• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar şu cinsiyet tahmininde kalp atışı 140 altı ise erkek üstü ise kız diyor internette tutar mı acsba

ben dün dr sordum 160 170 gibi dedi ama bilemiyorum tahmin yürüttü gibi geldi kalbi dinledik çok az sonradan sordum çünkü ama az çok biliyordur heralde kız mı acaba ya bana hep kız doğuyordu şimdi erkek sanki.diyorum

Amin inşallah canım biz elimizden geleni dikkati özeni gösteriyoruz eminim ki . Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :KK15: ben şimdi kızımdaki tahlil sonuçlarıma baktım da o zamanki doktorum tsb baktırmamış bile şok oldum . Kan değerleri ve idrar kültürü var sadece . Kızım çok şükür sağlıkla dünyaya geldi şuan 3,5 yaşında gayet sağlıklı çok şükür :nazar: :nazar: Allahım yardımcı olsun en az sıkıntıyla atlatalım sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri
amin canım ne güzel sağlıkla dünyaya gelmiş kızın, şimdi de öyle olur inş :) benim sorunum çok fazla internette araştırmak, çok kurcalıyorum kafaya takıyorum, oturdum ağladım yüksek, eşim de kızdı napıyosun sen diye :( biraz rahat olmak lazım stres etkiliyor, allah yardımcımız olsun :nazar:

İnşallah geçecek arkadaşım biraz sabır. Sonu mucizevi bir yoldayız Allah'ın izniyle☺️
İnşallah canım valla başka bişey için insan katlanırmı bu kadar şeye hiç sanmıyorum. Allah emeklerimizi sabrımızı boşa çıkarmasın inşallah

Memnun musunuz ben hiç kullanmadım 2 defe düşük oldu siz ne zman başladınız peki
Benimde dusuklerim oldu ıgneye geç başlandı yeterli gelişim olmamıştı ilk kaybimdada bilmiyodum kalbi durmustu bir oğlum var onda 9 ay innohep kullanmıştım bundada hibor verdi doktor öğrenir öğrenmez başladım bir sorun yaşamadım çok şükür inş böyle devam eder :anneadayı:

Pıhtılaşma kan tahlilinde çıkıyor mu ki . Nasıl anlaşılıyor
Genetik test ile çıkıyor canım yine kan tahlilinde ama onu durduk yere bakmıyorlar en az 2-3 düşük yapınca bakıyor devlet.. benim yaşım ileri diye bebeğimin kalbi durduğunda koştum gittim yalvar yakar yaptırdım :(

Back