• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar ben doktordan geldim kanamam hala devam ediyir. Dusuk riskim de devam ediyir doktor kesinlikle kalkmayacaksin dedi progestan in dozunu artirdi. Birde igne verdi haftada 1 igne vurdurucam. 10 gun sonra tekrar gidicem kontrole ....offff gecsin artik ya.

Canım etki eder inşallah progestan merak etme. Dikkat et yat sürekli Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah

Kızlar tahlil sonuçlarım. 3 martta doktora gideceğim. Tecrübeli olan ve tahlil sonuçlarından anlayan var mı?

Eklentiler

• CD3814C7-297D-4DE4-93FD-4E2E9EE3D35F.jpeg
    CD3814C7-297D-4DE4-93FD-4E2E9EE3D35F.jpeg
    80,3 KB · Görüntüleme: 189
  • 29C0D5F6-0B51-4B29-8D61-51D5FA7BA568.jpeg
    29C0D5F6-0B51-4B29-8D61-51D5FA7BA568.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 191
Kizlar ben doktordan geldim kanamam hala devam ediyir. Dusuk riskim de devam ediyir doktor kesinlikle kalkmayacaksin dedi progestan in dozunu artirdi. Birde igne verdi haftada 1 igne vurdurucam. 10 gun sonra tekrar gidicem kontrole ....offff gecsin artik ya.
Geçmiş olsun canım. Sen doktorun dediklerini yap, dinlen. Gerisi Allah'a kalmış artık. Umarım kısa sürede düşük riski biter ve hamileliğinin tadını çıkarırsın.

çok doğru dedin ev içinde yaşanan ev içinde kalmalı, ama benim kayınvalidem de evde ne yaşanırsa herkese konu komşuya aileme anlatır, fazla konuşuyor çok sinir oluyorum :63:
Birlikte oturuyorsun heralde canım. Eğer öyleyse gerçekten zor oluyordur. Ben o yüzden en başından asla bir oturmam dedim

Kızlar çok yüksek değilmi ? Anlayamadım korktum bi an gidicem de bugün değil

Eklentiler

• 419F461B-7CA0-4390-B15B-F821BEB30AD2.png
    419F461B-7CA0-4390-B15B-F821BEB30AD2.png
    105,8 KB · Görüntüleme: 82
Canım bildiğim kadarıyla lgG ler daha önce bu enfeksiyonu geçirdiğini veya bi şekilde bağışıklığın olduğunu gösteriyor. lgMler enfeksiyonu şuan geçirdiğini gösteriyor. Yani önemli olan lgM lerin değerin üstünde çıkmaması diye biliyorum senin lgG ler yüksek yani bağışıklığın var ama yine de doktora göster tabiki.

Kizlar bugün sonuçlarımi aldim doktor enfeksiyon hastaliklarina görünme istedi doktorun işaretlediklerini netten araştırdım anti rubella IgM kızamıkçık anti CMV IgM ise bir virusmus daha önce boyle bir şey yasayan oldu mu perşembe günü randevum çok tedirginim

Eklentiler

• IMG-20180213-WA0015.jpeg
    IMG-20180213-WA0015.jpeg
    32,3 KB · Görüntüleme: 78
Canım bildiğim kadarıyla lgG ler daha önce bu enfeksiyonu geçirdiğini veya bi şekilde bağışıklığın olduğunu gösteriyor. lgMler enfeksiyonu şuan geçirdiğini gösteriyor. Yani önemli olan lgM lerin değerin üstünde çıkmaması diye biliyorum senin lgG ler yüksek yani bağışıklığın var ama yine de doktora göster tabiki.
Çok sağol canım eşimle gidiceğim için bi iki gün bekliycez mecbur bende öyle yüksek görünce korktum im rahatladı biraz en azından gidene kadar daha rahat bekliyeyüm inşallah kötü bişey yoktur

Kızlar selam doktordan geldim şükür kalp atışını dinledik.Tek keseymiş bu arada :) gayet haftasıyla uyumlu dedi.Testlerinde normal çıkmış.Yalnız kesenin altında kanama alanı oluşmuş keseyle alakası Yok kekelenmeler olabilir gelirsin tekrardan bakarız dedi.Snlamadım tedirgin oldum

Çok sağol canım eşimle gidiceğim için bi iki gün bekliycez mecbur bende öyle yüksek görünce korktum im rahatladı biraz en azından gidene kadar daha rahat bekliyeyüm inşallah kötü bişey yoktur
Canım internetten de araştır istersen için daha da rahatlar :)

Kızlar selam doktordan geldim şükür kalp atışını dinledik.Tek keseymiş bu arada :) gayet haftasıyla uyumlu dedi.Testlerinde normal çıkmış.Yalnız kesenin altında kanama alanı oluşmuş keseyle alakası Yok kekelenmeler olabilir gelirsin tekrardan bakarız dedi.Snlamadım tedirgin oldum
Demekki bu kanama alanı alanı çoğu kişide oluşuyor. Bende de var canım normalde 26 şubattaydı kontrolün dayanamayıp bu cumaya aldım ben randevuyu. Doktorum bana da aynısını dedi lekelenmeler devam da edebilir kendi kendine yok da olabilir dedi.

Daha önce bunları geçirdiğin için değerler yüksek. Bu iyi bişey,hamilelikte bunlarla ilgili sorun yaşamayacaksın demek. Bende hepsi pozitif sadece toksoplazma negatif. O yüzden dışarda yeşillik yiyemiyorum,etin iyi pişmesine dikkat ediyorum bla bla bla..

Insallah bian önce gecer canim. Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum.

Daha önce bunları geçirdiğin için değerler yüksek. Bu iyi bişey,hamilelikte bunlarla ilgili sorun yaşamayacaksın demek. Bende hepsi pozitif sadece toksoplazma negatif. O yüzden dışarda yeşillik yiyemiyorum,etin iyi pişmesine dikkat ediyorum bla bla bla..
Benim sonuçlara da bakabilir misin canim

Eklentiler

• IMG-20180213-WA0015.jpeg
    IMG-20180213-WA0015.jpeg
    32,3 KB · Görüntüleme: 22
Demekki bu kanama alanı alanı çoğu kişide oluşuyor. Bende de var canım normalde 26 şubattaydı kontrolün dayanamayıp bu cumaya aldım ben randevuyu. Doktorum bana da aynısını dedi lekelenmeler devam da edebilir kendi kendine yok da olabilir dedi.
Bir şey kullanıyor Musun bana progestana gerek Yok cinsel ilişki yasak spor yasak dinlrnmeye çalış dedi

ayy canım çok sağol ben böyle yüksek görünce korktum valla yaa doktora gidicem ama eşimle gideceğim için bekliyorum bi iki gün sonra gidicem inşallah doktorum da sorunsuz derde iyice rahatlarım ama şuan sizin mesajlarınızda beni çok rahatlattı sağolun tekrar bende dikkat ediyorum et konusunda dışarıda özellikle iyice pişmiş olmasına meyveyede bol bol yıkıyorum sebzeleride sirkeli suya koyuyorum artık rabbime emanet

Back