2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doktor enfeksiyon hastalıklarına görün dedi ona da yarin gideceğim ama netten araştırınca içime korku düştü
Özür dilerim dikkat etmemişim ıgg ler bağışıklık olduğunu ıgmler enfeksiyon belirtisi inş önemsizdir

Çok teşekkür ederim canım ondan mı yüksek yazıyo o kadar
Benim içlerinden birisi negatif hangisiydi hatırlamıyorum ama o kedi köpek hastalığı imiş bağışıklığım yokmuş hamilelik boyunca kedi ve köpeklere yaklaşma dedi düşük ve erken doğuma yol açıyormuş o hastalık bağışıklığım olmadığından

Aslında normal değerler arasında ama 1 - 3 arası olmasını istiyorum dedi doktorum . Ama gebeliğin başında hormonal değişiklikten kaynaklı biraz yükselebiliyor bir sonraki gelişinden önce tekrar baktıralım dedi. Bu gece bi araştırcm mutlaka.

Merhaba eger tsh niz ust sinira yakin ciktiysa 1 ay sonra test cok gec olabilir cunku tsh hizla yukselen bir sey. Aman dikkat derim ben. Bi arastirin internetten gebelikte tsh yuksekligi diye

Ne kadar minikler dimii daha koca bir Maşallah size de evet hamilelik her ne kadar doğal bir süreç olsa da vücudumuzun tüm dengesi değişiyor.... tabi kii ufak tefek şikayetlerimiz olck biz anneler ve bebişler sağlıklı olduktan sonra bu süreçte karşılaştığımız bazı aksiliklere katlancz kendimize iyi bakçz

bnmde geçen hafta gittim 7+5 gözüküyodu
maşallah size canım inşallah saglıgınız hep yerinde olur ufak aksilikleri sorun etmemek lazım

Açıklama yapmadı mı ? Virüslerden biri şuanda aktif gibi sanki,belkide yanlıştır değerlerden anlamam. Bidaha tekrarlayacaklar muhtemelen testi,inşallah güzel sonuçlar alırsın.
İnsallah canim. yok ben de bilmedigim icin önemsiz idrar yolu, solunum ya da sürekli alerji olurum öyle bir şey sandım. Bakalım artik hayırlısı

0.38 - 5.33 arası normal değer diyor benim 3.73 çıkmış normal değerler arasında aslında ama doktorum 1 - 3 arasında olmasını istiyormuş .

Tsh değerin kaç çıkmış canım. Bi sıkıntı olmaz inş içini ferah tut

Kızlaaar mart 2018 grubuna baktım bıraz ayyy hepsı son haftalarda bebekler kocaman olmus sohbetleını okudum yaaa bızde okadar olcazmııı ıns

Olucaz inşallah canım Ağustos ayında bebelerim kocaman görüntüleri,hastane çantasına ne koydunuz ne koymadınız yok gecelik mi sabahlık mı konuşucaz hatta uyuyamadığımız için burada sabahlıcaz nasıl heyecanla bekliyorum

Kızlar ben haftasonu fena üşüttüm galiba öldüm sancıdan iş çıkışı karnım çok ağrıdı sonra fena gaz oldu sıkı giyineyim bu ara bari

Kızlar ben hic yemek yiyemiyorum sabah az birsey kahvalti aksama dogru bir portakal 1-2 cubuk o kadar...1.5 kilo vermişim çok halsizim var mi benim gibi olan

Kızlaaar mart 2018 grubuna baktım bıraz ayyy hepsı son haftalarda bebekler kocaman olmus sohbetleını okudum yaaa bızde okadar olcazmııı ıns
2010mart anneleri grubundaydım şimdi nasıl geçti zaman diyorum emin ol öyle bi geçiyor ki bu günleri özlüyoruz

Aile hekimi herhangi bir şey dememiş eşim sonuçları aldığında. Tedirgin oldum şimdi
Canım 3 martı bekleme Tsh yüksekliği önemli aile hekimi atlamış olabilir hamilelikte 2.5 geçmemeli bende hamile kalınca 2.21 oldu hemen ilaç dozunu yükseltti dr..

0.38 - 5.33 arası normal değer diyor benim 3.73 çıkmış normal değerler arasında aslında ama doktorum 1 - 3 arasında olmasını istiyormuş .
Benim de 3.05 çıktı henüz doktorum görmedi. Değer aralığı 0.27-4.2 yazıyor

Arkadaşım iyi araştır korkutmak istemem ama yüksek senin tsh ben ilk bebeğimi tsh yüksekliği ve pıhtılaşma sorununun anlaşılmamasından kaybettim ihmal etme !

Benim de 3.05 çıktı henüz doktorum görmedi. Değer aralığı 0.27-4.2 yazıyor
O değer aralığı hamileler için farklı 65 yaş üstü farklı yeni yayınlarda 60-65 yaşlarına 10 değeri sınır alalım diyor endokrinologlar!hamilelik ve troid çok başka!

Kızlar ben hic yemek yiyemiyorum sabah az birsey kahvalti aksama dogru bir portakal 1-2 cubuk o kadar...1.5 kilo vermişim çok halsizim var mi benim gibi olan
Cnm ben varım 3 kılo verdım sayılır suanda aclıktan portakal kemırıyorum cok ackalınca kusuyorum 7/24 bulantı yasıyorum oyuzden hep uyumak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…