2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar duramıyorum karnımda çok sancı var tam ultrason da bebeğin göründüğü yer bana göre sol tarafımda kanamam falan Yok ama ilk defa bu kadar şiddetli ağrı oldu ne yapacağımı bilemedim sıcak havlu falan koydum karnıma ama geçmiyor :KK43:
Benimde olmuştu baya uzunda sürdü sabahtan akşama akşam acile gittim bebek iyiydi idrar yolu enfeksiyonu ağrı yapar dediler ama idrarda temiz çıktı rahim büyüdüğü için olmuştur dediler inş seninde o yüzdendir

Yarın baya kişinin randevusu var galiba benimde inş randevum var. Bebeğimi göreceğim için heyecanlıyım inş iyidir kuzular. 10+3 üz yarın bakalım büyümüş mü?

Benim de kesildi canım 9+3 üm oysaki. Bugün telaşlandım bende biraz ama bişey olmuş olsa da mide bulantısı kesilmiyor tecrübe etmiştim bunu. Sanırım azalmaya başladı biraz biraz
Galiba.. ben de bugun 9+3 oldum. Azalıyor galiba ama göğüs acılarım var hâlâ. Koku hassasiyetim de var. Pat diye gidince endise ediyor insan. Ama akşama dogru basladi ilaci attim sonra artik

Benimde olmuştu baya uzunda sürdü sabahtan akşama akşam acile gittim bebek iyiydi idrar yolu enfeksiyonu ağrı yapar dediler ama idrarda temiz çıktı rahim büyüdüğü için olmuştur dediler inş seninde o yüzdendir
Ya benimde 1 saattir falan ağrım ama şiddetli bi sancı korkmuyor değilim surekli wc ye gidiyorum acaba kanama olur mu diye bugün üşüdüm biraz dışarı da ondan mı oldu diye düşünüyorum geçmezse sabaha bana da doktor yolu göründü

Kızlar duramıyorum karnımda çok sancı var tam ultrason da bebeğin göründüğü yer bana göre sol tarafımda kanamam falan Yok ama ilk defa bu kadar şiddetli ağrı oldu ne yapacağımı bilemedim sıcak havlu falan koydum karnıma ama geçmiyor :KK43:
Adet zamanındır belki canım stres yapma kendine. O dönemde ağrı olabiliyor

Galiba.. ben de bugun 9+3 oldum. Azalıyor galiba ama göğüs acılarım var hâlâ. Koku hassasiyetim de var. Pat diye gidince endise ediyor insan. Ama akşama dogru basladi ilaci attim sonra artik
Benim de bugün sabahtan beri neredeyse hiç yoktu. Normalde sabah namazına kalktığımda bir bulantım oluyordu uyuyamıyordum belki 1 saat. Bugün bulanmadı ikindiye doğru başladı. Ama çok çok az normale göre. İnşallah sorun yoktur ben de çarşambaya randevu alıcam bi göreyim içim rahat etsin

Günaydınlar güzel anneler :) rüyamda kızım olmuştu sezeryen ile dünyaya gelmiş küçük minnak pembe yanakları olan kız çocuğu, dün gece çok ağrım vardı rüyamda da ağrımın olduğu yer bantlı sezeryen olmuşum ama o kadar karın ağrım var kalkabiliyorum bebeğimi kucağıma alıyorum pembe giydirmişiz baştan aşağı teni yumuşacıktı kokusunu duydum resmen☺️ Bi de kız çocuk düşünmedim yani doktor kız dese erkek de aklım kalır erkek dese kız da aklım kalır :KK49:

Bugün gittim cnm doktora randevumuz vardı ama kaygılıydım bir hafta geriden geldiği için karından baktı kesem büyümüş gözüküyordu ama bebeği göremedik dedi idrara sıkışıktım biraz lavaboya yolladı sonra gel vajinal bakalım dedi,korktum çok
Vajinal ultrasonla bakınca saklanmış annesi dedi dr um ,çok şükür gördük ve kalp atışını da duyduk çok şükür,Rabbim herkese nasip etsin inş sağlıkla sıhhatle sat a göre 7+3 üm ama ultrasona göre 6+5 dedi,inş aradaki 5 günüde kapatırız sağlıklı olsun inş
Benimde 10 gün önce gittiğimde kese ve yolk kesesini görmüştük,çok şükür bugünde duyduk kalp atışımızı ve gördük bebeğimizi☺️
Darısı sana olsun cnm sağlıkla inş,güzel haberlerini alalım inş
1 yada 2 hafta ileri veya Geri olabilir onu sıkıntı etme yumurtlama tarihi satla uyumlu değildir.

Back