2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimde bugün belim kasığım çok ağrıyor dışarda yemek yedik dönerken belime vurdu eve gelince de kasığıma çok sancı girdi korktum uzanıyorum

Canim ben 6+4 vajinal duydum. Ama doktor direkt alttan bakti belki karindan da duyulurdu bilemiyorum. Sen karindan istiyorsan biraz daha bekle istersen.ama duyanlar da varan bu gunde karindan

Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin. 19 subat dedi dr ama beklemek ne zor. Bi tarftan da korkuyorum ya duyamqzsak daha kotu olurum korkudan:(

Canim kan sulandirici igneyi neden kullaniyordun ki? Kanama alani varken hic kan sulandirici kullanilir mi? Kanamayi daha cok arttirir diye biliyorum. Yani bana coraspini kestirmislerdi hemen. Ben mi yanlis biliyorum bilen biri aydinlatsin lutfen. Yazik sana:KK17:
Coraspini hemen bırakmıştık geçen hafta iğneye devam demişti bir genimde pıhtılaşma bozukluğu vardı çok önemli bir gen değildi ama önlem amaçlı işte bugün onuda bıraktık bir hafta sonra kontrole çağırdılar ama ultrason kağıdına bakıp bakıp ağlıyorum bebeği iyice sıkıştırmış kanama alanı iki katı büyük

İyi akşamlar kızlar umarım bebisleriniz ve siz iyisinizdir bir konu konusmussunuz kalp atış hızından cinsiyet tahmini diye bende merak ettim baktım anlamadım 1518201921736885457038.jpg sizce nedir

Ya pek sorun olmadi genelde birkaç gun geriden geldi ama sıkıntı olmadi 41+4 te dogdu kızım 3400 gr 51 cm dogdu. Sadece kalbi cok gec atti 9 haftalık falandi...
Bilmiyorum bunda ne olacak çünkü en son gittiğimde sadece kese vardi bebek yoktu ayin 13'üne çağırdı dr
Bugün gittim cnm doktora randevumuz vardı ama kaygılıydım bir hafta geriden geldiği için karından baktı kesem büyümüş gözüküyordu ama bebeği göremedik dedi idrara sıkışıktım biraz lavaboya yolladı sonra gel vajinal bakalım dedi,korktum çok
Vajinal ultrasonla bakınca saklanmış annesi dedi dr um ,çok şükür gördük ve kalp atışını da duyduk çok şükür,Rabbim herkese nasip etsin inş sağlıkla sıhhatle sat a göre 7+3 üm ama ultrasona göre 6+5 dedi,inş aradaki 5 günüde kapatırız sağlıklı olsun inş
Benimde 10 gün önce gittiğimde kese ve yolk kesesini görmüştük,çok şükür bugünde duyduk kalp atışımızı ve gördük bebeğimizi☺️
Darısı sana olsun cnm sağlıkla inş,güzel haberlerini alalım inş

Coraspini hemen bırakmıştık geçen hafta iğneye devam demişti bir genimde pıhtılaşma bozukluğu vardı çok önemli bir gen değildi ama önlem amaçlı işte bugün onuda bıraktık bir hafta sonra kontrole çağırdılar ama ultrason kağıdına bakıp bakıp ağlıyorum bebeği iyice sıkıştırmış kanama alanı iki katı büyük
Canim cok uzuldum gercekten. Iste kan sulandirici da bu durumda onemli yani eger pihtilasma sorunu varsa bu sefer de o yuzden bebek riske girebilir. Canim yasayacak gunu varsa her turlu tutunacak insallah oyle olur. Uzulmekte cok haklisin ama maalesef bu durumda kaderci olmaktan baska care kalmiyor insana. Insallah bir sonraki kontrolunde cok guzel bir surprizle karsilasirsin:dua:

Back