2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar doktordan geldim şimdi. Malesef kanama alanı görünüyor. Şimdilik progestanı bıraktığım için yeniden başlatmadı ama eğer lekelenme ve kanama artarsa o zaman kullanıcam. 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah o zaman gittiğimde herşey yoluna girmiş olur.
Canim aktif kanama alani nu gorunuyor ama? Hani digerini hala atamamis olabilir vucut. Gecen gittigimde benimki de Hala vardi ama sukur bu sefer tenizlenmis. Bi sonrakinde temizlenir insallah seninki de:dua:

Canim aktif kanama alani nu gorunuyor ama? Hani digerini hala atamamis olabilir vucut. Gecen gittigimde benimki de Hala vardi ama sukur bu sefer tenizlenmis. Bi sonrakinde temizlenir insallah seninki de:dua:
geçen hafta benim de aktif kanamam vardı doktor kahverengi şeklinde devam eder biraz demişti bugun kontrolüm var inş bitmiş gitmiştir kanama bebeğim iyidir

Kızlar doktordan geldim şimdi. Malesef kanama alanı görünüyor. Şimdilik progestanı bıraktığım için yeniden başlatmadı ama eğer lekelenme ve kanama artarsa o zaman kullanıcam. 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah o zaman gittiğimde herşey yoluna girmiş olur.
Insallah canim dikkat et kendine bol bol dinlen is yapma

Kizlarr biz de simdi ciktik doktordan.bebisimiz iyi cok sukur kalp hizi 210 cok sasirdik masallah yani:KK49: bugun 8+2 yiz ama 7+4 gorunuyoruz. Hoca onemli degil ben insan ogluyum cihaz da insan yapimi ogleden sorna gelsen farkli cikabilir dedi. Alttan baksak muhtemelen daha buyuk gorunur dedi.kanama alani da gitmis bu arada cok sukur rabbime:dua:
Cok sukur canim

Kızlar hazır sevgililer günü yaklaştı indirim var her yerde bende krem aldım sürmeye başlayacam inşallah. Watsonsda niveanın bir vücut yağı varmış indirimdeydi 30 lira gibi birşeye aldım yılın ödül alan yağıymış. Resmini ekliyorum buraya. Birde liearac diye kremi aldım onuda 120 liraya aldım ikiside 200 ml.

Eklentiler

• A612A80F-4D41-4756-B865-6796664555FE.png
    A612A80F-4D41-4756-B865-6796664555FE.png
    73,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar hazır sevgililer günü yaklaştı indirim var her yerde bende krem aldım sürmeye başlayacam inşallah. Watsonsda niveanın bir vücut yağı varmış indirimdeydi 30 lira gibi birşeye aldım yılın ödül alan yağıymış. Resmini ekliyorum buraya. Birde liearac diye kremi aldım onuda 120 liraya aldım ikiside 200 ml.
Benim ikinci doğumum olacak inşallah kızım da dikkat etsem de çatladım çokta takılmıyorum çatlaklarıma da ikinci de daha fazla çatlama olur mu ki yani mevcut katlaklardan genişler mi? Birşeyler kullanmalı mıyım?

Amin canım, hepimize inşallah :) içini ferah tut, ben ilk gittiğimde kese bile yoktu süngerimsi yapıdaydı, sonra kese oluşmuştu ama embriyoyu tam olarak görememiştik. Sonra gittiğimde miniciğimin kalbi pıt pıt atıyordu, sen de duyarsın görürsün gittiğinde inşallah :)

Ah insallah kuzum insallah Allahin izniyle

Amin cnm inş sağlıkla,darısı sana olsun inş
Seninde haftan 7 gözüküyor ama yorumlarında 10 gün sonra 7+3 falan yazmışsın geç yumurtlama falan mı?

Benim bugun 6 +2 falan kuzum. Ama 7. Haftandasin diye gosterdi app bilemedim. Gecen sali dr a gittigimde 5+5 demisti. Kalp atisi icin erken demisti.

Benim ikinci doğumum olacak inşallah kızım da dikkat etsem de çatladım çokta takılmıyorum çatlaklarıma da ikinci de daha fazla çatlama olur mu ki yani mevcut katlaklardan genişler mi? Birşeyler kullanmalı mıyım?
Canım annem üç çocuğundada kullanmış badem yağı falan. Kayınvalidemde kullanmış vazelin sürmüş

Ya benimde 1 saattir falan ağrım ama şiddetli bi sancı korkmuyor değilim surekli wc ye gidiyorum acaba kanama olur mu diye bugün üşüdüm biraz dışarı da ondan mı oldu diye düşünüyorum geçmezse sabaha bana da doktor yolu göründü
Üşüyünce oluyor evet benim perşembe oldu cok eve gider gitmez battaniyeye sarılıp ayaklarimi uzattim gecti

Benim de bugün sabahtan beri neredeyse hiç yoktu. Normalde sabah namazına kalktığımda bir bulantım oluyordu uyuyamıyordum belki 1 saat. Bugün bulanmadı ikindiye doğru başladı. Ama çok çok az normale göre. İnşallah sorun yoktur ben de çarşambaya randevu alıcam bi göreyim içim rahat etsin
Al al ben de oyle yaptim normalde randevum 28 subat ama meraktan dayanamadim carsambaya da aldim

Benim bugun 6 +2 falan kuzum. Ama 7. Haftandasin diye gosterdi app bilemedim. Gecen sali dr a gittigimde 5+5 demisti. Kalp atisi icin erken demisti.
Buradaki öyle gösteriyor canim hani 6+2de 7nin içinde olmuş oluyoruz ya. Benim de buradaki son adet tarihine göre ama tüp bebek olduğu icin arada 4 gün var yanı 4 gün daha geç aslında benimki.

Back