• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bir şey kullanıyor Musun bana progestana gerek Yok cinsel ilişki yasak spor yasak dinlrnmeye çalış dedi
Eski doktorum tedbir amaçlı diye başlattı progestana artık tesadüf mü bilmiyorum ona başladıktan sonra başladı benimde lekelenmem ve bi kaç gün deneyip lekelenme bitmeyince bıraktım ve lekelenmemde bitti. Bu yeni doktorum da zaten bırakmışsın yeniden başlamayalım ama lekelenme yoğunlaşırsa yani çamaşırını kirleticek seviyede olursa tekrar başla dedi. Onun dışında dediğin gibi ilişki yok ağır iş yapmak yok. İstirahat et dedi.

Eski doktorum tedbir amaçlı diye başlattı progestana artık tesadüf mü bilmiyorum ona başladıktan sonra başladı benimde lekelenmem ve bi kaç gün deneyip lekelenme bitmeyince bıraktım ve lekelenmemde bitti. Bu yeni doktorum da zaten bırakmışsın yeniden başlamayalım ama lekelenme yoğunlaşırsa yani çamaşırını kirleticek seviyede olursa tekrar başla dedi. Onun dışında dediğin gibi ilişki yok ağır iş yapmak yok. İstirahat et dedi.
Bana progestan kullanma dedi lekelenme olursa gel bakalım dedi bir de aspirin kullanıyorum ona devam et dedi anlsmadım

ayy canım çok sağol ben böyle yüksek görünce korktum valla yaa doktora gidicem ama eşimle gideceğim için bekliyorum bi iki gün sonra gidicem inşallah doktorum da sorunsuz derde iyice rahatlarım ama şuan sizin mesajlarınızda beni çok rahatlattı sağolun tekrar bende dikkat ediyorum et konusunda dışarıda özellikle iyice pişmiş olmasına meyveyede bol bol yıkıyorum sebzeleride sirkeli suya koyuyorum artık rabbime emanet
Sana hiçbişey olmaz canım sen toksoplazma geçirmişsin :) istediğini ye :)

Kuzummm :110: niye geçmedi daha ya inşallah biran önce geçer :dua:
Insallah ya bipmiyorum ...kizimi okuldan aldim geldim resmen nefesim kesildi. Kayinvalidem 2 gunlugune eve gitmisti simdi geri geliyor ayaga bile kalkmaya halim yok

Geçmiş olsun canım. Sen doktorun dediklerini yap, dinlen. Gerisi Allah'a kalmış artık. Umarım kısa sürede düşük riski biter ve hamileliğinin tadını çıkarırsın.
Insallah cm cok sagol

Kızlar çok yüksek değilmi ? Anlayamadım korktum bi an gidicem de bugün değil
Onlar daha önce geçirmiş olduğun hastalıklara karşı bağışıklığın güçlü demek benim de öyle çıkmıştı ebe iyi birşey dedi

Kızlar selam doktordan geldim şükür kalp atışını dinledik.Tek keseymiş bu arada :) gayet haftasıyla uyumlu dedi.Testlerinde normal çıkmış.Yalnız kesenin altında kanama alanı oluşmuş keseyle alakası Yok kekelenmeler olabilir gelirsin tekrardan bakarız dedi.Snlamadım tedirgin oldum
Cnm senin ilk iki kese miydi? Öyle hatırlıyorum kanamayı diğer sağlıksız kese yapıyor benimde başıma geldi bebeğim iyi çok şükür

Kızlar aranızda bütün gün midesi bulanan varmı? 9+4üm ve sabah kalktıktan gece uyuyana kadar heran bulantım var. Son üç dört gündür sürekli böyleyim. Çalışıyorum işten iki gün izin aldım ama bittim kızlar. :KK43:
Ben 1 aydır öyleyim malesef. Devamlı bulanıyor. Çıkarıyorum sürekli. Karın kaslarım acıyor artık dokununca

Günaydıın. Bizde şimdilik sabah gelip akşam giden var ama yatılı lazım olacak galiba.. Türklerde yatılı olmuyor gürcü falan birilerini bulacağız artık :) Evimde ona göre oda var aslına ama aynı ev içinde sürekli olmak sıkar beni.. Zaten müstakil ev planımız vardı galiba bizde onu erkene alacağız biraz.. çok sıkıntı bu işler..
Erken başlaması bence iyi olur,adaptasyon süreci lazım biraz.
Bizde ev değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım, hayırlısı
Cnm bastan 3 hafta sonra gel dedı sonra 15 gunde karar kıldık bundan oncekı gebelıkte kotu sonuclandı oyuzden tehlıkelı surec gecene kadar 15 gune ındırdık

Görüntü war mı gözün aydın
Kızlar tahlil sonuçlarım. 3 martta doktora gideceğim. Tecrübeli olan ve tahlil sonuçlarından anlayan var mı?
Toxoplasmaya bağışıklığın var sorun yok Demir’in sanırım yüksek çıkmış o niye olur bilmiyorum
Kızlar selam doktordan geldim şükür kalp atışını dinledik.Tek keseymiş bu arada :) gayet haftasıyla uyumlu dedi.Testlerinde normal çıkmış.Yalnız kesenin altında kanama alanı oluşmuş keseyle alakası Yok kekelenmeler olabilir gelirsin tekrardan bakarız dedi.Snlamadım tedirgin oldum
O diğer kesedir işte kanama alanı olan ya da kese değil en baştan beri kanama alanıydı rahat olbnce benim oğluma hamileykende öyle iki alan görülmüştü ama sonra kanama olmadan geçti anlamadım

Bizde ev değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım, hayırlısı

Görüntü war mı gözün aydın

Toxoplasmaya bağışıklığın var sorun yok Demir’in sanırım yüksek çıkmış o niye olur bilmiyorum

O diğer kesedir işte kanama alanı olan ya da kese değil en baştan beri kanama alanıydı rahat olbnce benim oğluma hamileykende öyle iki alan görülmüştü ama sonra kanama olmadan geçti anlamadım
Demir eksikliği tedavisi görmüştüm bi ara o zamandan beri de dikkat ettim hep yediklerime de onun etkisi olabilir. Kafam tsh değerine takıldı

Kızlar bu nub teorisi doğrumu kaçıncı haftada belli oluyo nub ya şu bi kaç hafta geçsede öğrensek bebeklerimizin cimsiyetini

Doktor enfeksiyon hastalıklarına görün dedi ona da yarin gideceğim ama netten araştırınca içime korku düştü
Açıklama yapmadı mı ? Virüslerden biri şuanda aktif gibi sanki,belkide yanlıştır değerlerden anlamam. Bidaha tekrarlayacaklar muhtemelen testi,inşallah güzel sonuçlar alırsın.

Back