• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm bastan 3 hafta sonra gel dedı sonra 15 gunde karar kıldık bundan oncekı gebelıkte kotu sonuclandı oyuzden tehlıkelı surec gecene kadar 15 gune ındırdık
çok iyi yapmışsınız canım, aklında soru işareti kalmaz, için rahat eder :) süre çok olunca insan tedirgin oluyor özellikle başından kötü bir şey geçmişse daha zor olur tabi. sağlıkla büyüsünler inş

Aynen cnm ıcımden dırek onu dedım zaten bıde bıze sor dıe ama dusununce bı dr bıle bunu dıyorsa demk bulantı demek saglıklı gebelık demek mı bılemedım... ben bu tezı kırdım gercı kalbı duran bebektede devamlı kusuyodum ama sağlıklı deılmıs aammmaaannnn neyse :KK47:
1 2 Ay mide bulantısına razıyızı saglıkla dogsunlarda :dua::dua:

Ins bı sefer hersey guzel olur... zor bı surecte. Gectım genetık testlerımız falan yapıldı kocamla hep bı sorun cıkıcakmı dıe gezdım... sukur cok basıt cogu kadında olan pıhtılasma cıktı genetıkte herseyımız temızdı pıhtılasma ıcınde ılac alıyorum sımdı bakalım ıns hersey guzel olsun hepımıze

Aynen cnm ıcımden dırek onu dedım zaten bıde bıze sor dıe ama dusununce bı dr bıle bunu dıyorsa demk bulantı demek saglıklı gebelık demek mı bılemedım... ben bu tezı kırdım gercı kalbı duran bebektede devamlı kusuyodum ama sağlıklı deılmıs aammmaaannnn neyse :KK47:
Gözün aydın canım maşallah. Bence doktor teselli olsun diye söylemiştir onu :) Benim doktorum da demişti ne güzel hormonların çalışıyor diye :) Ama bulanmıyor desen bu sefer de her hamilelik bir değil diyecekler. Her duruma cevapları var yani anlayacağın. Ben 2 düşükten sonra esas şimdi anlıyorum hamile olduğumu ve kendi adıma da mutluyum. Baya bulantım var ve hayat kalitemi düşürdü.

benimde aynı :KK43: 4g/4g homozigot ama onun dışında daha 3 tane daha mutasyonum çıktı, bundan önce 2 kere kaybettim. Clexane 0.6 lık verdi bana doktor.Aslında 0.4 lük yeter ama mutasyonun çok o yüzden 0.6 olsun dedi.bide bebe aspirini içiyorum.senin kullandığın coraspin kaçlık acaba?
canım pıhtılaşma ciddi sıkıntı ben ayrıca beslenmeme dikkat ediyorum gluten içeren besinler(hamurişi) çok tüketmiyorum et çok yemiyorum ve süt hiç içmiyorum. gluten ve süt bağışıklık sistemini baskılıyor, ette vücutta ağırlık yapıyor içeriğindeki hormonlardan(neticede canlı hayvan) ve en önemlisi tavuk yemiyorum içindeki antibiyotikten dolayı. daha önceden duydun mu bilmiyorum ama pıhtılaşma mutasyonları için metionin diyeti uygulanıyor. ankaradaki çok iyi bir devlet hastanesi doktoru bu şekilde hastalarını doğurgan yapıyor araştırabilirsin. hatta metionin içeren besinleri doktoruna danışarak kısıtlayabilirsin. çünkü yanlış beslenme pıhtılaşma yapıyor. sadece iğne hap yetmiyor.
benım kullandıgım aspirin 100 mglık. ayrıca omega 3 balık yağı kullanıyorum o da kanı sulandırıyor tabi benim kullandığım herşey doktor kontrolünde. doktoruna sormadan hareket etme

Benim de 2 düştüğüm oldu heterozigot var bana da fibor verdi ilk defa kullancam.benimkini eşim yanlış vurdu çok acidi.
evet çok acıtıyor karnım mosmor ama alıştım masaj yaptıkça sertlik dağılıyor, iğne daha rahat giriyor.

canım pıhtılaşma ciddi sıkıntı ben ayrıca beslenmeme dikkat ediyorum gluten içeren besinler(hamurişi) çok tüketmiyorum et çok yemiyorum ve süt hiç içmiyorum. gluten ve süt bağışıklık sistemini baskılıyor, ette vücutta ağırlık yapıyor içeriğindeki hormonlardan(neticede canlı hayvan) ve en önemlisi tavuk yemiyorum içindeki antibiyotikten dolayı. daha önceden duydun mu bilmiyorum ama pıhtılaşma mutasyonları için metionin diyeti uygulanıyor. ankaradaki çok iyi bir devlet hastanesi doktoru bu şekilde hastalarını doğurgan yapıyor araştırabilirsin. hatta metionin içeren besinleri doktoruna danışarak kısıtlayabilirsin. çünkü yanlış beslenme pıhtılaşma yapıyor. sadece iğne hap yetmiyor.
benım kullandıgım aspirin 100 mglık. ayrıca omega 3 balık yağı kullanıyorum o da kanı sulandırıyor tabi benim kullandığım herşey doktor kontrolünde. doktoruna sormadan hareket etme
Teşekkür ederim önerilerin için. omega 3 e 12. haftadan sonra başlayacağım dedi doktorum. Metionin diyetini duydum evet onu da sormuştum zamanında doktora, bana verdiği cevap "homosistein geninde sorun olanlarda uygulanan bi diyet sende böyle bişey yok" demişti. Ama tabi mutasyonlarda bi gen bozukluğu sonuçta gene de dikkat etmekte fayda var. :super:

Herkese merhabalar tatlı mı tatlı eylül anneleri :KK51: ben benim aşırı aktif kızımla uğraşmaktan çok mesaj yazamıyorum ama genelde tüm mesajları okumaya çalışıyorum . Biz de bugün doktora gittik kalp atışını dinledik çok şükür :nazar: ultrasona göre bebiş 6+4 daha :nazar: herşey yolunda görünüyor 1 ay sonraya tekrar çağırdı :emir_bebek: tsh üst sınıra yakın çıkmış gelmeden önce ona tekrar bir baktıralım dedi. Tsh niye yükselir kızlar bilginiz var mı acaba :KK64: yani yeme içmeyle ilgili bir şey mi :KK64: hiç bir şey yiyip içemiyorum ki bugünlerde. 1 sonraki gidişimde kan ilacı da yazması gerekiyormuş kanım da biraz düşük çıkmış çünkü.... öyle işte herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum :KK25:

Kizlar ben doktordan geldim kanamam hala devam ediyir. Dusuk riskim de devam ediyir doktor kesinlikle kalkmayacaksin dedi progestan in dozunu artirdi. Birde igne verdi haftada 1 igne vurdurucam. 10 gun sonra tekrar gidicem kontrole ....offff gecsin artik ya.

Kizlar ben doktordan geldim kanamam hala devam ediyir. Dusuk riskim de devam ediyir doktor kesinlikle kalkmayacaksin dedi progestan in dozunu artirdi. Birde igne verdi haftada 1 igne vurdurucam. 10 gun sonra tekrar gidicem kontrole ....offff gecsin artik ya.
Canım inşallah geçer biran önce bu durum. Söylemek zor ama sabır ve dua.

Herkese merhabalar tatlı mı tatlı eylül anneleri :KK51: ben benim aşırı aktif kızımla uğraşmaktan çok mesaj yazamıyorum ama genelde tüm mesajları okumaya çalışıyorum . Biz de bugün doktora gittik kalp atışını dinledik çok şükür :nazar: ultrasona göre bebiş 6+4 daha :nazar: herşey yolunda görünüyor 1 ay sonraya tekrar çağırdı :emir_bebek: tsh üst sınıra yakın çıkmış gelmeden önce ona tekrar bir baktıralım dedi. Tsh niye yükselir kızlar bilginiz var mı acaba :KK64: yani yeme içmeyle ilgili bir şey mi :KK64: hiç bir şey yiyip içemiyorum ki bugünlerde. 1 sonraki gidişimde kan ilacı da yazması gerekiyormuş kanım da biraz düşük çıkmış çünkü.... öyle işte herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum :KK25:
Merhaba eger tsh niz ust sinira yakin ciktiysa 1 ay sonra test cok gec olabilir cunku tsh hizla yukselen bir sey. Aman dikkat derim ben. Bi arastirin internetten gebelikte tsh yuksekligi diye

bnmde geçen hafta gittim 7+5 gözüküyodu :emir_bebek:
maşallah size canım:nazar::KK200: inşallah saglıgınız hep yerinde olur ufak aksilikleri sorun etmemek lazım:dua:

Canim olsun uzulme en azindan bebegin iyi durumda. Insallah en kisa zamanda kanaman kaybolur tamamen.

Kuzummm :110: niye geçmedi daha ya inşallah biran önce geçer :dua:

Kızlar aranızda bütün gün midesi bulanan varmı? 9+4üm ve sabah kalktıktan gece uyuyana kadar heran bulantım var. Son üç dört gündür sürekli böyleyim. Çalışıyorum işten iki gün izin aldım ama bittim kızlar. :KK43:
Ben de 9+6'yim kötüydüm premesis verdi bitkisel doktorum o sayede biraz olsun yiyip icer oldum ama yine hafif bulaniyor kullanmama rağmen

Tsh değerin kaç çıkmış canım. Bi sıkıntı olmaz inş içini ferah tut

Kizlar ben doktordan geldim kanamam hala devam ediyir. Dusuk riskim de devam ediyir doktor kesinlikle kalkmayacaksin dedi progestan in dozunu artirdi. Birde igne verdi haftada 1 igne vurdurucam. 10 gun sonra tekrar gidicem kontrole ....offff gecsin artik ya.[/QUOTE
İnşallah kısa sürede geçer canım, sağlıkla büyür bebişin kucağına alırsın. Allah tüm hastaların yardımcısı olsun

Back