- Emoji Skoru
- 1.066
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.941
Eski doktorum tedbir amaçlı diye başlattı progestana artık tesadüf mü bilmiyorum ona başladıktan sonra başladı benimde lekelenmem ve bi kaç gün deneyip lekelenme bitmeyince bıraktım ve lekelenmemde bitti. Bu yeni doktorum da zaten bırakmışsın yeniden başlamayalım ama lekelenme yoğunlaşırsa yani çamaşırını kirleticek seviyede olursa tekrar başla dedi. Onun dışında dediğin gibi ilişki yok ağır iş yapmak yok. İstirahat et dedi.Bir şey kullanıyor Musun bana progestana gerek Yok cinsel ilişki yasak spor yasak dinlrnmeye çalış dedi
Bana progestan kullanma dedi lekelenme olursa gel bakalım dedi bir de aspirin kullanıyorum ona devam et dedi anlsmadımEski doktorum tedbir amaçlı diye başlattı progestana artık tesadüf mü bilmiyorum ona başladıktan sonra başladı benimde lekelenmem ve bi kaç gün deneyip lekelenme bitmeyince bıraktım ve lekelenmemde bitti. Bu yeni doktorum da zaten bırakmışsın yeniden başlamayalım ama lekelenme yoğunlaşırsa yani çamaşırını kirleticek seviyede olursa tekrar başla dedi. Onun dışında dediğin gibi ilişki yok ağır iş yapmak yok. İstirahat et dedi.
Sana hiçbişey olmaz canım sen toksoplazma geçirmişsin :) istediğini ye :)ayy canım çok sağol ben böyle yüksek görünce korktum valla yaa doktora gidicem ama eşimle gideceğim için bekliyorum bi iki gün sonra gidicem inşallah doktorum da sorunsuz derde iyice rahatlarım ama şuan sizin mesajlarınızda beni çok rahatlattı sağolun tekrar bende dikkat ediyorum et konusunda dışarıda özellikle iyice pişmiş olmasına meyveyede bol bol yıkıyorum sebzeleride sirkeli suya koyuyorum artık rabbime emanet
Sagol canim tesekkurlerCanım inşallah geçer biran önce bu durum. Söylemek zor ama sabır ve dua.
Canım etki eder inşallah progestan merak etme. Dikkat et yat sürekli Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah
Insallah canim sagolCanim olsun uzulme en azindan bebegin iyi durumda. Insallah en kisa zamanda kanaman kaybolur tamamen.
Insallah ya bipmiyorum ...kizimi okuldan aldim geldim resmen nefesim kesildi. Kayinvalidem 2 gunlugune eve gitmisti simdi geri geliyor ayaga bile kalkmaya halim yokKuzummmniye geçmedi daha ya inşallah biran önce geçer
Insallah cm cok sagolGeçmiş olsun canım. Sen doktorun dediklerini yap, dinlen. Gerisi Allah'a kalmış artık. Umarım kısa sürede düşük riski biter ve hamileliğinin tadını çıkarırsın.
Onlar daha önce geçirmiş olduğun hastalıklara karşı bağışıklığın güçlü demek benim de öyle çıkmıştı ebe iyi birşey dediKızlar çok yüksek değilmi ? Anlayamadım korktum bi an gidicem de bugün değil
Cnm senin ilk iki kese miydi? Öyle hatırlıyorum kanamayı diğer sağlıksız kese yapıyor benimde başıma geldi bebeğim iyi çok şükürKızlar selam doktordan geldim şükür kalp atışını dinledik.Tek keseymiş bu arada :) gayet haftasıyla uyumlu dedi.Testlerinde normal çıkmış.Yalnız kesenin altında kanama alanı oluşmuş keseyle alakası Yok kekelenmeler olabilir gelirsin tekrardan bakarız dedi.Snlamadım tedirgin oldum
Hepsi pozitif çıkmış bağışıklığın iyiBenim sonuçlara da bakabilir misin canim
Ben 1 aydır öyleyim malesef. Devamlı bulanıyor. Çıkarıyorum sürekli. Karın kaslarım acıyor artık dokununcaKızlar aranızda bütün gün midesi bulanan varmı? 9+4üm ve sabah kalktıktan gece uyuyana kadar heran bulantım var. Son üç dört gündür sürekli böyleyim. Çalışıyorum işten iki gün izin aldım ama bittim kızlar.
Bizde ev değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım, hayırlısıGünaydıın. Bizde şimdilik sabah gelip akşam giden var ama yatılı lazım olacak galiba.. Türklerde yatılı olmuyor gürcü falan birilerini bulacağız artık :) Evimde ona göre oda var aslına ama aynı ev içinde sürekli olmak sıkar beni.. Zaten müstakil ev planımız vardı galiba bizde onu erkene alacağız biraz.. çok sıkıntı bu işler..
Erken başlaması bence iyi olur,adaptasyon süreci lazım biraz.
Cnm bastan 3 hafta sonra gel dedı sonra 15 gunde karar kıldık bundan oncekı gebelıkte kotu sonuclandı oyuzden tehlıkelı surec gecene kadar 15 gune ındırdık
Toxoplasmaya bağışıklığın var sorun yok Demir’in sanırım yüksek çıkmış o niye olur bilmiyorumKızlar tahlil sonuçlarım. 3 martta doktora gideceğim. Tecrübeli olan ve tahlil sonuçlarından anlayan var mı?
O diğer kesedir işte kanama alanı olan ya da kese değil en baştan beri kanama alanıydı rahat olbnce benim oğluma hamileykende öyle iki alan görülmüştü ama sonra kanama olmadan geçti anlamadımKızlar selam doktordan geldim şükür kalp atışını dinledik.Tek keseymiş bu arada :) gayet haftasıyla uyumlu dedi.Testlerinde normal çıkmış.Yalnız kesenin altında kanama alanı oluşmuş keseyle alakası Yok kekelenmeler olabilir gelirsin tekrardan bakarız dedi.Snlamadım tedirgin oldum
Yanlış bişey söylemek istemem canım,doktora gösterdin mi ?Benim sonuçlara da bakabilir misin canim
Demir eksikliği tedavisi görmüştüm bi ara o zamandan beri de dikkat ettim hep yediklerime de onun etkisi olabilir. Kafam tsh değerine takıldıBizde ev değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım, hayırlısı
Görüntü war mı gözün aydın
Toxoplasmaya bağışıklığın var sorun yok Demir’in sanırım yüksek çıkmış o niye olur bilmiyorum
O diğer kesedir işte kanama alanı olan ya da kese değil en baştan beri kanama alanıydı rahat olbnce benim oğluma hamileykende öyle iki alan görülmüştü ama sonra kanama olmadan geçti anlamadım
Çok teşekkür ederim canım ondan mı yüksek yazıyo o kadarOnlar daha önce geçirmiş olduğun hastalıklara karşı bağışıklığın güçlü demek benim de öyle çıkmıştı ebe iyi birşey dedi
Doktor enfeksiyon hastalıklarına görün dedi ona da yarin gideceğim ama netten araştırınca içime korku düştüYanlış bişey söylemek istemem canım,doktora gösterdin mi ?
Canim doktorun isaretledikleri riskli sanırım beni enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi nette yazılanlar korkuttu beniHepsi pozitif çıkmış bağışıklığın iyi
Açıklama yapmadı mı ? Virüslerden biri şuanda aktif gibi sanki,belkide yanlıştır değerlerden anlamam. Bidaha tekrarlayacaklar muhtemelen testi,inşallah güzel sonuçlar alırsın.Doktor enfeksiyon hastalıklarına görün dedi ona da yarin gideceğim ama netten araştırınca içime korku düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?