canim 2.5 u gecmeyecek hamilelikte diyoruz. Deger araligi degil onemli olan. Bildigimiz bir sey var ki bak kac kisi yazdik sana. Yakin arkadasim tsh yuzunden 6 aylik bebegini aldirttti. Oyle yuksek falan da degildi cok. tsh direk bebegin beyin gelisimine etki ediyor. 3 su anda cok cok riskli ama bu meret deger hemen yukseliveriyor anlamazsin bile allah korusun. Sen kadin dogum doktoruna soyle o gerekene soyler zaten sana.

Kızlar şu cinsiyet tahmininde kalp atışı 140 altı ise erkek üstü ise kız diyor internette tutar mı acsba
Canim ben sanmiyorum yaa cunku hep ayni atmiyormus ki kalbi bebegin. Benim bu gidisimde 210 a cikti. Ama doktor normalde hep boyle degil 160-170 arasi atiyor dedi. Biraz muallakta bence:eek:

Bebek buyudugu icindir canim kendine yer aciyor bence:anneadayı:

günaydın güzel anneler :KK200: dün hamileliğim başladıgından beri ilk defa balık yedim :KK51: normalde yemezdim kokusundan dolayı ama annem yapmş kırmamak için zorladım kendimi hem bebegime de faydalı diye bi kac tane yiyebildim :anne:

Günaydınn:anneadayı:
Canım bebekler çok hızlı byüyor ya kendine yer yapıyor ağrılar normAl.
İnşallah rahim büyüdüğü için ağrıyordur çok korktum. Zaten 10 gün kontrol süresi bugün öğleden sonra gitmeyi planlıyorum içim rahatlasın.

kizlar ben 7.haftada kintrola gitmistim kalbini dinledik 10.haftaya girdim bu hafta ama korkuyorum bisey olmusmudur die
Canım bende 6. haftada gittim sonra 10. haftada gittim kontrole 4 hafta geçmek bilmedi resmen aman diyim sakin ol stres yapma asıl stres zarar verir. Allaha emanet bebişlerimiz.
Bebek buyudugu icindir canim kendine yer aciyor bence:anneadayı:
İnşallah öyledir canım korkmamak elde değil işe geldim hala ağrıyor çıldırıcam.

günaydın güzel anneler :KK200: dün hamileliğim başladıgından beri ilk defa balık yedim :KK51: normalde yemezdim kokusundan dolayı ama annem yapmş kırmamak için zorladım kendimi hem bebegime de faydalı diye bi kac tane yiyebildim :anne:
Balık haftada bir yenmeli diyorlar canım. Ben yiyebilen bir insanım normalde her hafta yerdik bulantılardan yiyemiyorum. Doktorumda omega-3 ve d vitamini olan iki tane hap verdi bir iki haftaya başla dedi. Demir hapını sürekli kullanıyorum.

Kızlar benim doktorum omega-3 ve d vitamini olan iki tane hap verdi bir iki haftaya başla dedi. Demir hapını sürekli kullanıyorum. Folik asitide bırak artık dedi. Daha bitmemişti bile folik asitim folbiol elimde kaldı.

Balık haftada bir yenmeli diyorlar canım. Ben yiyebilen bir insanım normalde her hafta yerdik bulantılardan yiyemiyorum. Doktorumda omega-3 ve d vitamini olan iki tane hap verdi bir iki haftaya başla dedi. Demir hapını sürekli kullanıyorum.
normalde bizde haftada 1 semt pazarının oldugu gün yerdik ama kokusuna dayanamıyorum artık:ruh:
ama cevizde de omega 3 var sanırım belki ordan biraz kazanabilirz ben hergün yiyorum çünkü
doktorum bana hiç ilaç vermedi decavit kullanıyorum sadece :KK51:

Canım yemelisin aslında çok faydalı sende biliyorsun zaten evde yapamıyorsan dışarıda yemeye çalış ben haftada birgün yiyorum ama ikiye çıkarıcam çokta severim özellikle somon büyük balıklar çok yararlıymış.

Canım oluyor ağrılar benim bu haftama kadar hep sürdü azaldı ama akşam oluyor mesela hep pimpirikliyiz ben haftasonu üşüttüm pazartesi sabah çok fena sancım oldu işe gitmedim doğru doktora baktırmaya gayet iyi dedi zaten bir sorun olsa lekelenme kanama ile belli ediyor kendini Allah korusun. Çok normal aslında rahim hem büyüyor hem yer değiştiriyor aslında leğen kemiği arkasındaymış rahim büyüdükça karına doğru ilerliyor bu da etkiliyor tabii ki

Canım yemelisin aslında çok faydalı sende biliyorsun zaten evde yapamıyorsan dışarıda yemeye çalış ben haftada birgün yiyorum ama ikiye çıkarıcam çokta severim özellikle somon büyük balıklar çok yararlıymış.
yemek istiyorum ama gitmiyo valla kuzum belki midem tamamen geçince yiyebilirim cünkü normalde bende cok severim özellikle alabalık :kk77:

Back