- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #7.081
Benimde aynı ya sabahta hiç aç uyanmiyorum .Akşam yemeklerini sindiremiyorum şişlik şişlik şişlik uyutmuyor yaaa( ekmek hiç yemiyorum 4saat geçti hala boğazımda yediklerim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynı ya sabahta hiç aç uyanmiyorum .Akşam yemeklerini sindiremiyorum şişlik şişlik şişlik uyutmuyor yaaa( ekmek hiç yemiyorum 4saat geçti hala boğazımda yediklerim
![]()
Hayırlı olsun canımok sevindim senin adina Rabbim tamamına erdirsinAllah razı olsun
Bende duygusallaştım
Bu hormon ilaçları sanırım
Hepimize sağlıcakla nasip etsin
inşallah inşallah inşallah
Bence hızla küçülüyordur canım göreceksin inş kontrole gidince!İnşallah çok teşekkür ederim yok olmasa küçülse bile benim için umut olur
Günaydin güzel annelerHayırlı olsun canımok sevindim senin adina Rabbim tamamına erdirsin
Ayaklarını sıcak tut bakalım gaz ağrısı gaz sıkışması olmasın?birde rezene çayı ile bol su içmeyi dene canım gaz sancısı ise çok şiddetli olanı da çok gördüm inş sadece öyledir çıkarılınca bir anda iyi hissedersinKızlar duramıyorum karnımda çok sancı var tam ultrason da bebeğin göründüğü yer bana göre sol tarafımda kanamam falan Yok ama ilk defa bu kadar şiddetli ağrı oldu ne yapacağımı bilemedim sıcak havlu falan koydum karnıma ama geçmiyor![]()
canım benimde 5 gün geriden geliyor bende çok üzüldüm ama bu normalmiş anne baba minyonsa çocukta küçük olabilirmiş sonuçta her bebek aynı değil böyle önden ve geriden gelmeler normal :) içini rahat tut önemli olan bir önceki kontrolde ölçülen boya göre artış miktarıymış, bebeğin sağlıklı olduğunu o gösterirmiş.Bugün gittim cnm doktora randevumuz vardı ama kaygılıydım bir hafta geriden geldiği için karından baktı kesem büyümüş gözüküyordu ama bebeği göremedik dedi idrara sıkışıktım biraz lavaboya yolladı sonra gel vajinal bakalım dedi,korktum çok
Vajinal ultrasonla bakınca saklanmış annesi dedi dr um ,çok şükür gördük ve kalp atışını da duyduk çok şükür,Rabbim herkese nasip etsin inş sağlıkla sıhhatle sat a göre 7+3 üm ama ultrasona göre 6+5 dedi,inş aradaki 5 günüde kapatırız sağlıklı olsun inş
Benimde 10 gün önce gittiğimde kese ve yolk kesesini görmüştük,çok şükür bugünde duyduk kalp atışımızı ve gördük bebeğimizi
Darısı sana olsun cnm sağlıkla inş,güzel haberlerini alalım inş
Hayırlı olsun canm kac cıktı degerinnnAllah razı olsun
Bende duygusallaştım
Bu hormon ilaçları sanırım
Hepimize sağlıcakla nasip etsin
inşallah inşallah inşallah
Görüntüyü net iste fazla çekaşn gerekirse bi bakalım nubunaYarın baya kişinin randevusu var galiba benimde inş randevum var. Bebeğimi göreceğim için heyecanlıyım inş iyidir kuzular. 10+3 üz yarın bakalım büyümüş mü?
Geçer canım inşallah, rüyana da girmiş bak annecim ben iyiyim demiş kızınYa benimde 1 saattir falan ağrım ama şiddetli bi sancı korkmuyor değilim surekli wc ye gidiyorum acaba kanama olur mu diye bugün üşüdüm biraz dışarı da ondan mı oldu diye düşünüyorum geçmezse sabaha bana da doktor yolu göründü
İnşallah canım dikkat et kendineKızlar doktordan geldim şimdi. Malesef kanama alanı görünüyor. Şimdilik progestanı bıraktığım için yeniden başlatmadı ama eğer lekelenme ve kanama artarsa o zaman kullanıcam. 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah o zaman gittiğimde herşey yoluna girmiş olur.
Eveeet gördükkü 8+2de 210u vurabiliyor minik kalpler:))) bakalım tutacak mı kız mı olacak gözün sydın canımKizlarr biz de simdi ciktik doktordan.bebisimiz iyi cok sukur kalp hizi 210 cok sasirdik masallah yanibugun 8+2 yiz ama 7+4 gorunuyoruz. Hoca onemli degil ben insan ogluyum cihaz da insan yapimi ogleden sorna gelsen farkli cikabilir dedi. Alttan baksak muhtemelen daha buyuk gorunur dedi.kanama alani da gitmis bu arada cok sukur rabbime
![]()
Cihazdan dolayı net görünüyor aslında nubu da görünür inş bende tutacak mı merak ediyorumGörüntüyü net iste fazla çekaşn gerekirse bi bakalım nubuna
Geçer canım inşallah, rüyana da girmiş bak annecim ben iyiyim demiş kızın![]()
Bende öyleydim 8. Haftada sadece peynir ekmekti yemeğim sabah akşam ama şimdi geçti farklı şeyler yiyebiliyorum yine yumurta ve tavuk canım çekmiyor ama bugun yumurtayı annem pişirip mutfagıda havalandırınca biraz yiyebildimGünaydın kızlaryine bulantı yine kahvaltı saati peynir ekmek yemekten çok sıkıldım eşim açma alayım istersen dene dedi çıktı hem açım hem midem bulanıyor sütten yumurtadan çok tiksindim yiyecek bişey bulamıyorum artık! En sevdiğim öğün en sıkıntılı olan hale geldi bulantısı olanlar brnim gibi napiyorsunuz kahvaltıda?
Benimde iki önceki kontrolümde 5 gün geriden geliyordu geçen gittiğimde 3 gün geri idi bakalım bugun kaç çıkacak ölçümde. Doktora sormuştum çünkü o hep ölçtükten sonra haftasıyla uyumlu diyor ama gün olarak geri dedim. Cihazlar +- 3 gün yanılabilir birde önemli olan sürekli gelişim göstermesi yarın bakarsın +3 gün çıkar sıkıntı yok demişti. Kızımda hep ileri çıkardı bunda geri olması önce korkutmuştu sonra önemsiz gelmeye başladı çünkü her gitmem de daha çok büyüyorBugün gittim cnm doktora randevumuz vardı ama kaygılıydım bir hafta geriden geldiği için karından baktı kesem büyümüş gözüküyordu ama bebeği göremedik dedi idrara sıkışıktım biraz lavaboya yolladı sonra gel vajinal bakalım dedi,korktum çok
Vajinal ultrasonla bakınca saklanmış annesi dedi dr um ,çok şükür gördük ve kalp atışını da duyduk çok şükür,Rabbim herkese nasip etsin inş sağlıkla sıhhatle sat a göre 7+3 üm ama ultrasona göre 6+5 dedi,inş aradaki 5 günüde kapatırız sağlıklı olsun inş
Benimde 10 gün önce gittiğimde kese ve yolk kesesini görmüştük,çok şükür bugünde duyduk kalp atışımızı ve gördük bebeğimizi
Darısı sana olsun cnm sağlıkla inş,güzel haberlerini alalım inş
Sagol canim doktorum sonradan aradi bu hiz seni korkutmasin ortalama 160-170 atiyor ama o an 200 u vurdu gibi bir seyler soyledi. Sen simdi arastirirsjn korkma yani dedi arayip sagolsunİnşallah canım dikkat et kendine
Eveeet gördükkü 8+2de 210u vurabiliyor minik kalpler:))) bakalım tutacak mı kız mı olacak gözün sydın canım