2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çocukları jimnastiğe getirdim Kendime de aynı saate masaj seansı aldım şuan sırtım ohhh be diyorum karnıma hafif yapacak söyledim bu son masajım olur herhalde karın büyüyünce yüzüstü yatamayacağım için:ıslık:
Bende haftaya kontrolümü bekliyorum doktora soracağım spa’ya gidebilir miyim diye. Çok ihtiyacım vr gerçekten şöyle sauna,hamam,masaj ve uyku..

daha çok varmış canim kaçıncı kontrolün olacak :)
Canım 5 inde gittik bebişimiZ nerdeyse 2 cm olmuştu resmi var tam bi bebiş bakıp bakıp seviyoruz:) tahmini doğum tarihini verdi doktor. 14 Eylül yaaa hem de bizim evlilik yıl dönümümüzzzzz:KK200::KK68: çok iyi denk geldi yani. :)) Bu 3. Kontroldü bakalım diğer gittiğimde 12 Haftalık olacak iyice büyümüş olur çok merak ediyoruz:) sen ne yaptın var mı bu ara kontrolün canım? Her şey yolundadır inşallah

Kızlar günaydın :KK37:benimde kontrol salı günü vakit nasıl geçecek bilmem ikinci kese de neler oldu çok merak ediyorum

Kızlar bişeyim Yok ama hiçbir iş yapamıyorum yürümeye korkuyorum oğlumda da böyle olmuştum hormonlardan pisikolojim bozuluyor bütün gün yatayım oturmaya bile korkuyorum tırlattım galiba çalışıyorum zor gidiyorum

Bende haftaya kontrolümü bekliyorum doktora soracağım spa’ya gidebilir miyim diye. Çok ihtiyacım vr gerçekten şöyle sauna,hamam,masaj ve uyku..
Yok be canım nerde sauna hamam düşük ve ya erken doğumu tetiklediği söyleniyor ben oğlumda 2.5aylık hamileyken termal suya girmiştim ama hemde yarım saat falan:KK43: hamamı saunada yasaklar arasında ama ben dayanamam hamam yapacağım arada hava alırım boşlukta

Kızlar bişeyim Yok ama hiçbir iş yapamıyorum yürümeye korkuyorum oğlumda da böyle olmuştum hormonlardan pisikolojim bozuluyor bütün gün yatayım oturmaya bile korkuyorum tırlattım galiba çalışıyorum zor gidiyorum
“Çalışıyorum zor gidiyorum “ kısmı beni de anlatıyor canim. Gerçekten o haldeyim Allah mesleğimi elimden almasın da su sıralar tatil olmasını ve evde olmayı isterdim

Yok be canım nerde sauna hamam düşük ve ya erken doğumu tetiklediği söyleniyor ben oğlumda 2.5aylık hamileyken termal suya girmiştim ama hemde yarım saat falan:KK43: hamamı saunada yasaklar arasında ama ben dayanamam hamam yapacağım arada hava alırım boşlukta
Kaslar gevşediği için sorun olur gibime geliyor benimde ama soracağım yinede. Çok uzun zaten durmam. İlk 3 ay bitsin diye bekliyorum sıcak havuz içinde.. Masajda problem yok ama bikaç ay sonra yüzüstü yatamayacağız :) Geçen arkadaşımla konuşup güldük,baş koyulan o delikli yerden bide göbek için yaptıralım sana diyodu :)

“Çalışıyorum zor gidiyorum “ kısmı beni de anlatıyor canim. Gerçekten o haldeyim Allah mesleğimi elimden almasın da su sıralar tatil olmasını ve evde olmayı isterdim
Canım aynen resmen çok zorlanıyorum ama işimizi kaybetmemek için aynen yavaş yavaş sabrediyoruz

"Gebelik sırasında vücut fazla sıvı tuttuğu için yani ödem yaptığı için gözün dış tabakası (kornea) kalınlaşır. Bu değişim hamileliğin 10.haftasında gözle görülür hale gelir ve bazı durumlarda bebeğin doğumundan 6 hafta sonrasına kadar devam edebilir. Aynı zamanda gözlerin içindeki sıvı basıncı %10 oranında azalır. Bu iki nedenden dolayı görüşün doğum sonrasına kadar hafif bulanık olabilir."

Ben de diyordum gözlerimdeki ağrı ve ışık hassasiyeti ve de gözlük takıyor olmama rağmen bulanik gormek nedir diyordum.. bilginiz olsun istedim kızlar :kahve:

1 yada 2 hafta ileri veya Geri olabilir onu sıkıntı etme yumurtlama tarihi satla uyumlu değildir.
Ewt aynen öyle ama oğlumda böyle bir durum yoktu ister istemez endişelendim keseyi gördüğümüzde 1 hafta gerideydi,kalp atışlarını dinlediğimşzde 5 gün inş böyle böyle normal tarihe döner☺️

Canım bence böyle düşünme emin ol hareket ettikçe daha rahat daha iyi hissedersin kendini

Benimde iki önceki kontrolümde 5 gün geriden geliyordu geçen gittiğimde 3 gün geri idi bakalım bugun kaç çıkacak ölçümde. Doktora sormuştum çünkü o hep ölçtükten sonra haftasıyla uyumlu diyor ama gün olarak geri dedim. Cihazlar +- 3 gün yanılabilir birde önemli olan sürekli gelişim göstermesi yarın bakarsın +3 gün çıkar sıkıntı yok demişti. Kızımda hep ileri çıkardı bunda geri olması önce korkutmuştu sonra önemsiz gelmeye başladı çünkü her gitmem de daha çok büyüyor
Tabi sağlıkla büyüsünler inş,benim de oğlumda hep ileri çıkardı böyle olunca endişelendim başta ama inş zamanla kapanır aradaki günler,sağlıklı sıhhatli olsunlar inş

"Gebelik sırasında vücut fazla sıvı tuttuğu için yani ödem yaptığı için gözün dış tabakası (kornea) kalınlaşır. Bu değişim hamileliğin 10.haftasında gözle görülür hale gelir ve bazı durumlarda bebeğin doğumundan 6 hafta sonrasına kadar devam edebilir. Aynı zamanda gözlerin içindeki sıvı basıncı %10 oranında azalır. Bu iki nedenden dolayı görüşün doğum sonrasına kadar hafif bulanık olabilir."

Ben de diyordum gözlerimdeki ağrı ve ışık hassasiyeti ve de gözlük takıyor olmama rağmen bulanik gormek nedir diyordum.. bilginiz olsun istedim kızlar :kahve:
Bu bilgiyi bilmiyordum been. Bende gözlük kullanıyorum ama dün bulanık görüyordum birde baş ağrısı inanılmaz dedim noluyor gözlükmü pis oda temizmiş :). Sağol canım bilgi verdiğin için

Benim bugun 6 +2 falan kuzum. Ama 7. Haftandasin diye gosterdi app bilemedim. Gecen sali dr a gittigimde 5+5 demisti. Kalp atisi icin erken demisti.
App 6+2 deylen 7. Hafta içinde olduğu için öyle gösteriyor,kalp atışı için 6. Haftayı geçince duyulur diyorlar,oğlumda 6+4 de duymuştuk ama günlere takılma hiç her bebek farklı inş sende gittiğinde duyacaksın sağlıkla

Back