2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oh masallah kuzum Rabbim tamamina erdirsin saglicakla❤️
Amin canım, hepimize inşallah :) içini ferah tut, ben ilk gittiğimde kese bile yoktu süngerimsi yapıdaydı, sonra kese oluşmuştu ama embriyoyu tam olarak görememiştik. Sonra gittiğimde miniciğimin kalbi pıt pıt atıyordu, sen de duyarsın görürsün gittiğinde inşallah :)

Bugün gittim cnm doktora randevumuz vardı ama kaygılıydım bir hafta geriden geldiği için karından baktı kesem büyümüş gözüküyordu ama bebeği göremedik dedi idrara sıkışıktım biraz lavaboya yolladı sonra gel vajinal bakalım dedi,korktum çok
Vajinal ultrasonla bakınca saklanmış annesi dedi dr um ,çok şükür gördük ve kalp atışını da duyduk çok şükür,Rabbim herkese nasip etsin inş sağlıkla sıhhatle sat a göre 7+3 üm ama ultrasona göre 6+5 dedi,inş aradaki 5 günüde kapatırız sağlıklı olsun inş
Benimde 10 gün önce gittiğimde kese ve yolk kesesini görmüştük,çok şükür bugünde duyduk kalp atışımızı ve gördük bebeğimizi☺️
Darısı sana olsun cnm sağlıkla inş,güzel haberlerini alalım inş

Sağol cok teşekkür ederim InşAllah hakkımızda hayırlısı olur için rahatlamıştır ne güzel hayırlı olsun bebeğin ☺ darısı bana elimden gelse her gün dr a giderim ilk aylarda kafalarda hep soru işareti oluyor...

Ya işte ben bı doktorları anlamıyorum. Birinin dediği diğerini tutmuyo. Kime güveneceğini bilemiyor insan. Ama tabi mantıken kanaması olan birine kan sulandırıcıyı kes demesi gerekiyordu.
O yüzden hep derim tek dr a bağımlı kalmayacaksınız! Hele ki riskli mi durum varsa aslaa ikinci bi gözün zararı değil faydası olur.

Valla et ürünlerine bende cok hevesliyim yiyesim var bugun sucuklu yumurta yedim en son dunde et yemistim fazla gelck diye korkuyorum:ruh:
Sucuğu iyi pişirmeye dikkat et canım:hamarat:

İyi akşamlar kızlar umarım bebisleriniz ve siz iyisinizdir bir konu konusmussunuz kalp atış hızından cinsiyet tahmini diye bende merak ettim baktım anlamadımEki Görüntüle 2109059 sizce nedir
Burda kalp atışını girmemiş canım 140a kadar erkek 170ve civarı kız diye söyleniyor
Kalbi o kadar güzel atıyordu ki bu mücadeleyi kaybederse kaldıramam bunu sanırım
Şişşşşşttt deme öyle başka bi doktora daha danışacak mısın bu kan sulandırıcı mı kanamanın boyutunu artırdı acaba

O yüzden hep derim tek dr a bağımlı kalmayacaksınız! Hele ki riskli mi durum varsa aslaa ikinci bi gözün zararı değil faydası olur.

Sucuğu iyi pişirmeye dikkat et canım:hamarat:

Burda kalp atışını girmemiş canım 140a kadar erkek 170ve civarı kız diye söyleniyor

Şişşşşşttt deme öyle başka bi doktora daha danışacak mısın bu kan sulandırıcı mı kanamanın boyutunu artırdı acaba
Tüp bebek doktorum bırakmamı söyledi canım bırakıcam mecbur denemekten başka çarem yok bakalım bu hafta nasıl geçecek aksi bir durum olmazsa cuma kontrol var

Sağol cok teşekkür ederim InşAllah hakkımızda hayırlısı olur için rahatlamıştır ne güzel hayırlı olsun bebeğin ☺ darısı bana elimden gelse her gün dr a giderim ilk aylarda kafalarda hep soru işareti oluyor...
Amin canım hepimiz için sağlıklı olsunlareet sorular kaygılar oluyor hep inş güzel sıhhatle geçirelim aylarımızı,seninde güzel haberlerini alalım inş,sen kalbini ferah tut sağlıkla duyarsın inş

Kızlar ya sizde de çarpıntı oluyor mu otururken yatarken 1sanşyelik bişey kalbim pır pır ediyo bi an içimde ve bu günde bi kaç kere oluyor rahatsız olmaya başladım kalbimde mi sorun war yoksao_O
Bendede oluyor, yatak sallanıyor sanki. Güm güm güm dıye. Kafein yaparmış, öyle okumuştum. Kahve, çay hiç vazgeçemiyorum.

İyi akşamlar kızlar umarım bebisleriniz ve siz iyisinizdir bir konu konusmussunuz kalp atış hızından cinsiyet tahmini diye bende merak ettim baktım anlamadımEki Görüntüle 2109059 sizce nedir
Normal fetal kalp atışınıngelecekteki annesininkinden iki kat daha yüksek. Bununla birlikte, bu tamamen doğru değildir: gebeliğin erken evrelerinde fetüsün kalp atışı hızı sürekli değişmektedir. Örneğin, 6-8 haftalık bir periyot ile kalp dakikada 110-130 atış hızıyla atılır. Fetüsün 9 haftada çarpıntısı dakikada 170-190 vuruş. İkinci ve üçüncü trimesterde kalp frekansı aynıdır: 22 ve 33 haftada fetal kalp atış hızı dakikada 140-160 vuruş olacaktır. Yani canım aslı yok cinsiyetle çünkü haftasına göre kalp atım sayısı değişiyor benim 9. Haftada ölçüldü 181 çıktı belki 6. Haftada 130du ölçülmediği için bilmiyorum

Normal fetal kalp atışınıngelecekteki annesininkinden iki kat daha yüksek. Bununla birlikte, bu tamamen doğru değildir: gebeliğin erken evrelerinde fetüsün kalp atışı hızı sürekli değişmektedir. Örneğin, 6-8 haftalık bir periyot ile kalp dakikada 110-130 atış hızıyla atılır. Fetüsün 9 haftada çarpıntısı dakikada 170-190 vuruş. İkinci ve üçüncü trimesterde kalp frekansı aynıdır: 22 ve 33 haftada fetal kalp atış hızı dakikada 140-160 vuruş olacaktır. Yani canım aslı yok cinsiyetle çünkü haftasına göre kalp atım sayısı değişiyor benim 9. Haftada ölçüldü 181 çıktı belki 6. Haftada 130du ölçülmediği için bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım gayet aciklayici anlatmissin artık hayirlisi bakalim

Ya benim kusmalarim meşhurdu biliyorsunuz mide bulantılarım coktu hatta hastanede serum yemiştim. Doktor zencefilli ilac verdi kullaniyordum nispeten azalıyordu bugun bulantisiz uyanma üzerine kullanmadım ve suphe ediyorum normal mi bulantimin bugun pat diye kesilmesi? Suan 3. Öğünü yaptim ondan mi acaba bulanti olmayisi? Randevum 14 subatta ama merak ediyorum bulantisi kesilen var mi endise ediyorum kalbi falan mi durdu diye :KK43:((
Benim de kesildi canım 9+3 üm oysaki. Bugün telaşlandım bende biraz ama bişey olmuş olsa da mide bulantısı kesilmiyor tecrübe etmiştim bunu. Sanırım azalmaya başladı biraz biraz

Kızlar duramıyorum karnımda çok sancı var tam ultrason da bebeğin göründüğü yer bana göre sol tarafımda kanamam falan Yok ama ilk defa bu kadar şiddetli ağrı oldu ne yapacağımı bilemedim sıcak havlu falan koydum karnıma ama geçmiyor :(

Back